|
| U Karlovcu uhićen tajnik Udruženja prvoligaša N. Šprajcer | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: U Karlovcu uhićen tajnik Udruženja prvoligaša N. Šprajcer 22.12.11 15:33 | |
| Uhićen je Neven Šprajcer, bivši direktor NK Karlovca, a sada tajnik udruženja prvoligaša, neslužbeno doznajemo. Sumnjiči ga se za davanje mita bivšem potpredsjedniku HNS-a Željku Širiću. Šprajcer je jučer bio na skupštini kao delegat Karlovačke županije. Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Karlovačke županije, zajedno s Krešimirom Perkovićem i bivšem trenerom Igorom Pamićem, u anonimnom pismu upućenom USKOK-u i nekim medijima optužen je da kupovao utakmice preko delegiranih sudaca i protivničkih igrača kako bi karlovački klub ušao u Prvu ligu. Takve je optužbe kategorički odbio. – Optužbe su sigurno vezane za moju sadašnju poziciju. Nisam važan ja, ali nisu uspjeli smijeniti ni ljude koji su stali iza mene. Čitav će se život morati igrati skrivača i to ih boli. Nogomet je, nažalost, u vrlo lošoj situaciji. Treba reagirati brzo i kirurški precizno, ali postavlja se pitanje je li novinarstvo danas stepenicu niže kada neki mediji objavljuju anonimna pisma bez ikakvih dokaza i daju prostora čovjeku koji je švercao deset kilograma kokaina – izjavio je Šprajcer prije pet dana. Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | U Karlovcu uhićen tajnik Udruženja prvoligaša N. Šprajcer | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 373 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 373 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|