|
| Popova muda :D Euonymus europaeus | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Popova muda :D Euonymus europaeus 07.11.11 12:20 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Popova muda :D Euonymus europaeus 07.11.11 12:26 | |
| Divno cviće.. Uopće ne liči na popa, a bome ni na njegova muda.. Mislim, nije da znam kako izgledaju, ali.. Uf, spetljah samu sebe! Ugl, lipo cviće.. Nego, kako to izgleda kad se osuši? | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Popova muda :D Euonymus europaeus 07.11.11 12:28 | |
| Pitaj popa, ne znam! Valjda se jako smežura... Ili utipkaj u google suha popova muda... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Popova muda :D Euonymus europaeus 07.11.11 12:32 | |
| Googlala sam.. Bome šefe, čudno to nešto.. Na jednom cvijetu tri muda.. Pa kud s tolikim mudima jbt?! A dok je zeleno i nezrelo, onda izgleda kaj dvi sikice.. Totalno sexualno cvijeće.. | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Popova muda :D Euonymus europaeus 07.11.11 12:34 | |
| Što se žališ, što više muda to ti bolji čaj kasnije... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Popova muda :D Euonymus europaeus 07.11.11 12:36 | |
| Ahahahahaha, ama ne žalim se nego mi svakave asocijacije dolaze do mozga zaduženog za maštu i perverziju - a sušna godina! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Popova muda :D Euonymus europaeus | |
| |
| | | | Popova muda :D Euonymus europaeus | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 68 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 68 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|