Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
Naslov: Kako se ugojiti? 24.11.11 21:38
Posto naseg Mobille jako interesuje kako se ugojiti ..koliko treba jesti ...sta treba jesti ..zamoljena sam da otvorim temu ..pa evo ako ko ima kakav dobar savjet neka pise .....
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
Naslov: Re: Kako se ugojiti? 24.11.11 21:52
Nek nist ne radi sam nek sjedi i jede, ja dobila par kila sjedeci citav dan za kompom jer sam mislim sta cu pojest slatko i da tri put na dan jesti i izmedju a navecer kasno takodjer ako moze slatko, ja sam mazala po dve tri snite erokrema prije spavanja a sad gledam kako cu omrsaviti ....et nek jede sto vise slatkog- erokrem, pekmez sto vise kruha.Ak mislite da zato imam sto kila e pa nemam al i par kila mi je puno kad ih dobijem tesko dolje
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
Naslov: Re: Kako se ugojiti? 24.11.11 22:32
hvala vam samo pisite sta god da nadjete na netu stavite mora da vidim da se ugojim pa kad nabacim kilograme jedno 80 pa onda da postanem bilderica da budem jak kao crna zemlja da mogu da bijem muskarce koje biju zenski-slabiji -lepsi pol sta god nadjete pisite. voli vas mobile vas zenskace