|
| Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 19.01.12 13:14 | |
| DORH je dobio podatke iz američkog Ministarstva pravde i Ministarstva domovinske sigurnosti koji pokazuju da su supružnici Sanader raskošno živjeli nakon njegovog odlaska s vlasti. Naprimjer, bili su na krstarenju, a kruzerom je upravljao danas omraženi kapetan Francesco Schettino!Podaci iz američkog Ministarstva pravde i Ministarstva domovinske sigurnosti pokazuju da je Sanader tijekom 2009. i 2010. potrošio desetke tisuća eura samo na putovanja i financiranje najma njujorškog stana Petre Sanader, otkriva Jutarnji list. Tako je najam apartmana u Zeckendorf Towersima u New Yorku bivši premijer platio 93.100 dolara, za razdoblje od rujna 2008. do svibnja 2010. godine. U istom je razdoblju na račun Petre Sanader 'sjelo' uplata s više strana, ukupno više od 100.000 dolara. Ni na putovanjima se nije štedjelo, piše list. Sanader je tako krajem 2009. privatnim zrakoplovom otišao na utakmicu Lige prvaka u Milanu. Dva puta u dvije godine su supružnici Sanader, prilikom odlaska u SAD, boravili u luksuznom kalifornijskom hotelu Beverly Hills. Prvi su put zakupili apartman na dva tjedna, od kraja listopada do početka studenoga 2009. godine, te ga platili 13.000 dolara. U hotelu Beverly Hills ponovno su odsjeli potkraj veljače 2010. godine, mjesec dana nakon Sanaderova neuspješnog puča u HDZ-u. Trošak od gotovo 15.000 dolara Sanader je platio karticom. Tada je s njima sedam dana u hotelu provela i kći Petra Sanader. Nekoliko mjeseci nakon boravka u Kaliforniji, u ljeto 2010. godine, supružnici Sanader otišli su na sedmodnevno krstarenje Costa Atlanticom po Karibima. Krstarenje su platili 3.800 dolara, a zanimljivo je da je kapetan tada bio Francesco Schettino, koji je prije nekoliko dana nasukao kruzer Costa Concordia kod Italije i među prvima pobjegao s broda. danas.hr _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 26.01.12 19:33 | |
| Baš smo ih lijepo gotivili | |
| | | tija Početnik
Broj postova : 73 Godine : 57 Datum registracije : 02.01.2012
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 26.01.12 19:40 | |
| kolko ima istine u ovom clanku ne znam,al vjerovatno ima dosta ..nekako uvjek kad se nekoga optuzi onda svi znaju sve ,optuzuje se međusobno ..a u biti sanadera ima puno u nasim balkanskim drzavicama ,bilo ih je i bit ce ih ,tu pomoci nema | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 26.01.12 19:43 | |
| ..pa to je istina, što možeš kad smo tupavi narodi svi uokolo, pa biramo ljude sa reklame | |
| | | tija Početnik
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 26.01.12 19:46 | |
| ma da biramo bilo koga pokvario bi se ,kao sto kazem takvi smo..lakomi narod ,mi bi i sveca pokvarili tj kod nas bi se i svetac pokvario znas onu kiki ko o medu radi i prste lize ... | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 26.01.12 19:48 | |
| ..daj ne zezaj evo ja da sam premijerka kod mene bi svi dobili odmah penzije, rasprodala bi sve i mirovinskim fondovima ostavila bitne stvari i svi bi onda mogli leći pod palmu i uživali bi svi sa mnom | |
| | | tija Početnik
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 26.01.12 19:51 | |
| glasam onda za tebe neznam mila,ne volim politiku,htjela bi duze zivot a to mogu jedino ako ne gledam tv moj jedini politicar kojeg sam ja volila je odavno na nebu a za druge ,nek im nebo sudi | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 26.01.12 19:55 | |
| ..e znaš što to i sama prakticiram od nedavno, izbjegavam politiku i gledanje vijesti, ako ne gledam i ne slušam mirnija sam, a što si rekla lopova će uvijek biti | |
| | | tija Početnik
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 26.01.12 20:02 | |
| da,sta mi vrijedi gledat i zderat se..a njima naskodit ne mogu,samo sebi..meni su svi isti,jos nisam srela nekoga da kazem ima postene oci njega bi izabrala...svakom u ocima pohlepa i lopovluk ..nikad nisam pozelila da nam se vrati komunizam,jer u njemu osim komunista nikom isto nije bilo sjajno ,nisam jugonostalgicar ,,,,al ruku na srce,ponekad pomislim da bi bilo lijepo imat strozi rezim...kao u arapsim drzavama ukrades nesto ,odsjeci ruku koja je ukrala | |
| | | Kikica VIP član
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer 26.01.12 20:09 | |
| ...pa ne znam zbilja ...juge se ne sjećam previše, a živjela sam na selu jelo se što se pposadilo i uzgojilo, nosila se roba od starijih u porodici. Danas da se što bolji telefon ima i što skuplje aute, gluparija. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer | |
| |
| | | | Sanaderove vozio kapetan koji je potopio kruzer | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 456 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 456 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|