Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Skakala bungee, uže puklo, a ona završila u rijeci punoj krokodila

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Skakala bungee, uže puklo, a ona završila u rijeci punoj krokodila Empty
PostajNaslov: Skakala bungee, uže puklo, a ona završila u rijeci punoj krokodila   Skakala bungee, uže puklo, a ona završila u rijeci punoj krokodila I_icon_minitime14.01.12 12:54

Australijanka Erin Langworthy (21) čudom je preživjela kada je skočila bungeejem u rijeku Zambezi s visine od 111 metara, a sigurnosni kanap je pukao. Rijeka Zambezi nalazi se na granici između Zimbabvea i Zambije gdje je Langworty provodila novogodišnje praznike. Rijeka je poznata i po velikom broju krokodila.

Okupljeni turisti su ohrabrivali Erin da skoči i navijali za nju, a kada je ona skočila, nastao je muk jer su vidjeli da je kanap pukao. Ubrzo su se čuli panični glasovi, jer je rijeka Zambezi puna krokodila, a Erin su bile vezane noge. Međutim, mlada Australijanka je otplivala do obale i spasila se.

"Mislim da je pravo čudo što sam preživjela. Shvatila sam da je kanap pukao i odjednom mi je sve postalo crno pred očima. Osjetila sam kako me nešto snažno udarilo i talas hladne vode. Shvatila sam da moram doplivati do obale jer su nam rekli da u rijeci ima krokodila", rekla je Erin za australijski kanal 9, prenosi Huffington Post.

Nakon što je doplivala do obale, spasioci su je smjestili u bolnicu gdje je ostala sedam dana. Erin je pri padu slomila ključnu kost i zadobila veće otekline.

(Sarajevo-x.com)

Skakala bungee, uže puklo, a ona završila u rijeci punoj krokodila Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Skakala bungee, uže puklo, a ona završila u rijeci punoj krokodila Empty
PostajNaslov: Re: Skakala bungee, uže puklo, a ona završila u rijeci punoj krokodila   Skakala bungee, uže puklo, a ona završila u rijeci punoj krokodila I_icon_minitime27.01.12 10:03

..eto pa ti skači bungiem Laughing ljudi idu izazivati vraga, a zaboravljaju da njemu ne treba pozivnica zaboravio
[Vrh] Go down

Skakala bungee, uže puklo, a ona završila u rijeci punoj krokodila
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Pratila satelitsku navigaciju i završila u jezeru
» Šverc majmuna i krokodila
» Ukradena slika sa facebooka završila na izlogu prodavaonice
» Seksala se na groblju pa završila u bolnici
» Stavili pticu na intenzivnu dijetu jer ne može letjeti