|
| Predstavljamo vam savršenu ženu | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Predstavljamo vam savršenu ženu 07.01.12 15:23 | |
| Ukoliko ste se pitali kako izgleda savršena žena, ukoliko zaista postoji, iskombinujte najljepše žene svijeta i dobit ćete najpoželjniju ženu na svijetu. Uz pomoć kompjuterskog programa i dijelova lica najpoželjnijih žena svijeta, kreirana je savršena žena. Nakon obavljene ankete odlučeno je da je kosa najnovije članice britanske kraljevske porodice najljepša. Oči su preuzete od pjevačice Cheryl Cole, nos je od glumice Kate Beckinsale i obrazi od glumice Kiare Kinghtley. Obrve su preuzete od glumice Megan Fox, a savršenu bradu navodno ima glumica Gwyneth Paltrow. Usne mogu biti samo do Angeline Jolie, a najljepši dekolte ima Kelly Brook. Prosudite sami da li je ovo savršena žena. (Sarajevo-x.com) ----------------------------------------------------------------------------------------------- Po meni su dobili pomalo cudnu zenu a ne savrsenu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Predstavljamo vam savršenu ženu 07.01.12 15:25 | |
| Ista ja čudna do bola | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Predstavljamo vam savršenu ženu 07.01.12 15:28 | |
| ajd ne zezaj Lucky..nit si cudna nit bolis mozda samo u PMS u al ovo mi zaista cudna zena ...meni kao noj izgleda _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Predstavljamo vam savršenu ženu 07.01.12 15:31 | |
| Kad ti nemaš ukusa. | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Predstavljamo vam savršenu ženu 21.01.12 16:20 | |
| nešto jo fali al nemam pojma što | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Predstavljamo vam savršenu ženu 07.09.14 12:17 | |
| Ma klinac je savršena,izgleda kao lutka sa izloga savršena je žena za mene koja je uvijek vedre naravi, dobro kuha dobra majka,dobra žena da ima veliko srce i toplo, To je za mene savršena žena |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Predstavljamo vam savršenu ženu | |
| |
| | | | Predstavljamo vam savršenu ženu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 438 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 438 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|