|
| Odgovori i postavi pitanje | |
|
+7Bonnie Zlatko king_in_crimson Goran boomba vanja Dreamy_angel 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Odgovori i postavi pitanje 25.09.08 20:20 | |
| First topic message reminder :
Koja vam je najdraža biljka?
:flower: | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 08.12.08 16:10 | |
| bem ti miša ...genijalna čestitka ...svaka čast :queen:
ne baš
Gdje nalaziš ljude da ti realiziraju čestitku? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 08.12.08 16:14 | |
| sama je realiziram (ideja, dizajn, priprema.. i pratim tisak)... a imam kolegu koji mi samo provjeri da li je sve ok što se tiče tehničke strane, da nisam negdje fulala...
želiš li da ti pošaljem čestitku? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 08.12.08 19:53 | |
| |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 08.12.08 20:03 | |
| Koke na pp se dogovorite Najmodna odjevna stvarčica ove godine | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 10:37 | |
| (tanice... pošalji mi na mail... ) lajka.. hmm... dobro pitanje, a kaj ja znam, ja nosim ono kaj mi paše... a ove godine, hmm... najlonke različitih uzoraka... koliko je sati |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 13:30 | |
| 13 i 30
Što si zadnje jeo/la? |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 13:32 | |
| Kekse. Kako se osječaš danas? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 13:34 | |
| umorno, iscrpljeno, živčano ... (sve neka negativa i stres)
Kad si zaspao/la sinoć? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 13:44 | |
| Oko 1. Zašto dopuštaš da posao toliko stresno djeluje na tebe? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 13:47 | |
| Jer se nakupilo masu stvari odjednom, a sve neke bitne ( i pun mi je qurac svega)
Kako se rješavaš stresa? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 13:50 | |
| Napijem se i sve mi je super onda! Kad si se posljednji put napio/la? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 13:55 | |
| To je bilo za onaj pir hebeni (i to ne baš onak) ...dakle ima već 2 mjeseca i više ... odo ja pit ovaj vikend hebeš mi sve Kad ćemo zajedno ić cugat? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 13:56 | |
| kad dođeš u zg kad češ doći? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 13:57 | |
| pa hebate bio bi red da barem za praznike dođem ...stara vrijeme je da se nacugamo u RL Jel' može? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 14:14 | |
| naravno da može... ma đegi se več ukiselio od čekanja...a vinćeko mušice ispile i sad nikak da ih zima shrva.. pune su topline i energije....skaću ka da su hiperaktivne... ... a ja čekajući prehladu navukla.... ..i sve mi šljiva... ..umjesto da sam vinćeko ispila... kaj bu mo pile kad dođeš? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 09.12.08 16:01 | |
| ma sve redom ... đegi, vinčeko ... mušice ćemo prožvakat ako treba Kako se osjećaš? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 8:26 | |
| sretno i umorno
što trenutačno imaš na sebi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 12:44 | |
| trenirku, bokse, grudnjak, potkošulju, i-pod i lap na koljenima U čemu si najčešće obučen/a? |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 14:46 | |
| Crne traperice i crna majica,čizme,kožna jakna i pašmina oko vrata. To je moj stil.
Jel imaš kožnu jaknu? | |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 14:48 | |
| Imam. Koji ti je nadraži dio tvog tijela? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 14:53 | |
| Guza A tebi tvoga? | |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 14:57 | |
| qurac Koji dio tijela najviše voliš milovati? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 15:01 | |
| Stomačić. Što ti je najružnije na svom tijelu? | |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 15:30 | |
| trepavica kad mi uđe u oko kad si se posljednji put samozadovoljavala(o)? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 10.12.08 15:48 | |
| Ne samozadovoljavam se. Koliko drkaš puta na dan | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje | |
| |
| | | | Odgovori i postavi pitanje | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 184 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 184 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|