Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?

Go down 
+3
king_in_crimson
Blizanka
Goran
7 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? Empty
PostajNaslov: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime12.02.09 11:20

Meni se to znalo događati jedno vrijeme, pogotovo u onim prvim pravim vezama. Nisam se mogao koncentrirati na učenje, stalno sam o curi razmišljao i puno više vremena provodio s curom nego učeći. Nije to bilo neko strašno popuštanje, jedno vrijeme nisam dovoljno vremena posvečivao nekim predmetima poput kemije, fizike, matematike i možda knjigovodstva u srednjoj u kojima ti nije dovoljna dobra memorija na satu i prolistavanje gradiva, nego im se baš moraš posvetiti učeći.
Da li se to vama događalo? ljubav

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime12.02.09 13:45

Kako da ne uvijek u srednjoj narocito...a i sad kad me spucaju nake emocije prema mojoj ljepsoj polovini ne znam jesam li negdje posla ili sam dosla Laughing

Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime12.02.09 16:27

Pa u onoj prvoj fazi totalne zaljubljenosti manje - više ne znam ni kako se zovem, a kamoli da učim nešto Smile
[Vrh] Go down
king_in_crimson
Zagrijao tipkovnicu
king_in_crimson

Male
Aquarius Rooster
Broj postova : 395
Godine : 66
Datum registracije : 21.10.2008

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime12.02.09 21:40

Ja popustam u ucenju i kad nisam zaljubljen XD

To jest, ni ne moram uciti zasad... Batw ked, vec je drugi mjesec na pola, a ja iam sam dve ocjene u imeniku...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime12.02.09 22:00

potpisujem ovo goranovo....respect
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime15.02.09 17:04

blizanac je napisao/la:
Kako da ne uvijek u srednjoj narocito...a i sad kad me spucaju nake emocije prema mojoj ljepsoj polovini ne znam jesam li negdje posla ili sam dosla Laughing
Ha ha slatkice, to se meni povremeno dogodi i bez zaljubljenosti! big smile

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Teioo
Totalno relaxiran
Teioo

Female
Leo Dog
Broj postova : 1670
Godine : 30
Datum registracije : 15.04.2009

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime23.04.09 1:53

da, definitivno...non stop mislim na njega i ne znam ni di sam, ni šta sam htjela radit, a kamoli da nešto učim...stalno i svugdje razmišljam o njemu, a školu ko j*** cerekalo:
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime24.04.09 16:29

Ha ha, lako za školu! cerekalo:

[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime15.02.10 13:49

tana je napisao/la:
Pa u onoj prvoj fazi totalne zaljubljenosti manje - više ne znam ni kako se zovem, a kamoli da učim nešto Smile

Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? 12363 Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? 477390 Definitivno se slazemDa li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? 648906
[Vrh] Go down
teaa
Totalno relaxiran
teaa

Female
Capricorn Rooster
Broj postova : 2415
Godine : 54
Datum registracije : 05.02.2010

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime15.02.10 23:40

Huh...kad se sjetim.Svu svoju koncentraciju bih bacila na tu svoju trenutnu ljubav.Sva sreća da mi nije trebalo puno učenja,lako mi je škola išla.Bio je jedan oko kojeg sam se potrudila dobrano.Samo kad sam vidjela da je njemu škola potpuno neinteresantna i moje je zanimanje opalo.Mislila sam da ću ga malo preobratit...ali nije išlo.Džaba mu što je bio zgodan.
[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime16.02.10 22:50

Nikad nisam popustala s ucenjem...
[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime12.04.10 21:06

ma neeeee....meni i inace treba po 3 sata da naucim jednu lekciju Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? 12363 kad bi se zezali... Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? 12363
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?   Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Da li popuštate u učenju dok ste zaljubljeni?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Kako pomoći djetetu u pisanju zadaća i učenju?
» Zaljubljeni klokan proganja Australke