|
| Gledanje utakmice s djevojkom | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Gledanje utakmice s djevojkom 06.02.09 17:47 | |
| Vole li vaše djevojke ili supruge sport? Gledate li zajedno utakmice? Posljednja djevojka s kojom sam bio u vezi nije podnosila sport i kad sam gledao neku utakmicu ne samo da je nismo gledali zajedno, nego je iz kuće znala pobjeći da ne čuje zvuk. U srednjoj školi sam bio u vezi s jednom rukometašicom koja je išla u druge krajnosti, obožavala je sport više od mene! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gledanje utakmice s djevojkom 06.02.09 18:53 | |
| Ja obožavam gledati tekme i to svakog lika oduševi (valjda nas je malo : )... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gledanje utakmice s djevojkom 08.02.09 15:02 | |
| volio sam gledati skoro sve utakmice sa skoro svim curama.... osim sa jednom koja je bila odbojkašica i gledati odbojku sa njom bilo je nezamislivo... svaki čas vikala je na suca (bilo u živo, bilo preko TV-a)... |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Gledanje utakmice s djevojkom 08.02.09 15:07 | |
| Išla sam jednom na utakmicu Dinamo-Zagreb dok smo muž i ja još hodali, vjerojatno negdje s 92-93. Bilo je koma vrijeme. Vratili smo se iz okolice Samobora gdje smo brali kestenje, a vrijeme se sve više kvarilo i počela je najprije padati kiša, pa snijeg, pa je i zagrmjelo. No nije mi bilo dosadno, bilo je puno golova. Onda sam od ponedjeljka morala otvoriti prvo bolovanje na novom radnom mjestu. Bili smo jednom i na košarci i jednom na odbojci, nije da me ne zanima, samo mi se ne da krenuti od kuće. Na TV rijetko gledam, ponekad društva radi. Ali on gleda i prenosi meni koja sjedim za kompom što se događa. Tako sam uvijek u tijeku | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gledanje utakmice s djevojkom 08.02.09 17:56 | |
| Volim gledat sport, osim nekih koji su mi dosadni. No, primjetila sam da dečki obično tekme više vole gledati u muškom društvu nego sklupčani na kauču s curkom. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Gledanje utakmice s djevojkom 17.10.10 17:32 | |
| Ma glupost...ako su njih dvoje skupa i on voli pogledati utakmicu i skakuće i grize nokte dok traje ista, a ona vrti oćima i misli koji kreten ..pa ni ja nebi s njom voljela gledati utakmicu. Kada su oboje zagriženi za utakmicu pa oboje skaću po krevetu kada je gol..ne vidim zato bi on onda radije otišao gledati s dečkima nego s njom..ili još bolje zašto društvo nekad nebi došlo pa pogledaju skupa ili ona ako joj se ode s njim. Mi smo tako radili. | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Gledanje utakmice s djevojkom 30.10.10 21:55 | |
| Najgore mi je kad se devojke naloze u toku Svetskog Prvenstva i kao "prate" fudbal, cim neko da gol na fejsu odma sine status "Bravooo...wiiiii...jupiiii", A ne znaju mucenice ni ko igra -.- Ja retko gledam fudbal, jer sam zivac. Ostale sportove ne pratim nikako, volim samo fudbal. Al kad sednem da gledam, cuce me pola komsiluka. Nerviram se, derem se... Zato i izbegavam da gledam u drustvu ^_^ | |
| | | Procyon Totalno relaxiran
Broj postova : 1261 Godine : 34 Datum registracije : 26.07.2010
| Naslov: Re: Gledanje utakmice s djevojkom 02.11.10 12:36 | |
| Gledao sam nogometne tekme sa frendicom, nije baš najbolje razumjela o čemu se radi pa sam joj morao malo pojašnjavati. Najbolje mi je bilo dok je igrač napucao protivničkog i lopta se odbila u korner, komentator se derao, a ja sam se počeo veseliti kao da je pao gol. Onda je ona gledala mene, gledala je na telku i ništa joj nije bilo jasno, pa sam joj govorio da je pao gol, da je "naša" momčad zabila i da se trebamo veseliti. Bila je zbunjena što se događa, i onda sam ju počeo zahebavati zbog toga kako je skoro nasjela, pa sam dobio svoje | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gledanje utakmice s djevojkom 03.11.10 13:05 | |
| pa nek gleda ako to voli, ja ga u tome ne bi sprječavala, budući da nisam baš neki ljubitelj sporta, posebno nogometa, za to vrijeme radila bi nešto drugo |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gledanje utakmice s djevojkom | |
| |
| | | | Gledanje utakmice s djevojkom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 277 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 277 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|