Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Odgovori i postavi pitanje

Go down 
+7
Bonnie
Zlatko
king_in_crimson
Goran
boomba
vanja
Dreamy_angel
11 posters
Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Odgovori i postavi pitanje - Page 36 Empty
PostajNaslov: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime25.09.08 20:20

First topic message reminder :

Koja vam je najdraža biljka?

:flower:
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime08.12.08 16:10

bem ti miša ...genijalna čestitka ...svaka čast :queen:

ne baš

Gdje nalaziš ljude da ti realiziraju čestitku?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime08.12.08 16:14

sama je realiziram (ideja, dizajn, priprema.. i pratim tisak)... a imam kolegu koji mi samo provjeri da li je sve ok što se tiče tehničke strane, da nisam negdje fulala...

želiš li da ti pošaljem čestitku?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime08.12.08 19:53

yap cerekalo Smile stolica cheers cheers cheers cheers

Kamo da ti adresu tutnem?
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female
Broj postova : 719
Datum registracije : 02.11.2008

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime08.12.08 20:03

Koke na pp se dogovorite stolica

Najmodna odjevna stvarčica ove godine cerekalo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 10:37

(tanice... pošalji mi na mail... Smile )

lajka.. hmm... dobro pitanje, a kaj ja znam, ja nosim ono kaj mi paše... a ove godine, hmm... najlonke različitih uzoraka... hekla

koliko je sati
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 13:30

13 i 30

Što si zadnje jeo/la?
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 13:32

Kekse.
Kako se osječaš danas?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 13:34

umorno, iscrpljeno, živčano ... (sve neka negativa i stres)

Kad si zaspao/la sinoć?
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 13:44

Oko 1.
Zašto dopuštaš da posao toliko stresno djeluje na tebe? No

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 13:47

Jer se nakupilo masu stvari odjednom, a sve neke bitne ( i pun mi je qurac svega)

Kako se rješavaš stresa?
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 13:50

Napijem se i sve mi je super onda! Laughing
Kad si se posljednji put napio/la?

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 13:55

To je bilo za onaj pir hebeni (i to ne baš onak) ...dakle ima već 2 mjeseca i više ... odo ja pit ovaj vikend hebeš mi sve pijano

Kad ćemo zajedno ić cugat? lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 13:56

kad dođeš u zg lol!

kad češ doći?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 13:57

pa hebate bio bi red da barem za praznike dođem ...stara vrijeme je da se nacugamo u RL cheers

Jel' može?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 14:14

naravno da može...
ma đegi se več ukiselio od čekanja...a vinćeko mušice ispile i sad nikak da ih zima shrva.. pune su topline i energije....skaću ka da su hiperaktivne... hophop ... a ja čekajući prehladu navukla.... apciha ..i sve mi šljiva... šljiva ..umjesto da sam vinćeko ispila... pijano

kaj bu mo pile kad dođeš? chirio chirio
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime09.12.08 16:01

ma sve redom ... đegi, vinčeko ... mušice ćemo prožvakat ako treba lol!

Kako se osjećaš?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime10.12.08 8:26

sretno i umorno

što trenutačno imaš na sebi
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime10.12.08 12:44

trenirku, bokse, grudnjak, potkošulju, i-pod i lap na koljenima cerekalo

U čemu si najčešće obučen/a?
[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime10.12.08 14:46

Crne traperice i crna majica,čizme,kožna jakna i pašmina oko vrata.
To je moj stil.

Jel imaš kožnu jaknu?
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime10.12.08 14:48

Imam.
Koji ti je nadraži dio tvog tijela? cerekalo

[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime10.12.08 14:53

Guza Odgovori i postavi pitanje - Page 36 Lol

A tebi tvoga?
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime10.12.08 14:57

qurac lol!
Koji dio tijela najviše voliš milovati? cerekalo

[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime10.12.08 15:01

Odgovori i postavi pitanje - Page 36 607980

Stomačić.

Što ti je najružnije na svom tijelu?
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime10.12.08 15:30

trepavica kad mi uđe u oko Laughing
kad si se posljednji put samozadovoljavala(o)?

[Vrh] Go down
Lajka
Zagrijao tipkovnicu

Female

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime10.12.08 15:48

Ne samozadovoljavam se.

Koliko drkaš puta na dan Odgovori i postavi pitanje - Page 36 607980
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Odgovori i postavi pitanje   Odgovori i postavi pitanje - Page 36 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Odgovori i postavi pitanje
[Vrh] 
Stranica 36 / 40.Go to page : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
 Similar topics
-
» Postavi slova u slikama
» Sisao joj bradavicu da postavi dijagnozu
» Pitanje na odgovor
» Pitanje
» Vaše želje, primjedbe, prijedlozi i pitanja