|
| File: Crna Gora za primer! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: File: Crna Gora za primer! 16.10.11 20:30 | |
| PODGORICA - Crna Gora predano je postigla sve što se od nje očekivalo, saopštio je komesar za proširenje EU Štefan File izražavajući nadu da će i ostale zemlje zapadnog Balkana poći crnogorskim stopama. File je u Podgorici crnogorskom premijeru Igoru Lukšiću uručio Izveštaj o napretku Crne Gore za ovu godinu. "Imali ste jasne prioritete i nije bilo onoga ali... U ovom regionu Evrope ste sada stvorili jedan do sada neviđeni inkluzivni okvir. Ja se iskreno nadam da će ostale zemlje zapadnog Balkana, ne samo naučiti ovu vašu tajnu uspeha, već da će ih kompletno primeniti", rekao je File. Autor: Agencija FoNet _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | ruki2 Početnik
Broj postova : 10 Godine : 62 Datum registracije : 28.09.2012
| Naslov: Re: File: Crna Gora za primer! 29.09.12 15:05 | |
| kaze se Cetinje-Dedinje,crnogorci to znaju,suvisno bi bilo pisati o ovome,jedino sto imaju i di bi svi tribali otici pokloniti se na Ostog,mostima sv,Vasilija,manastir u samoj planini,gdje trsovi su pola vani,pola u stini.Tajna uspjeha C.G. je poznata,ali vrime sve pokaze pa ce i to.......... | |
| | | ruki2 Početnik
Broj postova : 10 Godine : 62 Datum registracije : 28.09.2012
| Naslov: Re: File: Crna Gora za primer! 29.09.12 15:10 | |
| dajem komentare posto sam zivila u Tivtu i upoznata sam dobro sa dogadjanjima susjednih drzava,nevridjam nit ponizavam ikoga,dapace,nacionalista sam,ali ne i sovinista,svoje volim tudje poštivam.................. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: File: Crna Gora za primer! | |
| |
| | | | File: Crna Gora za primer! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 361 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 361 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|