|
| Pravila razmjene bannera sa Relax forumom | |
| |
Imala li svrhe razmjena bannera sa drugim stranicama? | | Ukupno glasova : 4 | | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Pravila razmjene bannera sa Relax forumom 16.01.12 18:06 | |
| 1. Bannere ni u kom slučaju više ne razmjenjujemo sa forumima koji jednom prekrše uvjete i dogovor o razmjeni
2. Prihvaćamo jedino objavu na naslovnicama foruma, nikakve podstranice ne dolaze u obzir
3. Banner mora biti vidljiv za sve posjetioce stranice, pa i goste. Dakle s forumima koji su zaključani za goste i gostima se ne vide banneri s razmjene ne surađujemo.
4. Ukoliko jednom odlučite da više ne želite razmjenu bannera i uklanjate ih, pristojno je obavijestiti nas o tome, a ne da vaš banner stoji ovdje, a našeg više nema kod vas. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Bombonica Početnik
Broj postova : 30 Godine : 52 Datum registracije : 17.10.2013
| Naslov: Re: Pravila razmjene bannera sa Relax forumom 17.10.13 18:46 | |
| Imam jedno pitanje u vezi razmjene banera. U potpunosti se slazem s vama, da to treba biti uzajamno reklamiranje, postujem i to da bude na prvoj stranici,a ne na portalu (mada je vecina banera na forumima upravo na portalu), ali ne vidim razlog,niti da mozete uslovljavati da to i gosti vide. Svaki forum ima svoja pravila sta gosti mogu da vide,a sta ne. Ja sam za razmjenu banera s vama, jedino taj uslov ne mogu ispuniti. Da li to znaci da necemo saradjivati? Molim odgovor od administracije.Pozdrav svima | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pravila razmjene bannera sa Relax forumom 18.10.13 2:12 | |
| - Bombonica je napisao/la:
- ali ne vidim razlog,niti da mozete uslovljavati da to i gosti vide.
Svaki forum ima svoja pravila sta gosti mogu da vide,a sta ne.
Slazem se da svako ima svoja pravila :)tako je i nase pravilo ako vas baner vide nasi gosti, zasto ne bi i nas baner vidjeli vasi gosti a ne samo registrovani clanovi.Kad je baner nevidljiv gostima znaci vide ga samo clanovi koji su online. Slozit ces se mislim sa mnom da trenutno vecina foruma nema vise od tri, cetiri online clana, tako da je to velika razlika biti vidljiv gostima ili ne i nije nikakvo uslovljavanje nego jednostavno nase pravilo,kao sto si sama rekla - Bombonica je napisao/la:
- Svaki forum ima svoja pravila
pa tako i nas Jos uvijek vazi izmedu ostalog i ovo pravilo - Goran je napisao/la:
3. Banner mora biti vidljiv za sve posjetioce stranice, pa i goste. Dakle s forumima koji su zaključani za goste i gostima se ne vide banneri s razmjene ne surađujemo.
Lijep pozdrav za tebe ako se predomislis tu smo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Bombonica Početnik
Broj postova : 30 Godine : 52 Datum registracije : 17.10.2013
| Naslov: Re: Pravila razmjene bannera sa Relax forumom 19.10.13 5:02 | |
| OK,napravit cu izuzetak s vasim banerom,bice vidljiv i za goste. Nego, htjela sam postaviti ovdje nas baner, pokusala poslati adminu,neda mi, pise:
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information.
tako da nemam nacina poslati. Molim admina da to rijesi i da mi posalje vas baner, kojeg cu odmah postaviti kod nas, na vidno mjesto. | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pravila razmjene bannera sa Relax forumom 26.10.13 22:29 | |
| Posto smo sve rijesili ne treba ti i ovde odgovor al za ostale da znaju ovde su im pravila a ko zeli razmjenu banera ima posebna tema za to OVDE _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pravila razmjene bannera sa Relax forumom | |
| |
| | | | Pravila razmjene bannera sa Relax forumom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 304 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 304 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|