Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Odgovori i postavi pitanje

Go down 
+7
Bonnie
Zlatko
king_in_crimson
Goran
boomba
vanja
Dreamy_angel
11 posters
Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Odgovori i postavi pitanje - Page 37 Empty
PostajNaslov: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime25.09.08 20:20

First topic message reminder :

Koja vam je najdraža biljka?

:flower:
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 15:55

Ovisi. Nekad jednom, nekad dvaput, nekad nijednom. Lajka narasti će ti rep od laganja. Laughing
Što smatraš najružnijim što si u posljednje vrijeme učinio/la?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female
Broj postova : 719
Datum registracije : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 20:24

Neće mi narasti jer ja ne lažem.Tko voli nek izvoli...ja se samozadovoljavam na druge načine Laughing Laughing

Najružnijim... :eh,da: nemam pojma ne sjećam se da sam nešto ružno učinila,u biti jesam,nije mi se dalo provjeravati nešto za frendicu pa sam joj rekla kako mora nešto zvati i te šeme da si sama provjeri.A jbg ne stignem ni ja sve.

Moliš li se prije spavanja pray
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 20:30

jok

Koliko si iskren/a? Na skali od 1 - 10?
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 20:35

9.
Iskrena sam uvijek osim u nekoliko situacija kad ne želim nekoga povrijediti.
To je malo teže za objasniti jer nekad je bolje biti neiskren nego nekoga povrijediti,jednom sam sam bila preiskrena pa me to koštalo,u ostalim nekim situacijan uvijek iskrena pa netko se ljutio ili ne ljutio.

A koliko si ti iskrena?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 20:39

Isto 9. Neki put rađe ne kažem ono što mislim ako smatram da ću time povrijediti nekoga. Apsolutna istina nije baš tako idealna u svim segmentima.

Smatraš li da baš uvijek treba govoriti ono što misliš?
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 20:45

Naravno.Volim ljude sa stavom i koji brane svoj stav i koji imaju svoje mišljenje bez da se povode za drugima.Nema mi boljih ljudi od takvih.Kad vidim kako netko brani svoje mišljenje i ima svoj stav glede nečega i žestoko ga brani to je ogroman plus toj osobi kod mene.Obožavam borce cerekalo cerekalo cerekalo cerekalo

Jesi li ikad napravila nešto za što se sada jako kaješ?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 20:47

Nisam ... nastojim spriječiti, a ne poslje udarati glavom o zid. Ma da sam malo nepromišljena u zadnje vrijeme :scratch:

Da li bi se ikad vratila bivšem?
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 20:52

Vratila sam se bila i to dva puta.
Sad se dvoumim ali mislim da neću ovaj puta,kao što sam bila ovdje rekla što je bivše bivše je,valjda će mi naletiti neki novi i bolji.

Šta misliš koji je tvoj najveći adut za zavesti nekoga?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 20:53

Pih ..ne znam ti ja zavesti nikoga, ja sam totalna smota lol!

Koji dio svoga tijela smatraš najprivlačnijim?
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 20:58

Pa ne znam,većinom mi svi u sise gledaju,majku im boks ali meni se sviđa najviše moja guza..baš je volim nekako :bounce:

Zašto misliš da ne možeš zavesti nekoga?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 21:00

Jer sam blento ... ne znam ti ja glumatat ... jedino ako je nekome privlačna ta moja blentavost. lol!

Kako ti zavodiš?
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 21:04

Pa ne znam,ja većinom zbarim lika kroz zajebaniciju.
Prvo ga dobro snimim pa onda mu uletim onako kroz neku zajebanciju i mogu ti reći pali to kod mene,kad sam ja onako uvijek za zajebanciju pa se tako i skompam s svakim..luda sam nekad kad barim hophop

Što te može odbiti na jednom muškarcu?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 21:06

Puno toga ... ako nema smisla za zajebanciju onda 0 bodova

Što te privuklo na tvom zadnjem/sadašnjem partneru?
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 21:19

Pa sad trenutno nemam nikoga ali na bivšem me privukao prvo vanjski izgled što je visok i zgodan ali nikako se nismo mogli skužiti,pa sad ni nemamo više ništa zajedničko.
Sad pecam jednog dugokosog frajera...oduševio me totalno dah dah

Čuješ li se s Gogom i izvan foruma lol! tease
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 21:21

Da

Kako ga pecaš? Jel' trza?
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 21:25

Pa nemam pojma,sumnjam da trza,vidili se par puta vani ali to je sve tu stalo,sad nikako da ga uhvatim vani da malo to sredim hophop
Svira u jednom bendu,nema curu pa ja pokušavam uletiti lol! e da mi se hoće posrećiti lol!

Jesi upoznala Gogija stolica
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 21:31

Jesam! Laughing
Što si večerala? :food:

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 21:58

Kako nam upade čovjek u pitanja lol! Sendvič sam večerala (a bogami i ručala)

Šta ima na TVu?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 22:11

Pogledaj s desne strane piše ti pregled programa lol!

Koje slastice najviše voliš?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 22:16

čokoladuuuu!

Koji ti je trenutačno najveći problem u životu?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 22:18

nije najveći, al problem jest što još ne znam vozit auto tužni

Koji ti je najljepši strani grad?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 22:20

cheerup bum te ja naučila

Strani grad? hm ... Rio de Janeiro

Koje države si posjetio?
[Vrh] Go down
boomba
Zagrijao tipkovnicu
boomba

Male
Broj postova : 782
Datum registracije : 12.10.2008

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 22:23

Mađarsku, BiH, Sloveniju, Austriju, Crnu Goru, Tursku, Grčku, Italiju, Francusku, Španjolsku, Monako, Njemačku i Nizozemsku.
Koje novine najradije čitaš?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 22:26

Novi List

Smatraš li da tvoji postupci ponekad iritiraju ljude u tvojoj okolini?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime10.12.08 22:28

Vidiš o tome nisam nikad razmišljao, ne znam

Kad bi ti netko mogao ispuniti bilo koju želj koja bi to želja bila?
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 37 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Odgovori i postavi pitanje
[Vrh] 
Stranica 37 / 40.Go to page : Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Postavi slova u slikama
» Sisao joj bradavicu da postavi dijagnozu
» Pitanje na odgovor
» Pitanje
» Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja