Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi
 
Početna stranicaLatest imagesRegistracijaLogin

 

 Numerologija – otkrijte svoj životni put

Go down 
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka


Female
Gemini Broj postova : 77766
Godine : 172
Datum registracije : 21.01.2009

Numerologija – otkrijte svoj životni put Empty
PostajNaslov: Numerologija – otkrijte svoj životni put   Numerologija – otkrijte svoj životni put I_icon_minitime2011-08-17, 10:49

Numerologija – otkrijte svoj životni put 5238_big


U datumu našeg rođenja skriva se broj koji određuje naš cijeli život

Zbrojene cifre u datumu našeg rođenja, sadrže nas sudbinski broj. Dan našeg rođenja nije slučajnost, već dio Velikog Plana. Iza broja u datumu našeg rođenja, postoji okultni smisao koji određuje nas cijeli život. Ovo je broj sudbine ili broj našeg životnog ciklusa i svatko od nas može ga jednostavno izračunati.

Vaš životni ciklus predstavlja tendenciju i cilj vašeg postojanja. On označava ulogu koja vam je dodijeljena u takozvanoj "kozmičkoj drami" i daje vam ključ vaše sudbine. Snaga vašeg morala, vaše urođene karakteristike i moć vašeg uma čitaju se iz broja životnog ciklusa. Od rođenja do kraja života, vi ćete izražavati snagu koja vam je dana brojem vlastite sudbine. Posljedice vašeg kozmičkog nasljeđa se također izražavaju kroz ovaj broj, jer bez obzira koliko često i dosljedno mijenjali vlastito ime, ne možete promijeniti datum rođenja.

Izračunavanje broja životnog ciklusa:

Kako biste izračunali broj vašeg ciklusa, zbrojite brojne vrijednosti mjeseca, dana i godine vašeg rođenja.
Brojčana vrijednost za svaki mjesec je:
siječanj ..... 1
veljača ...... 2
ožujak ....... 3
travanj ....... 4
svibanj ...... 5
lipanj ........ 6
srpanj ....... 7
kolovoz .... 8
rujan ......... 9
listopad .... 1
studeni ..... 2
prosinac ... 3

1. Uzmite brojnu vrijednost mjeseca u kojem ste rođeni, dodajte mu broj dana i godine u kojoj ste rođeni. Na primjer, ako ste rođeni 12. siječnja 1979, zbrojite:

siječanj .......... 1
dan ............... 12
godina ...... 1979
zbroj ......... 1992

Zbrojite znamenke dobivenog rezultata: 1+ 9 + 9+ 2= 21. Sada to ponovite sa znamenkama broja 21, i konačno dobijete broj 2+ 1= 3 (ovaj postupak se, provodi dok se ne dobije jednoznamenkasti broj — sudbinski broj). U datom primjeru je, dakle, broj 3 - broj životnog ciklusa.

Životni ciklus broj 1 – Pionir

Vi ste pionir, vođa, general i planer. Vaša priroda je veoma pozitivna i imate jaku individualnost. Vaše mjesto na životnoj stazi je mjesto vozača u automobilu iskustva. Pokornost i poslušnost su potpuno strane vašoj prirodi. Vi ste originalni i kreativni, posjedujete i agresivnost neophodnu da biste ostvarili vlastite ideje. Ambicija je jedan od najvažnijih čimbenika u vašem životu i motivira vas da se žestoko i oduševljeno borite za uspjehe kojima težite. Obdareni ste sposobnostima za upravljanje i organizaciju, kako u velikim sistemima, tako i u obitelji. Odlučnost, upornost i volja su sredstva vaše ambicije, i vi ih znalački koristite.

Povremeno pokazujete i negativne strane ovih osobina. U tim ste trenucima arogantni, oholi i nepromišljeni. Za vas je ludost da svoje ideje ostvarujete diplomatskim putem, već ih želite ostvariti snagom svoje volje; pri tom ih i nesvjesno namećete drugima. Skloni ste kritici i osudi drugih, ali ne dozvoljavate da drugi ukazuju na vaše slabosti i propuste. Po prirodi ste osjećajni, mada to pokušavate prikriti. Slijedite plemenite osjećaje, imate sklonosti prema poeziji i glazbi; više mislite srcem nego li glavom. Budite obazrivi! Nikada nemojte nametati svoje misli i ideje drugima, jer bi vam to moglo naškoditi. Ako želite da vas bližnji poštuju, onda i vi morate poštovati njih. Prava ljubav je uvijek bez krajnje svrhe. Bogatstvo je u davanju, a ne uzimanju.

Životni ciklus broj 2 - Pomoćnik

Ono sto želite, možete postići i bez fanfara, jer taktičnost i diplomacija su dvije istaknute karakteristike vaše prirode. Osnovni ton vašeg života je suradnja; vi ćete imati više uspjeha ako pomognete drugima da ostvare svoje zamisli, nego li ako drugi budu vama pomagali. Poremećeni sklad vas jako živcira, zato ćete svim svojim silama nastojati ponovo ga uspostaviti. Imate prirodnu gracioznost i veliko razumijevanje za druge — dvije osobine radi kojih visoko kotirate. Živite za ljubav i od ljubavi. Temperamentni ste, čulni i pomalo naklonjeni hedonizmu. Težite stjecanju znanja i životnih mudrosti.

Dva je broj udruživanja. Vaš druželjubivi duh vam donosi mnogo stvari koje drugi ne mogu dobiti ma koliko se trudili. Vrlo ste šarmantni i uglađeni i imate izvanredan smisao za suradnju. Simbol vašeg sudbinskog broja je duh, duša, kozmička energija koja se udahnjuje u tijelo. Drugim riječima, vaš zadatak je da praznim oblicima udahnete život. Postoji neka vrsta magične veze koja spaja sve što radite, jer vi kao da idejama rasplamsavate životnu vatru. Tamo gdje drugi traže društvo prijatelja i njihovu pomoć, vi pokazujete jednu nesvakidašnju nezavisnost i slobodu duha; što vas čini savršenim pomoćnikom, suradnikom na svim razinama; ali ste i potpuno zadovoljni sobom, kad to želite biti.

Životni ciklus broj 3 - Umjetnik

Vi ste ličnost osebujnog, vama svojstvenog izražavanja. Mentalno, Duh, Duša igraju veliku ulogu u vašem životu, ali vi sve promatrate jasno i sveobuhvatno, i proničete u suštinu. Ne gubite vrijeme na nebitnim stvarima, budući da ste shvatili da život nije samo igra i pjesma. Multitalentiranost je jedna od vaših glavnih odlika, odnosno vi ste svestrano talentirani pa vam je teško odlučiti se na koji način, i u kakvoj formi, ćete izraziti sve ono što je u vama i što čeka da izađe iz vašeg unutarnjeg bića. Brzo učite, te ste u stanju stjecati znanje bez velikog napora. Međutim, vaše obrazovanje nije potpuno, zato što ste kratkog daha – odnosno pažnju vam lako zaokupi neka nova zanimacija. Budući da niste stvaraoc na duge staze, vi stoga i pišete poeziju, jer za prozna ostvarenja treba više stvaralačke energije.

Veliki ste entuzijast, poduzimate mnoge poslove, ali vaše u početku veoma izuzetno oduševljenje, s vremenom polako splašnjava i vi zatim prelazite na druge stvari. Ne brine vas što je nešto ovako ili onako, jer vi prihvaćate svijet onakvim kakav jest. Volite raditi na svoj način i udovoljavati svojim željama. U stanju ste brzo, u pravom trenutku, reagirati domišljato i duhovito i tako efikasno presjeći nečiju kritiku. Ljubav vam je neophodna, nasušna potreba. Sve dok nemate nekoga s kim biste mogli podijeliti vaše osjećaje, vi zapravo i niste sretni.

Životni ciklus broj 4 - Zidar

Broj vašeg životnog ciklusa simbolizira kvadrat, a to pak predstavlja pravednost i jednakost. Vi se, dakle, nalazite u centru ograničenom sa svih strana, tako da ne možete nikuda izići. Jedini slobodan put za vas jest put prema gore. Kvadrat označava praktičnu stranu života — osnovicu, temelj, na koji se nadograđuju svi drugi oblici. Stoga vi možete gledati na ovaj životni ciklus kao na zidanje temelja za ljepšu budućnost. Pripremljeni ste za ovo poodavno, jer ste obdareni strpljenjem i veoma ste praktična osoba koja čvrsto stoji nogama na zemlji. Metodičnost i logičnost vaše su mentalno oruđe. Prožeti ste vjerom i odanošću, mada to posebno ne pokazujete.

U nekim slučajevima mudrije je izbjeći neke stvari, nego ići izravno na njih – i to je jedna od vaših životnih filozofija. lzbjegavajući tendenciju suprotstavljanja vaših ideja drugima, možete izbjeći situacije koje bi mogle usporiti vaš razvoj. Vaša sposobnost izražavanja najbolje se ispoljava kroz vaš smisao za plan i oblik. U stanju ste potpuno vizualizirati svaku ideju koju vam predstavlja neki arhitekt ili umjetnik. Za vas se nikad ne može reći da izbjegavate svoje dužnosti i obaveze, i u tome je upravo vaša veličina.

Životni ciklus broj 5 - Govornik

Po prirodi ste živahni, puni duha, oduševljenja i energije. Za vas je život smjela avantura u koju ulazite velikim koracima, jer su neprestane promjene u savršenom skladu s vašom sklonošću promjenama i raznolikošću. Vi zbilja uživate u svemu što vam se u životu nudi. Volite biti na mjestima gdje se nešto značajno i zanimljivo događa. Rođenjem vam je darovana sloboda, ali vi neprestance težite sve višim i višim sferama slobode, k slobodi unutra, u vašem najplemenitijem unutarnjem biću.

Veoma ste produhovljeni i vrlo vješt govornik. Možete imati uspjeha u profesijama u kojima je bitan kristalan glas, dobar rječnik i oratorstvo. Voditeljski ili učiteljski poslovi su izvanredni za ispoljavanje vaših sposobnosti. Nadalje, u svijetu zabave ili književnosti možete zasjati kao najblistavija zvijezda, samo ako uspijete prave stvari, u pravom trenutku, postaviti na pravo mjesto. Neka vas ne zabrinjava što ste u nekim trenucima bivate sami sebi proturječni, jer je to odlika svih vrsnih intelektualaca. Ako slijedite neka životna načela, možete doživjeti duboku starost, uz dobro zdravlje i vedar duh. Slava i uspjeh očekuju vas poslije tridesete godine života.

Životni ciklus broj 6 - Učitelj

lmate uzvišene ideale i veliku želju da ih ostvarite. Ljubav je centar vašeg svijeta i vaša uloga u životu je da širite ovu ideju. Vaš smisao je u pomaganju drugima. Pravedni ste, istinoljubivi i puni milosrđa i topline. Žena pod ovim brojem je ljupka, graciozna, šarmantna i produhovljena, naklonjena slikarstvu i muzici. Muškarac je duhovni vođa i rođeni umjetnik. I muškarac i žena se zadovoljavaju malim, svakidašnjim stvarima, iako u isti mah teže k nečem najvišem na estetskom i duhovnom polju. Planetarni ekvivalent broja 6 je Venera, koja označava ljepotu, sklad, ritam, umjetnost, balans i ljubav – a sve ovo cijene i teže im upravo i osobe sa životnim ciklusom pod brojem šest.

Vi ste osjećajni i ranjivi, klonite se svake banalnosti i grubosti, nesebično se pri tom žrtvujući za svoje bližnje. U tome je upravo vaša snaga i, vi ćete, ako ustrajete, riješiti sve životne probleme do trideset pete godine. Povedite računa o sebi jer ste dosta krhkog zdravlja, a da toga možda niste niti svjesni. Ne opterećujte previše srce, jer vam je taj organ najosjetljiviji. Ako redovno počnete pješačiti, i što više plivate, očekuje vas lijepa starost, bez nekih većih neprilika.

Životni ciklus broj 7 – Intelektualac

Broj 7 simbolizira zakon prosvjetljenja, obrazovanja i kulture. Po prirodi ove osobe su pomalo distancirane i povučene, ali visoko inteligentne. Ne volite mnogo pričati, šutljiviji ste po prirodi, ali kad nešto kažete to je onda pravi biser. Ove osobe su izvrsni inovatori, muzičari i skladatelji, ali i odlični filozofi. Ponekad znate biti tvrdoglavi. Planetarni ekvivalent broja 7 je Uran, a ova planeta označava i nepredvidivu prirodu, iznenađujuće promjene i veliku snagu koja je često prikrivena. A upravo su takve i ove osobe.

Vi ste jako vezani za obitelj i odgovornost prema ukućanima kod vas igra veliku ulogu. Svašta biste prije pretrpili ili napravili, samo da ne iznevjerite člana svoje obitelji. Ljubav će vam pomoći da ostvarite sve što ste zamislili. Voljena osoba za vas je najbolji oslonac u životu, a ako pronađete svoju srodnu dušu, pred vama je dug i plodonosan život.

Životni ciklus broj 8 - Organizator

Vi ste energični, posjedujete izražene organizacijske sposobnosti i veoma ste marljivi u stjecanju novih znanja. Racionalni ste, praktični, prodorni i ustrajni. Vi ste rođeni za vođenje poslova. Visoko ćete dogurati u svijetu biznisa, samo ako budete imali takta pri susretu sa ljudima. Na svu sreću, društveni ste, imate šarma i znate zabavljati društvo. Ljudi vas vole, rado slušaju vaše priče, dive vam se svi, pogotovo osobe suprotnog spola. Vi se brzo i lako zaljubljujete i spremni ste sve, pa i sam život, podrediti ljubavi. Bez ljubavi za vas ništa u ovom životu ne bi imalo smisla. Vaše traganje za srećom praćeno je vedrim humorom, duhovitošću i zadovoljstvom.

Što se posla tiče, prirodno vam dobro leže prirodne znanosti, posebno kemija ili fizika, no dobro ćete se snaći u bilo kojem polju kojeg se prihvatite. Spremni ste i sposobni uhvatiti se u koštac s bilo kojim radnim zadatkom i poslom. I u politici ćete uspjeti ako pravilno usmjerite svoju energiju. Pripazite na jetru i bubrege, klonite se noćnog rada i dugog sjedenja.

Životni ciklus broj 9 – Mističar

Po prirodi ste misaoni i analitični. lza svega pokušavate otkriti neki dublji smisao. Ne zadovoljavate se površnim stvarima. Vaša meditativnost i analitičnost mogu vas dovesti do nekih istina, kako drevnih tako i posve novih, ako u svojim meditacijama slijedite mističnu i okultnu liniju. Vaša uloga u svijetu je da se bavite iscjeliteljstvom. Vi imate prirodnu moć liječenja sebe i svojih bližnjih životnom energijom. Ako vam već nisu bliski, počnite proučavati sve religijske i mistične sisteme i filozofije.

Vaše čudesno ponašanje udaljava vas postupno od ostalog svijeta, ali nemojte brinuti zbog toga! Slušajte samo svoj vlastiti glas, jer ste na pravom putu da spoznate sebe i druge. Devet je broj koji čovjeka stavlja na velika životna iskušenja, s namjerom da ga učvrsti u uvjerenjima i shvaćanjima, pa je moguće da vas kroz život čekaju brojni usponi i padovi. Često ćete patiti zbog ljubavi, ali nema prave ljubavi bez patnje i boli. Ako za životnog suputnika odaberete osobu s istim životnim brojem, ostvarit ćete divnu harmoniju, na čemu bi vam mnogi mogli zavidjeti.

_________________
Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU,
ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU
ellaMarigoNumerologija – otkrijte svoj životni put Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
 
Numerologija – otkrijte svoj životni put
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Koji je vaš životni put ?
» Numerologija - Natalne karte
» Životni horoskop
» Numerologija - vaš numerološki broj
» Numerologija

Permissions in this forum:Ne moľeą odgovarati na postove.
Relax forum :: Lifestyle :: Horoskop i numerologija :: Numerologija-
Forum(o)Bir: