Autor/ica | Poruka |
---|
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.08.12 10:18 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da
| |
|
| |
tanjuška Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 342 Godine : 45 Datum registracije : 13.08.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 22.08.12 10:22 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 24.08.12 11:15 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek | |
|
| |
Riječanka Zlatni VIP član
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 24.08.12 20:13 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 25.08.12 22:42 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Broj postova : 78494 Godine : 45 Lokacija : Relax Datum registracije : 17.07.2010
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 28.08.12 20:53 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 31.08.12 14:12 | |
| oć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 31.08.12 17:04 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi
| |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 11.09.12 11:29 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 21.09.12 8:15 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje | |
|
| |
BlueLady Totalno relaxiran
Broj postova : 1243 Datum registracije : 12.07.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 24.09.12 14:03 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 28.09.12 9:17 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 02.10.12 22:10 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 03.10.12 11:50 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 03.10.12 19:35 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 04.10.12 10:33 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 12.10.12 16:39 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 15.10.12 12:00 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 25.10.12 13:33 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 25.10.12 19:06 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 06.11.12 14:13 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 07.11.12 14:07 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja | |
|
| |
nika8 Početnik
Broj postova : 45 Godine : 48 Lokacija : Pod stablom Drevnih Bogova Datum registracije : 07.11.2012
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 07.11.12 14:27 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem | |
|
| |
Otelo Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 09.11.12 12:18 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog | |
|
| |
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) 09.11.12 13:19 | |
| Noć pada našom ulicom a kiša ne prestaje, ujutro će svanuti divno suncano ali malo prohladno, ali mi smo svi spremni pokušati zato što zelimo u zivotu osvojiti mnogo uspjeha u svemu i treba se veseliti neprocjenjivoj sreci koja je tu blizu nas, tako da uzmi uvijek ono sto ti najvise treba za tebe.Kada uzmes shvatit ceš koliko je to bitno za sve one koji su cekali da se ti smiluješ ponekad zato moram da ti kažem odmah da sam jako sretna. Od kada znam za sebe ja nikada nisam ucinio nista sto nije bilo kako drugi žele jer covjek je stvoren da voli sve što je njegovo i ne da nikom ono što njemu pase jer samo za sebe čuva sve što je vrijedno cuvati. Zaključak je da svaki covjek ima svoju energiju koju iskoristi za druzenje sa odredenim osobama bez obaveze da bude onakav ili ovakav dojam ostavlja. Prihvaćanjem navedenog može | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
| |
|
| |
| Nastavi priču... (jednom novom riječi) | |
|