|
| Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
|
+27Riječanka Luca Lavanda Otelo Luna2 nika8 BlueLady tanjuška Nepopravljivi Sanjar nenad022 Silvija Silvić Zagy Plamena Spes homervangogh Dusan mobile Blonde Donna Andja Kikica ajmeivana kala diya Marko77 Goran LuckyM5 Blizanka 31 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 07.01.12 22:30 | |
| First topic message reminder :Pokusajmo da ima neki smisao priča Noć _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Zadnja promjena: Blizanka; 14.01.12 20:34; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 30.01.14 22:11 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 01.03.14 21:53 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim... | |
| | | Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 03.03.14 23:30 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim...koji | |
| | | Sumrak VIP član
Broj postova : 34131 Godine : 57 Lokacija : šuma Datum registracije : 31.03.2011
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 07.03.14 9:05 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi... | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 07.03.14 14:13 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi...pokusali
| |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 12.03.14 11:24 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi...pokusali da | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 12.03.14 11:48 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi...pokusali da idu | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 16.03.14 1:18 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka... | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 17.03.14 11:38 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka..dobrom | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 18.03.14 0:42 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu...
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 20.03.14 11:45 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu..zajedno | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 21.03.14 7:55 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa...
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 21.03.14 12:10 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa...njima | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.03.14 20:22 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i...
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 23.03.14 15:33 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i...polako | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 29.03.14 11:58 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su...
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 31.03.14 14:54 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su...krenuli | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 01.04.14 0:50 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su krenuli ka...
| |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 02.04.14 10:54 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su krenuli ka brodu.. | |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 02.04.14 11:48 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su krenuli ka brodu koji
| |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 03.04.14 9:49 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su krenuli ka brodu koji ih...
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 03.04.14 15:07 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su krenuli ka brodu koji ih vodi | |
| | | Sumrak VIP član
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 06.04.14 0:40 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su krenuli ka brodu koji ih vodi ka...
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 07.04.14 15:22 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su krenuli ka brodu koji ih vodi ka...dalekom
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 09.07.14 15:02 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može biti jako sigurno za neke a pored nekog i inspirativno za samog sebe kao također jedan od onih koji remete sve ostale faktore od kojih mi možemo naučiti ponesto osobno ipak treba razlučiti izmedu prihvatljivog rjesenja koje ne smijemo zanemariti iako znamo sve dobre strane tog iskustva. Sigurnost je bila tu i samo...jednom se moze desiti...cudo, koje... ima da...sutra sigurno idu kod maticara gdje, potpisuju konacno...zavjet za. nesto sto se time moze za to konačno ide da...kazu sigurnim korakom kreću prema svom jedinom razlogu koji nisu bili jednostavni za riješenje koje će sutra uslijediti nakon potpisivanja braka sa svim koji bi pokusali da idu ka dobrom putu zajedno sa njima i polako su krenuli ka brodu koji ih vodi ka...dalekom putu | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
| |
| | | | Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 385 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 385 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|