|
| televizor u oku | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74133 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: televizor u oku 10.02.09 11:10 | |
| Kontaktne lece koje emitiraju televizijske emisije i digitalne tetovaze pomocu kojih osjecamo emocije glumaca na ekranu zvuce poput naucne fantastike.Bez obzirana to, strucnjaci vjeruju da bi oboje moglo biti stvarnost u sljedecih deset godina. Kazu da ce konstantna minijaturizacija tehnologije dovesti do televizora koji ce biti smanjeni na velicinu kontakktnih leca, a energiju ce dobivati iz ljudskog tijela. Kanali ce se moci mijenjati glasovnim naredbama ili pomjeranjem ruke,kazu izvjestaji proizvodaca tehnologije buduce kucne zabave. -Samo cete ih staviti u oko ujutro i izvaditi na kraju dana-rekao jeJan Pirson, futurolog koji savjetuje kompanije o novim tehnologijama. Digitalne tetovaze u meduvremenu ce utisnuti emocije koje glumci zele prenijeti u seriji ili filmu i stvoriti impulse tako da nam dopuste da osjecamo ono sto i oni.Ovo ce omoguciti ljubiteljima Dzejmsa Bond da osjecaju uzbudenje pobjedivanja neprijetelja ili sportskim navijacima da iskuse ono sto i vrhunski sportisti,predvida izvjestaj jednog proizvodaca. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: televizor u oku 10.02.09 17:38 | |
| Ja nisam mogla podnijeti ni normalne polutvrde i meke leće, ove bi me dokrajčile | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74133 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: televizor u oku 10.02.09 18:15 | |
| zamisli se, stavis lecu i radis ili kuhas...a vamo osjecas sta osjeca glumac.. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80547 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: televizor u oku 26.02.09 10:40 | |
| Ovo je nešto najzanimljivije što sam čuo u posljednje vrijeme, šteta što ni moje oči ne podnose leče. : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: televizor u oku | |
| |
| | | | televizor u oku | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 15 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 15 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6500. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Steve.
Ukupno postova: 942891. in 18017 subjects
|
|