Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pišete li blog? 02.03.09 19:16 | |
| Hvala Ana! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Pišete li blog? 02.03.09 22:38 | |
| Hvala, ana | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| |
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Pišete li blog? 02.03.09 23:12 | |
| Zašto, blizanko, ima različitih blogova. Ti bi dušu dala za jedan lijepi druželjubivi blog :zabava: | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pišete li blog? 02.03.09 23:14 | |
| ma nesto ...neznam , nisam o tome razmisljala... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
| |
| |
ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Pišete li blog? 19.03.09 13:24 | |
| ne pišem i nebi ga nikad pisala, nisam taj tip | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Pišete li blog? 24.04.09 19:47 | |
| @ desty imaš preodličan blog... pišeš prelijepe pjesme, stvarno te taknu u srce i potaknu na razmišljanje... @ lux - isto imaš odličan blog...pročitala sam par postova, kasnije ću pročitat još...ti o tako nekoj običnoj pojavi napišeš preodličan post i opišeš to na neki svoj poseban način da koliko god dugačak post bio nisam ga mogla prestati čitati... @ goran - žao mi je što nisi nastavio pisati blog...ali vidim da imaš puno posla sa ovim forumom pa je on zato tako odličan =)) ja sam prije pisala blog, ali ništa ovako dubokoumno kao vaši blogovi...ja sam pisala o svom svakodnevnom životu, što se događalo u školi,doma...ako smo išli na neki izlet i o tom sam pisala...ali to mi sad izgleda užasno bezveze naspram vaših blogova | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Pišete li blog? 24.04.09 19:55 | |
| Ma sigurno nije bez veze, daj link! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Pišete li blog? 24.04.09 20:06 | |
| ma ne pišem ga više...izbrisala sam ga...jer više nitko nije od mojih frendova pisao, svi su se prebacili na fejs...pa sam odustala...svi koji su dolazili nisu ostavljali nikakve pametne komentare nego su mi odbrojavali i šta ja znam kao da bi imali što više komentara pa da i ja njima taolko isto vratim...razmipljam da otvorim novi i opet počnem pisat al ne znam baš kolko ću vremena imat... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Pišete li blog? 24.04.09 20:25 | |
| Otvori opet blog pudla, ovdje pišeš super postove, pa sam siguran da bi ti i blog bio uspješan. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Pišete li blog? 24.04.09 20:33 | |
| a ne znam vidjet ću...al to ne bi bilo ništa dubokoumno i ne bi bile neke pametne riječi : pisala bi onako baš tinejdžerski, sa nekim glupavim izrazima i tako... al vidjet ću...možda otvorim na ljeto, tak kad pređem u srednju... | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Pišete li blog? 24.04.09 20:36 | |
| Pa ne mora sve biti dubokoumno, blogovi služe i za zabavu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Pišete li blog? 24.04.09 20:38 | |
| imaš pravo...ako ga otvorim budem vam stavila link | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Pišete li blog? 24.04.09 20:40 | |
| Može, jedva čekam! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pišete li blog? 27.04.09 10:06 | |
| - pudla je napisao/la:
- @ desty imaš preodličan blog...
pišeš prelijepe pjesme, stvarno te taknu u srce i potaknu na razmišljanje...
@ lux - isto imaš odličan blog...pročitala sam par postova, kasnije ću pročitat još...ti o tako nekoj običnoj pojavi napišeš preodličan post i opišeš to na neki svoj poseban način da koliko god dugačak post bio nisam ga mogla prestati čitati...
@ goran - žao mi je što nisi nastavio pisati blog...ali vidim da imaš puno posla sa ovim forumom pa je on zato tako odličan =))
ja sam prije pisala blog, ali ništa ovako dubokoumno kao vaši blogovi...ja sam pisala o svom svakodnevnom životu, što se događalo u školi,doma...ako smo išli na neki izlet i o tom sam pisala...ali to mi sad izgleda užasno bezveze naspram vaših blogova hvala na komplimentu pudla... : : : : |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Pišete li blog? 27.04.09 14:39 | |
| ma nema na čemu desty =))) | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Pišete li blog? 09.07.09 23:57 | |
| Niky je počela pisati divne pjesme na svom novom blogu! http://semperidem-niky2803.blogspot.com/ _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Pišete li blog? 15.07.09 10:04 | |
| Baš me je dirnula ona "Dok nitko ne gleda" Niky.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Pišete li blog? 15.07.09 10:08 | |
| Imala sam inspiraciju jučer....ima ih još od jučer stavit ču ih večeras ........ | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Pišete li blog? 15.07.09 10:09 | |
| Stavi odmah! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Pišete li blog? 15.07.09 10:15 | |
| | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Pišete li blog? 21.07.09 16:45 | |