Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Izvanmrežni Google Mail

Go down 
Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Izvanmrežni Google Mail Empty
PostajNaslov: Izvanmrežni Google Mail   Izvanmrežni Google Mail I_icon_minitime28.11.11 14:00

https://chrome.google.com/webstore/detail/ejidjjhkpiempkbhmpbfngldlkglhimk

Izvanmrežni Gmail čini e-poštu još jednostavnijom i učinkovitijom. Izvanmrežni Gmail pojednostavnjena je verzija Gmaila kojemu…
Izvanmrežni Gmail čini e-poštu još jednostavnijom i učinkovitijom. Izvanmrežni Gmail pojednostavnjena je verzija Gmaila kojemu možete pristupiti bez internetske veze. E-pošta koju izradite izvanmrežno bit će poslana kada internetska veza postane dostupna. Poruke i razgovori koje izbrišete, arhivirate ili izmijenite bit će sinkronizirani kada se sljedeći put povežete s mrežom.

Značajke:
• omogućuje pristup usluzi Gmail bez internetske veze
• izvanmrežne radnje automatski se sinkroniziraju kada internetska veza postane dostupna
• pojednostavnjeno korisničko sučelje (UI) za brzi pregled i obradu e-pošte
Izvanmrežni Google Mail IABi3bQQf2YA4WHYyZmSuzwKAoTMtjWxDzWVk5kTo4axZam6P2f4TAAVosgXKcadg4QI-gqySv4=s640-h400-e365

Opis

Izvanmrežni Gmail čini e-poštu još jednostavnijom i učinkovitijom. Izvanmrežni Gmail pojednostavnjena je verzija Gmaila kojemu…

Izvanmrežni Gmail čini e-poštu još jednostavnijom i učinkovitijom. Izvanmrežni Gmail pojednostavnjena je verzija Gmaila kojemu možete pristupiti bez internetske veze. E-pošta koju izradite izvanmrežno bit će poslana kada internetska veza postane dostupna. Poruke i razgovori koje izbrišete, arhivirate ili izmijenite bit će sinkronizirani kada se sljedeći put povežete s mrežom.

Značajke:
• omogućuje pristup usluzi Gmail bez internetske veze
• izvanmrežne radnje automatski se sinkroniziraju kada internetska veza postane dostupna
• pojednostavnjeno korisničko sučelje (UI) za brzi pregled i obradu e-pošte

--------------------------------------
Na linku iznad si možete skinuti aplikaciju pomoću koje možete provjeriti svoj e-mail poštu od gmaila, ako ste slučajno ostali bez interneta ili nemate neko vrijeme pristup istom.
Ja sam isprobala i radi, ne znam kako ni na koji foru, ali kod instalacije koja je mala i kratka dolje desno vam se napravi Crome-ova ikonica s kojom uđete u taj van mrežni gmail. Smile

[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Izvanmrežni Google Mail Empty
PostajNaslov: Re: Izvanmrežni Google Mail   Izvanmrežni Google Mail I_icon_minitime29.01.12 14:00

Bdw to radi dobro i valja samo ako ste na malo ostali bez neta, pa da imate uvid u mailove koje ste poslali odnosno primili do trenutka kada ste ostali bez neta. Ali ništa s tim ne možete osim gledati u stare mailove sve dok se opet ne priključite Smile
Ja sam naravno mislila da nekim čarobnim štapičem možeš poslati mail i bez priključka, ono šema mobitel kud god se okreneš imaš signal i pristup netu Laughing
[Vrh] Go down

Izvanmrežni Google Mail
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Google slike (Google pictures)
» Ženski mail godine
» BAZA OD 800 000 E-MAIL ADRESA
» Uklanjanje Yahoo e-mail računa
» Najduza e-mail adresa na svetu