| Bora Spuzic Kvaka | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:45 | |
| Ako draga sretnes majku moju
Ako darga sretnes majku moju rasplakacec tuzne oci njene saznala je da se neces udati za mene
A volela te je isto kao mene cerkom te je zvala jer nema rodjene
Da li ces je smeti pogledati kada budes kraj nje prolazila dal ce tada na tvom licu biti rumenila
Dal ces da se setis tada proslih dana kada si je majkom kao i ja zvala
Ja cu drugu ljubav sebi naci zavolecu i nju kao tebe zaborav ce proslost skriti umiricu sebe
Ali majka moja vecno ce da pati sto se njenom snajom nikad neces zvati | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:45 | |
| Cekam, cekam
Ah noci puste i tamne gde li ste skrile gnezdo svoje tu lezi jedno srce to bolno srce moje
Ref. Cekam, cekam da li ces mi doc dodji o dodji pusta mi je noc
Kud ode sva moja ljubav nek kazu duge tamne noci i srce sto s njima ode a ostah u samoci
Ref.
Znas li da srce moje place i suze lije ko siroce dosta je veruj mi dusi dosta je dosta samoce
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Daleko od majke
Daleko od tebe, majko u tudjini sad sam ja bez voljene svoje drage i bez ceda svojega
Ti jedino mozes znati koliko vas, majko, volim taj rastanak ja sa vama nikad necu da prebolim
Kako topla rec je ova kad spomenem ime tvoje ime koje ne umire vecno zivi i miluje | |
|
| |
mobile VIP član
| Divne oci
Veselo je, srce moje jer je sebi mira naslo našlo zenu sto ga voli sto mu zivot, cini srecnim
A taj zivot bese do sad izgubljena, svaka nada dok ne sretoh divne oci ljubav pravu iznenada
Oboje smo sada srecni volimo se iznad svega srca su nam sad spojena jer su nasla sebi druga | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:46 | |
| Dodji, ublazi bol srca mog
Dodji mi, dodji, darga ublazi bol srca mog teska je momacka tuga kad nema voljenog druga
Ne mogu vise biti sam suza mi u oku sja srce te zove da dodjes i ljubav sto spaja nas
Suza mi suzu stize a noci puste i zle ljubav te moja doziva dodji mi, ah zeljo ziva
Pruzi mi, ruke svoje da sunce opet mi sja a ljubav tugu nek skriva dodji mi, ah zeljo ziva | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:46 | |
| Gde si sada
Ako ikad sretnes mene ne pitaj me kako mi je uspomene nase davne izbrisalo vreme nije
Ref. Vreme ide, teku godine mnoga leta prohujase ostala su samo secanja zelje i nadanja
Gde si sada, kako ti je da li ljubis il' tugujes cije lice sada gledas da li places il' se radujes
Ref.
Kad bih znao da si sama dosao bih da te molim da te zelim i jos volim vrati mi se, ja te molim
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:47 | |
| Gubim te
Ti si prastala mnogo i mnogo meni si dala pitala nikad nisi al ipak sve si znala
Krao sam ljubav tvoju da bih je drugoj dao ti si je vracala meni al' ja to nisam znao
Ti si voleti znala kao ni jedna zena priznala nikad nisi koliko si ponizena
Ref. Sad osecam da te gubim jer snaga tvoja vene dok cekas da se vratim od neke druge zene | |
|
| |
mobile VIP član
| Izgubljene nade
Mislio sam, prosle noci na te tvoje oci mile neku bolnu uspomenu u meni su probudile
Ref. Ostavi me samo da na miru zivim jer za prosle dane oboje smo krivi
Rekla si mi, da nikoga neces volet kao mene a ipak si, ti otisla sad su nade izgubljene
Ref.
U svakoj cu, naci tebe i svaku cu proklinjati ljubec dugo u nocima i na kraju ostavljati
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ja sam decko, cuj me, mala
Ja sam decko, cuj me, mala ja sam decko, cuj garava ja sam decko rodom od Morave ljubim cure plave ja sam decko, rodom Sumadinac u majke jedinac
Ja bih dao, cuj me, mala ja bih dao, cuj garava ja bih dao harmoniku moju za lepotu tvoju dao bih ti njivu kraj Morave za oci garave
Kad zasviram, cuj me, mala kad zasviram, cuj garava kad zasvira harmonika moja ljubim usta tvoja kad zasvira harmonika moja ljubim usta tvoja | |
|
| |
mobile VIP član
| Jos ne svice rujna zora
Jos ne svice rujna zora jos ne trepti list sa gora ne cuje se glas slavuja zoru da najavi
Ne cuje se dah zemfira niti pjesma od pastira tisina je, nema vlada sve zivo pociva
Neka cvjeta rosno cvijece nek' se kiti s' njim prolece ja ga necu vise brati jer nije za mene
Ja ga necu vise brati jer ga nemam kome dati kome sam ga do sad dao zemlja je pokrila
Svaka travka u povoju bar osjeca radost svoju al' od mene radost bjezi daleko, daleko | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:48 | |
| Kad dodje dan
Kad dodje dan da se moramo rastati kad dodje cas koji ce da rstavi nas
Ja necu moci da prezivim taj dan jer ti si bila moj divan san
Ko munje zrak i nasa ljubav uminu moj svaki tren bice za drugu zenu nem
I necu moci da pezivim taj dan jer ti si bila moj divan dan
U zaborav otice svi srecni dani ja necu tad da budem vise ovako mlad
Pa necu moci da perezivim taj dan jer ti si bila moj divan san | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:48 | |
| Kad s juga dodju laste
Kad s juga dodju laste i ti se vrati za tobom srce moje jos uvek pati tvoj mio glas mi zazvoni svu tugu neka mi ukloni
U nespokoju zivim ko zna od kada gde moze sreca sjati kad neko strada meni je tuga srce ranila cekam te, ljubavi premila
U mojim tuznim nocima ja delim zagrljaje nezne osmehe tvoje zanosne sjaj tvoga oka sto me greje
Ljubav je deo zivota to svako od nas zna kad nema u srcu nje tada je tuzno sve
Ko blagi lahor dodji, ti gorska vilo da snivam slatke snove na tvome krilu ozivi uspomene stare i vrati meni mlade dane
Kad stavim svoje celo na tvoja nedra ko blago majsko jutro kad budi vetra nek nam se srca spoje tada i neka sreca vecno vlada
Pisi mi, zeno premila na tebe golem merak imam sporo mi dani prolaze ta pisma redovno ne primam
Tuga je svakom bicu drug al' ipak nikog ne poznaje u ovom tuznom zivotu ponesto uvek nedostaje | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:49 | |
| Kazi sinu da i ja postojim
Sudbina se poigrala s' nama zla sudbina i jos gora sreca odvoji me od tebe i sina pa je tuga sve veca i veca
Ref. Kazi sinu da i ja postojim da postojim, da ga i ja volim nemoj tugo, dusa te zaklinje sin da ocu zaboravi ime
Otis'o sam jer si tako htela ali proslost nicim se ne brise sada cekam kad ce sin porasti otac sinu pismo da napise
Ref.
Pokazi mu sliku sa vencanja nek' na slici oboje nas vidi nemoj mrznju stvarati u njemu kad odraste da se oca stidi
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Lepotica i siromah
Ja sam bio puk siroma' siromasna kuca secam se tog doma
U toj kuci maloj zamislj'o sam tebe ja siromah, lepoticu da imam kraj sebe
Ref. 2x Na pola puta mi smo stali srece nismo mi imali bogatasu su te dali
Rastala se jednog dana ispod grana jorgovana lepotica od sirotana
Nekad zeleh parce hleba danas imam vise nego sto mi treba
Od kucice male ja napravih dvore al' bez tebe u njoj svicu sve tuznije zore
Ref. 2x
Znam da sada svega imas srebro, biser, zlato ti od njega primas
Al' srce je tvoje sad slomljena grana sva zadrhtis kad se setis na tvog sirotana
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Mislio sam da me volis
Mislio sam da me volis i da meni sva pripadas prevari se ja u tebe jer ti sada drugog ljubis
Nisi mogla da sacekas da se tebi vratim, mila da te ljubim ko ranije dok si samo moja bila
Sta da mislim ja o tebi kad pogazi ljubav nasu kad mi srce sasvim slomi i razori bolnu dusu | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:50 | |
| Na rastanku
Na rastanku ispuni mi samo jednu zelju da poslednji casi srece prodju u veselju
Ref. Podjimo u krcmu staru gde ciganin stari svira da uz zvuke violine nadjem srcu mira
U ocima suza nemam nece ih ni biti u srcima sta se zbiva ne mozemo skriti
Ref.
Pa iako neka suza kane nam u case ispijmo ih jer nam dani srece prohujase
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Najlepsa si uspomena
Ja osecam strah u dusi da ce ovo brzo proci da ce ovi srecni dani izbrisati divne noci
Ref. Najlepsa si uspomena mome srcu ti ostala nikada te, nikad necu zaboravit', znaj, voljena
Noci sto mi ti pokloni to je tvoja ljubav prava pupoljak si tada bila i mom srcu melem dala
Ref.
Dala si mi sve najlepse sto priroda moze dati zato cu te, znaj, malena sve do groba spominjati
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Najteze je, druze moj
Najteze je, druze moj u zivotu biti sam jer je zivot bez druga tuzan crn i nesrecan
Majka nije pored mene oca i ne pamtim ja lutam sam po ovom svetu o sudbino prokleta
Da li ce me nekad sreca u zivotu pratiti i moj zivot tako tuzan sunce toplo grejati
Osmehni se meni sada o sudbino prokleta daj topline srcu mome i da vise nisam sam | |
|
| |
mobile VIP član
| Navali se Sar planina
Navali se, navali se Sar planina ajme, i pothvati, i pothvati tri cobana
Prvi coban, prvi coban njoj se moli, 'ajde pusti mene pusti mene, Sar planino
Imam brata, imam brata sto me zali ajme imam brata imam brata sto me zali
Drugi coban, drugi coban njoj se moli, 'ajde pusti mene pusti mene, Sar planino
Imam sestru, imam sestru sto me zali 'ajde treci coban treci coban njoj se moli
Pusti mene, pusti mene, Sar planino ajme, imam majku imam majku sto me zali | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:51 | |
| Ne zelim vise suze u oku
Ne zelim vise suze u oku niti da dusa pati i boli ja zelim nekog koji ce moci iskrenom dusom mene da voli
Ref. 2x Necu da placem sreca je dosla ljubav cu naci tuga je prosla
Dosta je tuge u pesmi bilo dosta je srce gorcinu krilo ne zelim vise ja prosle dane veselom pesmom sad lecim rane
Ref. 2x
Zato ja necu vise da patim jer hocu samo srecu svoju a srecan ti si zivote mio moj san da zivim od uvek bio
A srecan ti si zivote mio moj san da volim od uvek bio
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Nesrecno detinjstvo
Kad sam bio mali sve je lepo bilo trcao sam s decom veseo i cio
Ali jednog dana kad se nisam nado u igri sam s decom ja tada nastrado
Od toga sam dana sudbu svoju kleo sto me sada muci za svoj zivot ceo
Da sam zdrav ko nekad kad sam mali bio sudbini bi svojoj pesmu poklonio | |
|
| |
mobile VIP član
| Neverna ljubav
Ostavi me draga moja mojoj tuzi kraja nema patim, pijem svake noci i zivim od uspomena
O proslosti gde si sada vrati meni ljubav moju ja bolujem u samoci i proklinjem sudbu svoju
Znam da drugog ljubi sada to oseca dusa moja sudbina je svemu kriva sto me draga ostavila
Sad kada sam sam bez tebe potrazicu svoju srecu a i ako znam da nikad bez tebe je naci necu
Vrati mi se ja te molim neka vreme sve izbrise znaj ljubavi jos te volim mada moja nisi vise | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Bora Spuzic Kvaka 19.06.11 11:52 | |
| Nezaboravna ljubav
Koliko sam nekada zeleo da te vidim u svom zagrljaju vise nego laste kada zure u prolece svome rodnom kraju
Zelja mi se nije ispunila dan za danom u nepovrat ode ali ipak jos uvek te zelim kao zedan putnuk bistre vode
Ti si srecna sada u domu svome al ne slutis sta se sa mnom zbiva nikog svoga nemam pokraj sebe samo tebe, zeljo moja ziva
Nikog nisam toliko voleo koo tebe ljubavi jedina seti me se bar onoga dana kada budes ozenila sina | |
|
| |
mobile VIP član
| Nezahvalna zena
Nezahvalna ti si sada za sve dosad sto ti dadoh ljubav svoju srecne dane ti pogazi ko od sale
Kajaces se za sve ono i trazices nekad mene al me neces nigde naci volece me druge zene
Od tih zena izabracu jedno sto mi srce zeli ljubav svoju njoj cu dati samo da mi sina rodi i cerku
Mene nisi nikad htela nisi htela da me shvatis za to si me izgubila a ti sebi srecu trazi | |
|
| |
mobile VIP član
| Nista lepse od nase seljanke
Nista lepse od nase seljanke kad se sprema poci na igranke
Svilen jelek bela kosuljica rumen joj se prosipa sa lica
A ustasca zarudele tresnje mila moja, sto ne dodjes cesce | |
|
| |
Sponsored content