|
| Adriana Lima: Moja kćerka govori tri jezika | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Adriana Lima: Moja kćerka govori tri jezika 13.08.11 10:37 | |
| Prelijepa brazilska manekenka Adriana Lima izjavila je da je ponosna na svoju 21-mjesečnu kćerku Valentinu koja već govori tri jezika. Kako je kazala, djevojčica priča portugalski, s ocem, košarkašom Markom Jarićem, razgovara na srpskom, a psu se obraća na engleskom. Ljepotica Lima nedavno je u New Yorku predstavila novi grudnjak modne kuće Victoria's Secret, te tom prilikom odgovarala na novinarska pitanja. Tridesetogodišnja majka, koja je nedavno izjavila da ju je majčinstvo promijenilo, ju razgovoru s novinarima je spomenula kćerku Valentinu, te se pohvalila da njena djevojčica govori tri jezika. "Ona zna portugalski, srpski i engleski. Psu se uvijek obraća na engleskom kada želi da on ide za njom", kazala je zanosna anđelica, objavio je New York Post. (Sarajevo-x.com) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | Adriana Lima: Moja kćerka govori tri jezika | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 269 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 269 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|