|
| Evolucija i (kontra)revolucija - pismo osnivača Pirate Baya | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
grrow Početnik
Broj postova : 37 Godine : 53 Datum registracije : 10.05.2011
| Naslov: Evolucija i (kontra)revolucija - pismo osnivača Pirate Baya 14.02.12 19:15 | |
| Kada sam imao devet godina, dobio sam svoj prvi kompjutor, Amigu 500. Bio je najbolji ikada proizveden, odlične grafike, vrhunskog zvuka i sedam puta brži od Commodorea 64. Jedan od mojih prijatelja rekao je da je Amiga niškoristi, jer za podizanje treba disketa. Na Commodoreu 64 mogao si programirati bez ičega. Naravno da je Commodore 64 propao, a Amiga procvjetala. Kada se pojavila nova tehnologija, propala je Amiga. Svi znamo kako evolucija funkcionira, osim kada je riječ o jednoj industriji koja odbija evoluirati - industriji zabave. Umjesto da na evoluciju gledaju kao na nešto neizbježno, njihova je misija da je poriču, štoviše, da tuže svaku promjenu svim raspoloživim sredstvima. ..... Švedski tužitelj je 2006. poslao memorandum u kojem navodi da Pirat Bay nije kriv za 'osnovne zločine', nego ih, u najboljem slučaju, podržava i potiče (također je spomenuo da su ljudi koji vode Pirate Bay vrlo pametni). To se nije svidjelo Hollywoodu pa je prisilio švedskog ministra pravde da posjeti Bijelu kuću i popriča o tome s američkim vlastima. Tom je prilikom SAD zaprijetio Švedskoj: 'Ako ne uklonite taj sajt, nećete moći trgovati s SAD-om!' .......... cijelo pismo link | |
| | | | Evolucija i (kontra)revolucija - pismo osnivača Pirate Baya | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 514 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 514 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|