Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Otac poginulog vatrogasca: Bačeni su na Kornat da umru!

Go down 
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Otac poginulog vatrogasca: Bačeni su na Kornat da umru! Empty
PostajNaslov: Otac poginulog vatrogasca: Bačeni su na Kornat da umru!   Otac poginulog vatrogasca: Bačeni su na Kornat da umru! I_icon_minitime13.09.11 15:56

– Svi su znali da se dogodila tragedija, a Slavica se pravio da ne zna i, kao, čudio se – kazala je setra poginulog vatrogasca.

Otac poginulog vatrogasca: Bačeni su na Kornat da umru! Otac-poginulog-vatrogasca-baceni-su-kornat-da-umru-slika-322491

– Vatrogasci su na Kornat bačeni da umru. Dražen Slavica oduzeo im je kanader, a posljednji put kad smo se čuli prije tragedije sin mi je rekao da nemaju vode i da će umrijeti od žeđi. Moj sin Marko imao je 16 godina, osam mjeseci i šest dana, a iako je imao tri zabrane da ide i smio je samo biti u kancelariji, dozvolili su mu da ide gasiti požar – rekao je Dinko Stančić, otac maloljetnog vatrogasca poginulog u kornatskoj tragediji.

Tijekom svjedočenja Dinko Stančić rekao je da je optuženi Slavica bio strah i trepet te da je podijelio velik broj otkaza u vatrogastvu.

– Moj je sin poginuo u odjelu od 260 kuna, a Slavica je vozio terenac od 60.000 eura. Toliko me potresla njegova smrt i toliko sam ljutit na ljude koji su skrivili njegovu smrt da godinu dana nisam izašao iz kuće – potresno je svjedočio Dinko Stančić.

Sestra poginulog maloljetnog vatrogasca Nikolina Stančić svjedočila je da je kobnog dana bezbroj puta pokušala dobiti informaciju o bratu te da je oko ponoći dobila Slavicu koji joj je tada rekao da nema pojma što se dogodilo!

– Svi su znali da se dogodila tragedija, a on se pravio da ne zna i, kao, čudio se. Nisam mu vjerovala. Kasnije su mi u DVD-u i u JVP-u Šibenik tvrdili da moj brat nije bio, a znali smo da jest. Naposljetku sam nazvala prijatelje na Kornat i jedan je moj prijatelj našao mrtvog vatrogasca za kojeg se mislilo da je moj brat, a policajaca tamo uopće nije bilo – rekla je Nikolina Stančić.

vecernji.hr

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija

Otac poginulog vatrogasca: Bačeni su na Kornat da umru!
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Uhapšen lažni otac
» Najgori otac na svetu?
» Razočarani otac prebio sudiju
» Otac osumnjičen za seksualno zlostavljanje sina
» Horor u Splitu: Otac silovao sina (7) dvije godine