|
| DJ krmak | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: DJ krmak 05.07.11 10:05 | |
| First topic message reminder :
Armani
Cujte ljudi moji sve mi dobro stoji jer ja nosim bijelo Armani odijelo oblaci me Gucci, to dusmane muci imam skupe gace sijo ih Versace
Ref. 2x He, limuzina fina pijem dobra vina na mene se loze sta cu, Boze, kada mi se moze
Pitao me jaran ko je Donna Karan Dolce i Gabanna nije za Sabana ljubim fine dame za TV reklame vizit karte dijelim, lijepo se veselim
Ref. 2x
Kosulja mi cista, nikad dvaput ista a cipele, Boze, od tigrove koze Roleks mi od zlata da se zenska 'vata zato Halle Barry hoce da me vjeri
Ref. 2x
Sta cu, Boze, kada mi se moze sta cu, Boze, kada mi se moze | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:14 | |
| Parada ponosa
Pomiri se majko s time i prihvati musku snaju ne boj se za svoga sina dok je svetog vazelina
Znam ja majko tvoju bol sto ja volim muski pol jedina u nasem kraju dobila si musku snaju (2x)
Ref. 2x U Evropi imas sve kulturno te zovu gej i kod nas toga ima al� si ovde pedercina
Ja ga, majko, ludo volim i ne mogu da prebolim njegova mi ljubav, majko jaca nego sunce zarko (2x)
Ref. 4x U Evropi imas sve kulturno te zovu gej i kod nas toga ima al� si ovde pedercina | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:14 | |
| Planinar
Ekstremnim se sportom bavim malo ih je kao ja planinarim iz ljubavi prema zenama
Ref. Planinar, planinar postao sam car mnogo me to kosta al' dobra je stvar
Planinar, planinar postao sam car opremu mi dala majka priroda
Penjem se po stolicama stolovima, sankovima gdje god ima rizika zovite da probam ja
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:15 | |
| Prvi put ja zbog zene placem
Vjestica se pored mene budila usnama mi vrelim otrov nudila vjerov'o sam slijepo njenim lazima i od srca sve joj dao sto je trazila
Ref. Otrov njene usne su mi dale na iskap da popijem prvi put ja zbog zene placem sve cu da razbijem
Konobari, litru vina dajte u njoj bol da sakrijem prvi put ja zbog zene placem sve cu da razbijem
Hladne moje noci zmija grijala ljubavi se mojoj drsko smijala gorjece joj dusa u vijecnom plamenu njega zeli, njega sanja na mom ramenu
Ref.
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Puce guma
Moja mala sjela na biciklu na pedali slomila je stiklu dodji, mala, da pendzete lupim hulahopke nove da ti kupim
Kupicu ti i nove sandale pa da lakse okreces pedale novo zvonce i macije oko izgledaces na njemu zestoko
Ref. Puce guma, iskrivi se volan place mala, zabrinu se, bolan hajde, duso, idemo u sumu da zajedno promijenimo gumu
Puce guma, iskrivi se volan place mala, zabrinu se, bolan na bicikli popravka je teska stavljam gumu, a mala se smjeska
Vozi mala, zabacila glavu mnogi bi je svalili na travu posmatra je i staro i mlado sa njom bi se provozali rado
Sjediste je i grebe i zulja tijelo joj se i trese i ljulja napred nazad, grudi joj se njisu a muskarci otezano disu
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Pusi pusi
Niz kicmu mi prolazi neka cudna struja napolju se sprema kisa i oluja
Hajde mala zapalimo vatru ja i ti ne bi li se malo zagrijali mi
Ref. 2x Pusi pusi mala pusi mala ti ne dozvoli vatri da se ugasi
Napolju je minus deset, hladnoca i zima zagrejmo se mala moja pokraj mog kamina 2x
Ref. 2x
Nocas cemo biti sami, samo ti i ja zato budi, mala, cigra, sve od sebe daj 2x
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:16 | |
| Recesija
Mile Kitic pravi petu kucu a ja ne znam ni gdje cu ni kud' cu o, Sinane, najmiliji brate ne dozvoli da mi djeca pate
Saban mi je obecao dati samo mora Gocu pitati Breno, sestro, posudi mi pare jer ja nemam cak ni za cigare
Recesija
Ref. 2x Stezem kais, udarila kriza a oni se, mili Boze, guse od deviza
Halid Beslic nove pumpe gradi a ja, jadan, umirem od gladi drugi Halid novu plocu sprema dao bi mi, al' trenutno nema
U Serifa kuca kao vila dragi Boze, kad bi moja bila Seko, sele, kakvo ti je stanje imas li ti para za bacanje
Recesija
Ref. 2x
Na DM-u skupe su reklame a ja jedem sendvic bez salame ni na Grandu nista bolje nije dobri Sale sve od reda brije
Recesija
Siromah sam, u tome je greska sirotinjo, sirotinjo, i Bogu si teska 2x | |
| | | mobile VIP član
| Samokriticna
E, crk'o dabogda
Mnogo pusim, mnogo pusim okolinu gusim ima sebi, ima sebi zdravlje da narusim
Moja pluca, moja pluca ni na sta ne lice klecaju mi, klecaju mi noge ko u cice
Cigaretu, cigaretu ne vadim iz usta mnogo kurim, mnogo kurim ko ruzica pusta
Od dima cu, od dima cu ja da se ugusim ali sta cu, ljudi, sta cu kad volim da pusim
Ref. 2x Ne idem u teretanu jedem samo masnu hranu pijem, pusim kao turcin sam cu sebi da se skurcim
Mnogo pijem, mnogo pijem tugu da zalijem sve jarane, sve jarane ja u picu sijem
Napijem se, nalijem se svako drugo vece pa me poslije tol'ko pica mnogo savjest pece
Viski, votku, spricer, liker rakiju i pivo ja ne biram, ja ne biram jer pijem sve zivo
A od toga poslije svega nacisto poludim pa se s teskim, mnogo teskim mamurlukom budim
Ref. 6x
E, crk'o dabogda | |
| | | mobile VIP član
| San Remo
Dosta mi je narodnjaka kafana i dima gdje je Eros Ramacoti nek i mene ima (2x)
Ref. 2x Prijatelju Dzemo idem u San Remo sacuvaj mi Fatu dok pjevam sonatu
U San Remo sjatile se bjelosvjeske ale fale samo Peja i Popovic Sale (2x)
Ref. 2x
Fato ja sad odlazim a ti cuvaj mi kucu i ficu i budi mi vjerna i znaj da te volim
Cuvacemo Fatu pjevaj ti sonatu
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:18 | |
| Seljak i manekenka
Manekenka stigla na odmor u selo revije su prosle umorno joj tijelo
Komsije je hvale ljepoti se dive vidjecu je kad se vratim ja sa njive
Zovem je kod sebe nocas mi je slava shvatam da je ona bas premija prava
Bacam vatren pogled pruzam casu vina seljak i manekenka to je veza fina
Ref. Prodao bi vinograd ambar prepun zita traktore i kombaj vec samo da sam s' njom
Frizider je spreman bice uvijek sita nek iz grada predje u seoski dom
Pece mi se tursija i rakija vruca privlace me mnogo njena gradska pluca
Skuvacu je vjeruj te u najkracem roku samo moram prvo da nahranim stoku
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:19 | |
| Severina
Kad Severina rivom hoda cila riva blista tad prenosi se slava naseg bilog mista
Kad Severina gradom prodje to je ponos Splita bas je Seve slavna poput druga Tita
Ref. Severina, Severina ti si bomba, ti si mina jerbalabi muskardina Severina, Severina
Severina, Severina moj je krevet tvoja bina ja bih s' tobom tija sina Severina, Severina
Kad Severina bluzu skine covik dusu proda zvizde tad mornari i masu joj sa broda
Kad Severina mini skine tad Marjan se probudi ludi nocni provod cili Hajduk nudi
Ref.
Kad Severina gliser vozi valovi se pjene o, gliser, ti pomozi da provoza i mene
Kad Severina ljubav vodi ujeda i grebe jer voli nasa Seve da se dobro ...
Ref.
Kad Severina rivom hoda cila riva blista tad prenosi se slava naseg bilog mista
Kad Severina gradom prodje to je ponos Splita bas je Seve slavna poput druga Tita
Ref. Severina, Severina ti si bomba, ti si mina jerbalabi muskardina Severina, Severina
Severina, Severina moj je krevet tvoja bina ja bih s' tobom tija sina Severina, Severina
Kad Severina bluzu skine covik dusu proda zvizde tad mornari i masu joj sa broda
Kad Severina mini skine tad Marjan se probudi ludi nocni provod cili Hajduk nudi
Ref.
Kad Severina gliser vozi valovi se pjene o, gliser, ti pomozi da provoza i mene
Kad Severina ljubav vodi ujeda i grebe jer voli nasa Seve da se dobro ...
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:19 | |
| Silikoni
Cule zene, neki silikoni stavljaju se da porastu dude pjevacice pohitale prve po tezgama da zabave ljude
Ref. Pjevacice, umjetnice, cuvaj dude i ne leti pjevacice, umjetnice, u avion neces smjeti puci ce ti dude, puci k'o baloni dzaba onda tezge, dzaba onda milioni puci ce ti dude, puci k'o baloni dzaba onda tezge, dzaba onda silikoni
Vole one puste silikone napravice kazu milione sanja svaka prvu stranu sveta sanja bice bogatasa meta
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:20 | |
| Skakac
Danas ima mnogo usamljenih zena jer muzevi za njih nemaju vremena odavno je kod njih zavladala susa a htjele bi musko, sta ce ziva dusa
Ref. 2x Vracam ih u mladost kao mladi zdrijebac nadimak mi skakac i slobodni strijelac
Gospodjice zudne zele sakriveno sve ostaje tajna kao zaliveno piletinu vole kad im zamirise svako ima pravi da se svalerise
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Specijalac
Banderasu svaka cast Staloneu alal vjera obojica cute kad govori Pera (2x)
Ref. Eh, sto nisam specijalac kao Pero komunalac pare, jahte, gajbe, kola imao bih svjeta pola tri svalerke i dvije zene koje vole samo mene
Rokfeler je pun ko brod ima para kao blata al' je veca Perina komunalna plata (2x)
Ref.
Kad ga zene vide polude od srece komunalac Pero vrti gdje burgija nece (2x)
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Stub srama
Nek me spale munje vrele iz nebeskih sto sokaka stavite me na stub srama proglasite za ludaka
Ref. 2x Ne kradite ljubavniku slatke noci lude ne trazite od djavola andjeo da bude
Ko se kocka svojom srecom ne razmislja sta ga ceka ne pitate ni vi mene muci li me tuga neka
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:21 | |
| Sumaher
Jedva cekam da nedelja dodje da bez zena jedan dan mi prodje pa nek meni tada nerve kida onaj sto vozi crvenog bolida
Ref. Nije fer, nije fer, stvarno nije fer hocu barem jedan dan da sam Sumaher nije fer, nije fer, stvarno nije fer daj mi, Boze, jedan dan da budem Sumaher
Mesec dana, evo, teram kera ja za onog svabu Sumahera dok ja ginem ko pokojni Sena sa komsijom mene vara zena
Ref.
Dok ja cekam da otpocne trka na sto stavim nesto da se krka razne pite, pecenje jagnjece sipam vino i zapalim svece
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Svidjam se i momku tvom
Nasli smo se, nasli, u tudjini na istoj smo talasnoj duzini nasli smo se, uspjela bi veza ali ima nesto sto nas zeza
Ref. Ja sam bas po ukusu tvom ti si prava po ukusu mom al' smo u problemu, joj svidjam se i momku tvom al' smo u problemu, joj, joj, joj zeli me i momak tvoj
Ljubismo se vatreno i malo vrebao nas pa mu se dopalo zelio bi da mijenja djevojku on bi htjeo sa nama u trojku
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Tu tu
Znacajno donosim odluku da se odam lopovluku ja nisam sklon delikvenciji u pandurskoj nisam evidenciji
Surova je ta matematika bez kradje nema automatika a njeno stanje je nervozno treba joj sredstvo prevozno
Ref. Imace zutu minutu ako joj ne kupim tu tu gledacu u nju ljutusve dok joj ne kupim tu tu
Imace zutu minutu ako joj ne kupim tu tu nema ni bebe na putu sve dok joj ne kupim tu tu
Auto il se uplacuje il mi se riba uskracuje meni je njeno vozilo slobodu i zdravlje ugrozilo | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:22 | |
| Vanzemaljci
Mili Boze, velikoga cuda il' sam corav il' mi glava luda nekad su u selo svracali vampiri a sada nam slecu leteci tanjiri
Nit' sam corav nit' mi luda glava nit' se sa mnom neko zajebava iz tanjira izvijaju zraci stigli su nam nasi vanzemljaci
Ref. 2x A meni je srce vece i od Kine jer moj zemo vozi letece tanjire
Hej, kad ga vidis, jos vecega cuda nije ova moja glava luda iz tanjira izlaze zemljaci vec dugo su, kazu, na Marsu na sljaci
Odavno su otisli za hljebom nismo znali pod kojim su nebom sad se kuci vracaju bogati na Marsu se pos'o debelo isplati
Ref. 2x
Cim se sabrah, upita covjeka ima l' tamo neka diskoteka ako ima, tezgu da ubodem na turneju po Marsu da odem
On mi rece da nema problema ljetos im je gostovala Brena a mene ce, kaze, da povede, zemu da pjevam po cijelom suncevom sistemu
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:22 | |
| Vjestica
Jedna mala vjestica laze da je svetica metlu ona trazi nocu po garazi
Zelja mi je velika metla ko od celika sa njom bih sto posto pravi pilot posto
Ref. 2x Dodji, dodji vjestice ti ciki na metlu letim samo nocu na metli te hocu
Voli mala nocni let od ponoci pa do pet metla bez motora sletjela kod bora
U boriku puca granje hoce mala milovanje za metlu me drzi ocima me przi
Ref. 2x
Nasta frka oko bora auh, sto je lijepa zora bez snage sam osto pravi pilot posto
Uhvati me vrucica mala je ko vucica moja je do jutra ma letimo i sutra
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:23 | |
| Zasto onaj covjek place
Zasto ovaj covjek place zasto tako suze lije zasto mu se drustvo smije ko zna koju bitku bije
Ref. 2x Ko zna sta li nosi na srcu i dusi mozda mu se nocas cijeli zivot rusi
Obicno to zene rade od postenih ljudi pa ti nekoj srce daj i pametan budi
Poznata je ovo scena srcu mome morala su na nekom kola da se slome (2x)
Ref. 2x
Obicno to zene rade od postenih ljudi pa ti nekoj srce daj i pametan budi
Ref. 2x
Obicno to zene rade od postenih ljudi pa ti nekoj srce daj i pametan budi | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:23 | |
| Zenidba jarana
U subotu zenimo jarana bice nama svadbe od tri dana napicu se, ima da se prica nek' svi znaju ko je ovdje cica ko je cica
Okiticu i ja moju mecku pa da vide oni skolu becku bacam marke, silinge i franke za pjevaljku sve do zute banke zute banke
Ref. Svadba, svadba nek' se puca na sve strane zenis nam se, zenis nam se moj jarane
Kuma cupka, u kolo se hvata prihvatila ona starog svata nije kamen nego luda stijena moj jarane, nagazi te zena nagazi te zena
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:24 | |
| Zenidba jarana
U subotu zenimo jarana bice nama svadbe od tri dana napicu se, ima da se prica nek' svi znaju ko je ovdje cica ko je cica
Okiticu i ja moju mecku pa da vide oni skolu becku bacam marke, silinge i franke za pjevaljku sve do zute banke zute banke
Ref. Svadba, svadba nek' se puca na sve strane zenis nam se, zenis nam se moj jarane
Kuma cupka, u kolo se hvata prihvatila ona starog svata nije kamen nego luda stijena moj jarane, nagazi te zena nagazi te zena
Ref. 2x
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:24 | |
| Zigolo
Preko veze caca nasao mi pos'o da radim k'o zigolo, dobro bi mi doslo obuk'o sam tange i uvukao stomak iznajmio gajbu pa zivim kao momak
Ref. 2x Zi, zi, zigolo, to je brate posao kad poljubim zena sto zivot mi je rock'n'roll
Kupio sam parfem i ocesljao kosu obrijao grudi i dlake u nosu pustio sam oglas, udario cijenu moze i kod mene a i na terenu
Ref. 2x
Zvoni mi telefon i danju i nocu razvio sam biznis, biram koje hocu najbolje su mladje i bogate babe ponekad ih castim pa rintam i dzabe
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: DJ krmak 05.07.11 10:25 | |
| Zlatna ribica
OK, everybody I wanna see your hands in the air just put your hands in the air
Ako tako treba sta ce da ti fali ako tu i tamo das nekoj budali ako tako treba pusti da ti stave nece ti zbog toga pasti kruna s glave
Ref. 6x Tvoja je ribica, ribica zlatna tvoja je ribica nevjerovatna (ribica zlatna)
On jos uvijek misli da je mnogo zgodan i ne sluti da je zajeban i prodan on jos uvijek misli da je decko strasan nezna da ce brzo biti siromasan
Ref. 6x
Bi on da ga volis i rado ga primas samo ako zato neku korist imas uvijek ima neko mnogo pun k'o brod papak misli da je lovac a ispadne ulov
Ref. 6x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: DJ krmak | |
| |
| | | | DJ krmak | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 208 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 208 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|