Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 09.05.12 15:02 | |
| noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Zagy Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 551 Godine : 58 Datum registracije : 07.05.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 09.05.12 16:56 | |
| noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem | |
|
| |
Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 10.05.12 17:22 | |
| noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah
| |
|
| |
Zagy Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 551 Godine : 58 Datum registracije : 07.05.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 10.05.12 19:10 | |
| noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da
| |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 10.05.12 22:33 | |
| noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 10.05.12 22:56 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 11.05.12 1:23 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 12.05.12 19:30 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 13.05.12 15:55 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 14.05.12 11:44 | |
| [quote="Kikica"]Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 14.05.12 19:00 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 14.05.12 22:27 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 14.05.12 22:30 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 15.05.12 23:10 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 16.05.12 10:20 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 16.05.12 12:22 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 17.05.12 16:36 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 17.05.12 20:45 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 17.05.12 22:30 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 18.05.12 16:32 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo
| |
|
| |
Spes Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 463 Godine : 39 Datum registracije : 03.03.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 19.05.12 19:01 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.05.12 10:57 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.05.12 12:21 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele | |
|
| |
Silvija Silvić Početnik
Broj postova : 25 Godine : 43 Datum registracije : 27.05.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 27.05.12 18:01 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 28.05.12 11:48 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covijek | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
| |
|
| |
| Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
|