| Zašto se športašice..... | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zašto se športašice..... 11.02.09 21:35 | |
| kada osvoje poen međusobno tapšaju po guzi? odgovor na ovo pitanje me oduvijek zanima, ali nikada nisam stigao to pitati bivšu... zašto se tapšaju baš po guzi? zašto ne po leđima, naprimjer? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 12.02.09 19:31 | |
| nitko ne zna? |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 12.02.09 19:56 | |
| Pa, iskreno, nisam to ni primijetila :jawdrop: | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 12.02.09 20:22 | |
| ja jesam.... prvenstveno u odbojci... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 12.02.09 20:23 | |
| i muški sportaši to znaju radit |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 01.07.09 19:30 | |
| To je misterij. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 02.07.09 0:13 | |
| Nikada ja to nisam primjetila... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 02.07.09 0:14 | |
| želi li se tko tapšati samnom? |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 17.07.09 20:58 | |
| Bude ti se Kate javila sigurno za to tapšanje Korny. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 17.07.09 23:10 | |
| Kako se mene malo malo po temama spominje...baš sam treba jbte ej... |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 17.07.09 23:12 | |
| Ja to isto nisam primjetila... a u biti ni ne gladam ženski sport... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 21.07.09 0:19 | |
| - tana je napisao/la:
- i muški sportaši to znaju radit
ipak je bolje vidjeti dvije žene kako se tapšaju po guzi... : : |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 21.07.09 0:19 | |
| - Kate je napisao/la:
- Kako se mene malo malo po temama spominje...baš sam treba jbte ej...
oš se tapšati samnom? : : |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 22.07.09 21:24 | |
| To o čemu Korny piše je naročito popularno kod odbojkašica. Onu koja ide servirati sve tapšaju po dupetu. To ih valjda pali, a napaljene valjda bolje serviraju. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 22.07.09 21:25 | |
| A šta vi zapazite,nikada ja to vidjela nisam... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 22.07.09 21:27 | |
| Kad je i tebi valjda normalno to pa ni ne obračaš pažnju... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Normalno meni...neeeeeeeeeeeeeee |
|
| |
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 22.07.09 21:28 | |
| Pa koji bi bio drugi razlog i motiv nego to? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 22.07.09 21:30 | |
| ma bit će da je to | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 23.07.09 0:29 | |
| - Goran je napisao/la:
- To o čemu Korny piše je naročito popularno kod odbojkašica. Onu koja ide servirati sve tapšaju po dupetu. To ih valjda pali, a napaljene valjda bolje serviraju.
a kad opali loptu..svrši... : |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 03.12.09 15:59 | |
| ...zato što mogu... Evo da prioširim temu... A zašto muškarci kad slave zbog boda, gola ili čega več..skaču jedni na druge ili još bolje hvataju se za guze..da nisu svi prikriveni prederi.. | |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 31.03.10 15:06 | |
| hahaahahha.. E da stvarno....meni to nikad nije bilo jasno Bas pre neki dan smo radili stav na sakama u skoli i jedna sto nam drzi noge uvek me udari po dupetu kad zavrsim....ja reko jednom, nema veze, drugi put vec se iznervirala, kad me treci put tako pljesnula, znaci udarila sam je, kontam da nije mogla da sedi Meni to glupo... | |
|
| |
♥Maite♥Genesis♥ Početnik
Broj postova : 10 Godine : 28 Datum registracije : 11.09.2010
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 11.09.10 14:34 | |
| | |
|
| |
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Zašto se športašice..... 27.04.11 7:06 | |
| | |