|
| Paul Scholes se vratio iz mirovine i opet igra za Manchester united | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Paul Scholes se vratio iz mirovine i opet igra za Manchester united 08.01.12 15:17 | |
| Definitivna potvrda da se Paul Scholes vraća iz nogometaške mirovine došla je u nedjelju: 37-godišnji veznjak je na klupi Manchester Uniteda počeo dvoboj FA Cupa na gostovanju kod gradskog rivala Manchester Cityja. Scholes je karijeru prekinuo ljetos nakon 17 godina provedenih u prvoj Unitedovoj momčadi. Njegova posljednja, 676. utakmica za momčad Alexa Fergusona bila je finalni poraz u Ligi prvaka od Barcelone na Wembleyju 29. svibnja prošle godine. Scholes je nakon povlačenja ostao u klubu kao trenerski početnik, a cijelo je vrijeme redovito trenirao s drugom momčadi, u kojoj je i radio kao pomoćnik. "Otkad sam prestao igrati osjećao sam da mi nedostaje natjecateljski nogomet. Oduševljen sam što je menadžer osjetio da bih mu mogao biti od koristi i pridonijeti uspjesima momčadi i ove sezone. Radujem se ponovnom igranju za ovaj veliki klub", rekao je Scholes uoči nedjeljne utakmice na Etihadu, dok je Ferguson dodao: "Fantastično je što Paul donio ovakvu odluku. Uvijek je bilo tužno gledati velike nogometaše kako završavaju karijere, pogotovo kada to učine prerano. Paul je cijelo vrijeme održavao fantastičnu tjelesnu formu i svo mi se vrijeme činilo da bi mogao odigrati još jednu veliku sezonu. Sjajno je imati ga ponovno u momčadi", kazao je legendarni trener. Sportski.net|TS _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Paul Scholes se vratio iz mirovine i opet igra za Manchester united | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 471 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 471 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|