Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 25.11.08 15:42 | |
| puding
što je za tebe flert? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 25.11.08 15:51 | |
| Način pokazivanja da si zainteresiran za osobu spurotnog (ili istog) spola.
Imaš li strah od starenja? |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 25.11.08 16:34 | |
| Ne bojim se starenja.
Što si posljednje pogledao/la na tv? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 25.11.08 16:38 | |
| Housea sinoć
Koliko često ideš u shoping? |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 25.11.08 17:15 | |
| Jednom tjedno. Koje su boje gace koje trenutno nosiš? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 25.11.08 18:38 | |
| gaće - plave ...a ti bi boju gaćica? : : Kad si se zadnji put zaljubio/la? |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 25.11.08 21:52 | |
| Upravo u tebe Tanice! : : Kojim bi se poslom bavio/la da ne radiš ovo što sad radiš? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 26.11.08 23:35 | |
| bila bi astronaut kak si : : | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 26.11.08 23:39 | |
| Da je bolje ne bi bilo loše. Je li ti se život ikad ucinio besmislenim? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 26.11.08 23:42 | |
| a čuj bilo je i takvih situacija ali brzo su na svu sreću završile
voliš motore? | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 26.11.08 23:46 | |
| Volim. U kakvoj odjeci spavaš? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 26.11.08 23:59 | |
| nikakvoj šalim se u kratkim hlačama i majici najdraži odjevni predmet | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 10:46 | |
| Dobro pitanje. Sad po ovoj hladnoci mi je to topla jakna.
Što najcešce radiš kad ti je dosadno? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 12:13 | |
| forumarim
Smatraš da si postigao uspjeh u životu? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 13:14 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 13:19 | |
| Ne. Što misliš sam o sebi? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 13:24 | |
| nekada trčim pred rudo, prenaivna sam a u isto vrijeme preskeptična, ne vidim zlo, a ako me neko povrijedi znam prejako buknuti...pa se naglo smiriti pa mi bude žao.
osjećajna sam i zahebana...
što smatraš da kod sebe možeš promjeniti, a da bi trebao / trebala? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 13:35 | |
| moram prestat gubit vrijeme na gluposti i vratiti se u stvarni život
Koji događaj ti je bio naj danas? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 13:50 | |
| kada sam dobila jednu divnu poruku! :bounce:
što smatraš da su u tvom životu gluposti? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 13:53 | |
| Nebitne stvari u kojima se gubim i nekvalitetno provodim vrijeme.
Ima li boljeg osjećaja od zaljubljenosti? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 13:54 | |
| smatram da nema... jer zaljubljenost je poput droge...nosi te u oblake, a zdravog si uma... euforija koja jednostavno zrači i blješti..
da li si ti zaljubljena / zaljubljen? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 13:56 | |
| nemam pojma :eh,da:
Što bi htjela raditi na Novu Godinu? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 13:59 | |
| plesati do jutra, družiti se s meni najdražim ljudima, popiti đegi dva, i dočekat novu na njegovim usnama!
dal uvijek imaš nešto na sebi crveno za novu godinu? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 14:00 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje 27.11.08 14:02 | |
| ne znam... kak bude nek bude... dal bi voljela / volio jedne godine dočekat novu na nekom toplom mjestu gdje sunce žestoko grije, a djed mraz u japankama paradira i suncobrane dijeli... |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Odgovori i postavi pitanje | |
| |
|
| |
| Odgovori i postavi pitanje | |
|