|
| Izvanmrežni Google Mail | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Izvanmrežni Google Mail 28.11.11 14:00 | |
| https://chrome.google.com/webstore/detail/ejidjjhkpiempkbhmpbfngldlkglhimk Izvanmrežni Gmail čini e-poštu još jednostavnijom i učinkovitijom. Izvanmrežni Gmail pojednostavnjena je verzija Gmaila kojemu… Izvanmrežni Gmail čini e-poštu još jednostavnijom i učinkovitijom. Izvanmrežni Gmail pojednostavnjena je verzija Gmaila kojemu možete pristupiti bez internetske veze. E-pošta koju izradite izvanmrežno bit će poslana kada internetska veza postane dostupna. Poruke i razgovori koje izbrišete, arhivirate ili izmijenite bit će sinkronizirani kada se sljedeći put povežete s mrežom. Značajke:• omogućuje pristup usluzi Gmail bez internetske veze • izvanmrežne radnje automatski se sinkroniziraju kada internetska veza postane dostupna • pojednostavnjeno korisničko sučelje (UI) za brzi pregled i obradu e-pošte OpisIzvanmrežni Gmail čini e-poštu još jednostavnijom i učinkovitijom. Izvanmrežni Gmail pojednostavnjena je verzija Gmaila kojemu… Izvanmrežni Gmail čini e-poštu još jednostavnijom i učinkovitijom. Izvanmrežni Gmail pojednostavnjena je verzija Gmaila kojemu možete pristupiti bez internetske veze. E-pošta koju izradite izvanmrežno bit će poslana kada internetska veza postane dostupna. Poruke i razgovori koje izbrišete, arhivirate ili izmijenite bit će sinkronizirani kada se sljedeći put povežete s mrežom. Značajke: • omogućuje pristup usluzi Gmail bez internetske veze • izvanmrežne radnje automatski se sinkroniziraju kada internetska veza postane dostupna • pojednostavnjeno korisničko sučelje (UI) za brzi pregled i obradu e-pošte -------------------------------------- Na linku iznad si možete skinuti aplikaciju pomoću koje možete provjeriti svoj e-mail poštu od gmaila, ako ste slučajno ostali bez interneta ili nemate neko vrijeme pristup istom. Ja sam isprobala i radi, ne znam kako ni na koji foru, ali kod instalacije koja je mala i kratka dolje desno vam se napravi Crome-ova ikonica s kojom uđete u taj van mrežni gmail. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Izvanmrežni Google Mail 29.01.12 14:00 | |
| Bdw to radi dobro i valja samo ako ste na malo ostali bez neta, pa da imate uvid u mailove koje ste poslali odnosno primili do trenutka kada ste ostali bez neta. Ali ništa s tim ne možete osim gledati u stare mailove sve dok se opet ne priključite Ja sam naravno mislila da nekim čarobnim štapičem možeš poslati mail i bez priključka, ono šema mobitel kud god se okreneš imaš signal i pristup netu | |
| | | | Izvanmrežni Google Mail | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 272 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 272 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943612. in 18087 subjects
|
|