|
| Čišćenje Srbije | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Čišćenje Srbije 16.10.11 19:41 | |
| Tokom prve nedelje akcije čišćenja Srbije "Prijavite lokaciju za čišćenje", građani su prijavili 68 smetlišta širom Srbije, a za pet dana očišćeno je sedam lokacija. Od uklonjenih smetlišta, po dve lokacije su se nalazile na teritoriji Beograda, Zrenjanina i Subotice, dok je očišćeno i jedno smetlište u opštini Požega. Od beogradskih opština prijavljene su Obrenovac, Zvezdara, Novi Beograd, Voždovac, Zemun i Palilula. Građani su prijavili smetlišta sa teritorije Požarevca, Požege, Smedereva, Niša, Novog Kneževca, Ćuprije, Trstenika, Subotice, Novog Sada, Smederevske Palanke, Mionice, Kraljeva, Lebana, Aranđelovca, Kladova, Zrenjanina, Žitišta, Novog Kneževca, Bele Palanke, Rekovca, Pirota i Jagodine. Lokacije za čišćenje građani mogu prijaviti na sajtu www.ocistimosrbiju.rs, gde će svake svake sedmice biti dostupne statistike o broju prijavljenih i očišćenih lokacija. Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Čišćenje Srbije 16.10.11 21:20 | |
| ..nekada budem prekritična na čistoču kod nas..ali previšeputa sam čula da je ovo kod nas raj na zemlji..kako je u nekim susjednim zemljama ..ovo je odlično što rade. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Čišćenje Srbije 16.10.11 21:22 | |
| Da, kod nas nije idealno što se tiče čistoće, ali je puno bolje nego prije 15-ak godina i čišće nego u nekim drugim zemljama. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Čišćenje Srbije 16.10.11 21:25 | |
| ..bome istina..ja sam baš sretna i pozdravljam svaku novost u prikupljanju i sakupljanju smeća..kod nas se plastika može odvajati i odvozi se svaka 3 subote u mjesecu..i pravo sam bila ostala na paf kada sam vidjela koliko je plastike u svakodnevnoj upotrebi..i koliko mi trebaviše ovo lakše razgradivog smeča kada ga sada samog sakupljam u košu za smeće. | |
| | | Profisale Početnik
Broj postova : 24 Godine : 32 Datum registracije : 20.10.2012
| Naslov: Re: Čišćenje Srbije 09.04.15 14:54 | |
| Mnogo toga treba uraditi kako bi se Srbija ocistila, pojedinacne akcije samo zbog reklame nemaju rezultata na terenu. http://www.invekta.rs/ | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Čišćenje Srbije | |
| |
| | | | Čišćenje Srbije | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 429 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 429 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|