|
| Sportski idoli | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Sportski idoli 30.01.09 18:37 | |
| Lijepo je imati sportskog idola, osobu koju poštuješ i koja ti je zbog svojih nekih postignuća uzor. Ali postoji i druga strana medalje i neke osobe idu u totalne krajnosti. Danas čitam u 24 sata o Mirsadu iz Sarajeva koji putem YouTubea traži upoznavanje sa trenerom Intera iz Milana Joseom Mourinhom. Ako mu netko ne ispuni želju planira se ubiti. To me potaklo na dublje promišljanje o svijetu sporta općenito. Tjedne plaće nekih sportaša su dovoljne da se financira prehrana manjeg afričkog sela puno gladnih usta sigurno mjesec dana. Sportaši se štuju kao božanstva, stadioni su puni, a crkve prazne. Što to sve govori o današnjem društvu? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sportski idoli 30.01.09 18:54 | |
| Nemam idola |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sportski idoli 30.01.09 18:55 | |
| Nikada u ničemu nemam idola,ipak ja sam ja |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sportski idoli 30.01.09 19:41 | |
| Tko su vam uzori ako nemate idola? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sportski idoli 30.01.09 19:47 | |
| jedan jedini, neponovljivi...dražen petrović..... |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Sportski idoli 30.01.09 19:52 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Sportski idoli 07.04.10 10:05 | |
| Meni je Ibrahimovic ono...bas bas...obozavam ga...
Ali ovaj sto hoce da se ubija...to je vec preterano...bolesno! | |
| | | ♥Maite♥Genesis♥ Početnik
Broj postova : 10 Godine : 28 Datum registracije : 11.09.2010
| Naslov: Re: Sportski idoli 11.09.10 14:31 | |
| Meni je Rafael Nadal,Roger Federer i Kim Clijsters:) | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Sportski idoli 27.04.11 7:03 | |
| | |
| | | Bobby Totalno relaxiran
Broj postova : 2068 Godine : 68 Datum registracije : 06.11.2010
| Naslov: Re: Sportski idoli 14.05.11 23:08 | |
| Nemam sportskih idola ni uzora. Želim stići do onog cilja koji ću stvoriti vlastitim putem. Znači, nemam određenu osobu za koju bih rekla: 'Vau, jednog dana želim biti kao on', želim nastaviti svojim sposobnostima i kud got da doguram bit će dobro jer za to sam se sama potrudila bez da sam učila od drugih ALI Imam najdražu sportašicu i sviđa mi se način na kojem je ona postala uspješna; Christianny Paiva Lima | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sportski idoli | |
| |
| | | | Sportski idoli | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 424 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 424 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|