|
| Odgovori i postavi pitanje | |
|
+7Bonnie Zlatko king_in_crimson Goran boomba vanja Dreamy_angel 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Odgovori i postavi pitanje 25.09.08 20:20 | |
| First topic message reminder :
Koja vam je najdraža biljka?
:flower: | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 15:55 | |
| Ovisi. Nekad jednom, nekad dvaput, nekad nijednom. Lajka narasti će ti rep od laganja. Što smatraš najružnijim što si u posljednje vrijeme učinio/la? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 20:24 | |
| Neće mi narasti jer ja ne lažem.Tko voli nek izvoli...ja se samozadovoljavam na druge načine Najružnijim... :eh,da: nemam pojma ne sjećam se da sam nešto ružno učinila,u biti jesam,nije mi se dalo provjeravati nešto za frendicu pa sam joj rekla kako mora nešto zvati i te šeme da si sama provjeri.A jbg ne stignem ni ja sve. Moliš li se prije spavanja | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 20:30 | |
| jok
Koliko si iskren/a? Na skali od 1 - 10? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 20:35 | |
| 9. Iskrena sam uvijek osim u nekoliko situacija kad ne želim nekoga povrijediti. To je malo teže za objasniti jer nekad je bolje biti neiskren nego nekoga povrijediti,jednom sam sam bila preiskrena pa me to koštalo,u ostalim nekim situacijan uvijek iskrena pa netko se ljutio ili ne ljutio.
A koliko si ti iskrena? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 20:39 | |
| Isto 9. Neki put rađe ne kažem ono što mislim ako smatram da ću time povrijediti nekoga. Apsolutna istina nije baš tako idealna u svim segmentima.
Smatraš li da baš uvijek treba govoriti ono što misliš? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 20:45 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 20:47 | |
| Nisam ... nastojim spriječiti, a ne poslje udarati glavom o zid. Ma da sam malo nepromišljena u zadnje vrijeme :scratch:
Da li bi se ikad vratila bivšem? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 20:52 | |
| Vratila sam se bila i to dva puta. Sad se dvoumim ali mislim da neću ovaj puta,kao što sam bila ovdje rekla što je bivše bivše je,valjda će mi naletiti neki novi i bolji.
Šta misliš koji je tvoj najveći adut za zavesti nekoga? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 20:53 | |
| Pih ..ne znam ti ja zavesti nikoga, ja sam totalna smota Koji dio svoga tijela smatraš najprivlačnijim? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 20:58 | |
| Pa ne znam,većinom mi svi u sise gledaju,majku im ali meni se sviđa najviše moja guza..baš je volim nekako :bounce: Zašto misliš da ne možeš zavesti nekoga? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 21:00 | |
| Jer sam blento ... ne znam ti ja glumatat ... jedino ako je nekome privlačna ta moja blentavost. Kako ti zavodiš? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 21:04 | |
| Pa ne znam,ja većinom zbarim lika kroz zajebaniciju. Prvo ga dobro snimim pa onda mu uletim onako kroz neku zajebanciju i mogu ti reći pali to kod mene,kad sam ja onako uvijek za zajebanciju pa se tako i skompam s svakim..luda sam nekad kad barim Što te može odbiti na jednom muškarcu? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 21:06 | |
| Puno toga ... ako nema smisla za zajebanciju onda 0 bodova
Što te privuklo na tvom zadnjem/sadašnjem partneru? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 21:19 | |
| Pa sad trenutno nemam nikoga ali na bivšem me privukao prvo vanjski izgled što je visok i zgodan ali nikako se nismo mogli skužiti,pa sad ni nemamo više ništa zajedničko. Sad pecam jednog dugokosog frajera...oduševio me totalno Čuješ li se s Gogom i izvan foruma | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 21:21 | |
| Da
Kako ga pecaš? Jel' trza? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 21:25 | |
| Pa nemam pojma,sumnjam da trza,vidili se par puta vani ali to je sve tu stalo,sad nikako da ga uhvatim vani da malo to sredim Svira u jednom bendu,nema curu pa ja pokušavam uletiti e da mi se hoće posrećiti Jesi upoznala Gogija | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 21:31 | |
| Jesam! Što si večerala? :food: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 21:58 | |
| Kako nam upade čovjek u pitanja Sendvič sam večerala (a bogami i ručala) Šta ima na TVu? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 22:11 | |
| Pogledaj s desne strane piše ti pregled programa Koje slastice najviše voliš? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 22:16 | |
| čokoladuuuu!
Koji ti je trenutačno najveći problem u životu? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 22:18 | |
| nije najveći, al problem jest što još ne znam vozit auto Koji ti je najljepši strani grad? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 22:20 | |
| bum te ja naučila Strani grad? hm ... Rio de Janeiro Koje države si posjetio? |
| | | boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 22:23 | |
| Mađarsku, BiH, Sloveniju, Austriju, Crnu Goru, Tursku, Grčku, Italiju, Francusku, Španjolsku, Monako, Njemačku i Nizozemsku. Koje novine najradije čitaš? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 22:26 | |
| Novi List
Smatraš li da tvoji postupci ponekad iritiraju ljude u tvojoj okolini? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 22:28 | |
| Vidiš o tome nisam nikad razmišljao, ne znam Kad bi ti netko mogao ispuniti bilo koju želj koja bi to želja bila? |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje | |
| |
| | | | Odgovori i postavi pitanje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 265 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 265 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|