|
| Dijeta prema horoskopskom znaku | |
| |
Da li ste ikad bili na dijetu? | Da jesam više puta, ali nekako sam nakon svake dijete deblji | | 30% | [ 3 ] | Jesam par puta... par kilica palo i tu stalo | | 0% | [ 0 ] | Jednom i uspješno mogu reći | | 0% | [ 0 ] | Jednom i nikad više...to nije zdravo | | 10% | [ 1 ] | Mislio sam krenuti dijetnim koracima, ali nikako da se odreknem fine papice | | 10% | [ 1 ] | Nisam, niti ne namjeravam, di me treba tu me ima... :) | | 50% | [ 5 ] |
| Ukupno glasova : 10 | | |
| Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Dijeta prema horoskopskom znaku 11.02.09 18:26 | |
| OVAN Ovnovi dijetama pristupaju puni optimizma. Zbog izraženog natjecateljskog duha za njih je najbolje rješenje da se dogovore s partnerom ili bliskim prijateljem za zajedničku dijetu... Najbolja dijeta za pripadnike ovog vatrenog znaka temelji se na ribi, svježim salatama i voćnim sokovima.
BIK Bikovi su odlučni i tvrdoglavi. Ali, pripadnici ovog znaka imaju i izrazito snažnu volju i vrlo su strpljivi, tako da ih kada požele izgubiti koji kilogram ništa ne može zaustaviti. Bikovi su i prilično konzervativni, pa su tradicionalne dijete koje podrazumjevaju smanjen unos masti za njih najbolji izbor.
BLIZANCI Blizanci su znatiželjni i spremni na različite izazove. Ipak, to znači da često jedu u žurbi, i uglavnom nezdravu hranu. Za njih su zbog toga odličan izbor detoksikacijske dijete s puno voća i povrća. Zaboravite na kavu i radije popijte zeleni čaj.
RAK Rakovi su obiteljski ljudi. Najbolje im odgovaraju dijete koje su zapravo zdrav režim prehrane koji uključuje sve ukućane. Kada su rakovi na dijeti, povećan unos vlakana daje odlične rezultate. Dakle, jedite jabuke i integralne žitarice, a rezultati neće izostati.
LAV Lavovi su odlučni i nezavisni, tako da dijetu obično doživljavaju kao izazov, a pošto se pripadnici ovog znaka mogu pohvaliti izuzetno snažnom voljom, onda najčešće izlaze kao pobjednici. Ekstrovertirani i puni samopouzdanja, lavovi sjajne rezultate postižu kada se učlane u teretanu gdje će uvijek biti u centu pažnje.
DJEVICA Praktična priroda pripadnike ovog znaka tjera da prije bilo kakve akcije dobro razmisle o ciljevima koje žele postići i najefikasnijem načinu za provedbu dijete. Djevice su svjesne koliko je zdravlje važno, pa se obično uz zdravu prehranu odlučuju i za vježbanje. Uz dobar plan i privremeno uvođenje vegetarijanske prehrane rezultati stižu vrlo brzo.
VAGA Vage su izrazito društvene, pravi gurmani koji uživaju u hrani i piću i vremenu provedenom za stolom s obitelji ili prijateljima. Mediteranski tip prehrane za njih je odlično rješenje. Lagana tjestenina, crno vino u umjerenim količinama, maslinovo ulje, povrće, riba i lagani sirevi pružit će im zadovoljstvo, ali neće ugroziti njihovu liniju.
ŠKORPION Škorpioni su dinamični i strastveni, tako da obično uspijevaju u svakoj svojoj namjeri. Najbolje rješenje za pripadnike ovog znaka je dijeta uz intenzivno vježbanje, a najvažnije je ne preskakati obroke, čemu su zbog svoje nemirne prirode skloni. Zbog njihove nestrpljivosti najbolje je kada dijeta obuhvaća obroke koji se jednostavno i brzo pripremaju.
STRIJELAC Strijelac među prvima prihvaća nove trendove, tako da često inspiraciju za dijete pronalaze u časopisima. Ipak, za koju god da se odlučite, ne zaboravite pojačati unos namirnica bogatih vitaminom C - agrumi, paradajz i luk moraju biti zastupljeni u vašoj prehrani. Pripadnici ovog znaka su temeljiti i disciplinirani, pa je i logično što nemaju velikih problema sa linijom.
JARAC Pripadnici ovog znaka su vrlo disciplinirani i nemaju problema s održavanjem linije. Ako ipak požele izgubiti koji kilogram, za jarčeve je najbolje da broje kalorije koje unose u organizam, i da zapisuju sve što tijekom dana pojedu.
VODENJAK Vodenjaci su po prirodi lideri, tako da kod njih ne pale dijete koje im drugi prepisuju. Poslušajte svoje tijelo, i smislite osobni plan zdrave prehrane. Kod pripadnika ovog znaka osobito dobre rezultate daje uvođenje integralnih žitarica, voća i povrća u prehranu.
RIBE Emotivna priroda i nedostatak volje ribama često otežava održavanje idealne težine. Možda ne bi bilo loše započeti dijetu kod stručnjaka i napraviti temeljit plan. Potrebno je samo naći nešto što će vam skrenuti misli sa hrane za kojom čeznete.
Izvor: TotalPortal |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Dijeta prema horoskopskom znaku 14.02.09 16:56 | |
| Zanimljivo. Možda bi trebalo detaljnije razraditi po znakovima | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijeta prema horoskopskom znaku 14.02.09 18:32 | |
| Meni ne treba dijeta. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijeta prema horoskopskom znaku 14.02.09 18:35 | |
| Djete mrzim ... mislim da ako se jede zdravo i uravnoteženo da se ne treba odricati ničega. Ja sam sklona nezdravom hranjenju po periodima, ali kad se skuliram i počnem normalno jesti sve dođe na svoje. Još malo vježbanja i odličan 5 |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Dijeta prema horoskopskom znaku 23.03.09 22:20 | |
| RIBE Emotivna priroda i nedostatak volje ribama često otežava održavanje idealne težine. Možda ne bi bilo loše započeti dijetu kod stručnjaka i napraviti temeljit plan. Potrebno je samo naći nešto što će vam skrenuti misli sa hrane za kojom čeznete
zato i nedajem previse paznje horoskopu.. |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Dijeta prema horoskopskom znaku 23.03.09 22:51 | |
| nist nije tacno _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Dijeta prema horoskopskom znaku 10.07.09 14:12 | |
| Ovo je jedna od večih gluposti koje sam pročitao, besmislice. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Dijeta prema horoskopskom znaku | |
| |
| | | | Dijeta prema horoskopskom znaku | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 500 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 500 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|