| Acko nezirovic | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Acko nezirovic 15.06.11 9:10 | |
| Bolujem zbog Zorice
Lepa Zora kao zora i jos lepsa, znaj sve je kratko trajalo dosao je kraj
Ref. 2x Vodite me do bolnice bolujem zbog Zorice kad sam sa njom ja sam zdrav kad je nema bolestan
Pomozite meni, ljudi mozda nije kraj nece srce sa drugom samo za nju zna
Ref. 2x
Zorice, Zorule, najlepse devojce ne mogu da zivim bez tebe Zoki, Zorule ne mogu da zivim bez tebe majke mi rodjene aj, ej, cuj, Zorice, Zorule aj, ej, Zoki, Zorule | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Acko nezirovic 15.06.11 9:10 | |
| Crni labud
Ja sam samo tvoja senka ona sto te vecno prati koja ode u nepovrat, pa se opet tebi vrati i tada znam sta hocu, da sa tobom zivot delim nemam snage da ti pridjem a tako te duso zelim (2x)
Ref. 2x Mozda osetices nekad kako se sav tvoj svet rusi i kakav je to osecaj kad sebe nosis na dusi
Ja sam samo crni labud koji nikad nema srece onaj sto nesme da plovi, jer ako plovi umrece ja sam taj covek sa slike, koga si mozda volela onaj sto se stalno smeje, ja vise ne znam kako je to, veruj mi
Ref. 2x
Nosis na dusi, nosis na dusi | |
|
| |
mobile VIP član
| Da li je to ljubav
Da li je to ljubav sto mi ona daje da li je za mene sumnja ne prestaje putevi nas dugi na dve strane vode nekom od nas dvoje sutra ce da vode
Ref. Sreca ipak brzo prodje prestao sam da je volim ljubav ne znam ko sta dodje moram i nju da prebolim
Verovao nisam jos nijednoj zeni mislio sam sve ce ona da promeni sad u vinu trazim to sto ona krije s kim provodi noci kada sa mnom nije
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Daleko od srece
Iza mene sada gledam jedan zivot promaseni ali cutim i ne pricam da je tesko, tesko meni
Ref. 2x Daleko od srece na putevima tuge ja sam covek koji krece u noci besane i duge
U mislima jedna zena svake noci nje se setim ali cutim jer i nemam kome tugu da poverim
Ref. 2x
Ispred mene casa vina ta sudbina mene prati ali cutim i ne pricam niko nece da me shvati
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Acko nezirovic 15.06.11 9:11 | |
| Dogoreva do nokata Jedna casa i na mom stolu ispred mene casa prazna kao dusa hladna kao oci njene (2x) Ref. 2x Dogoreva do nokata ko zna koja cigareta u ocima sjaji suza i sva tuga ovog sveta Dusu lomi pesma stara mnogo tuge sad za mene ja se gasim ko u ocima jedne zene (2x) Ref. 2x Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ja ne trazim mnogo
Nesrecnoga rodila me majka srece nemam godinama ja samo suze i u svakoj tuga nemam drage al nemam ni druga
Ref. 2x Ja ne trazim mnogo samo malo srece al i mene sreca u zivotu nece
Nikad srecni neveruju tuznim nema tugu da podelim s kim da se zalim nema ko da cuje nema suze da me oplakuje
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ja sam otac tvoj
Rodjenje tvoje pamtim ko najlepsi dan a sada te drugi ljudi zovu detetom svojim
Nedam da drugi covek sanja moj san jer moja krv je sine u venama tvojim (2x)
Ref. 2x Ja sam otac tvoj istina nesme da se krije ne veruj zeni toj majka je tvoja ali ona zena nije
Sve sto pozelim da vidim osmeh je tvoj iz sna se budim i cujem da place sin moj
Ne placi sine svemu doci ce kraj probaj da budes jak kao otac tvoj (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Acko nezirovic 15.06.11 9:12 | |
| Jos te volim opasno
Dobro je da jos sam ziv dobro je da nisam lud sta sam posle tebe sve preziveo ja
Ulica mi bila dom, kafana mi bila lek a nije me nije, nije skroz izlecila jos uvek to malo srca jos uvek za tebe kuca
Ref. 2x Jos te volim opasno jos bez tebe zivim bolesno jos je moja medena lek na tvojim usnama
Ljubio sam zene mnoge al' samo za noc il' dve probao sam tako tugu da prevarim ja
Al' ni jedna nije znala naci put do srca mog ni jedna me nije skroz izlecila jos uvek to malo srca jos uvek za tebe kuca
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Jos ti ime dozivam
Sve samoce ovog sveta spustile se na moj dlan dan bez dana, cvet bez cveta ukrade mi neko san 2x
Ref. 2x Jos ti pevam pesme svoje i sad zivim za taj dan kad cu sresti oci tvoje jos ti ime dozivam
Ukleta je moja dusa ni sam ne znam kako, cim ne shvata me da si s drugim i da srecu delis s njim 2x
Ref. 2x
Srescemo se, srce sluti ali kako, ne znam ja mene losi vode puti otkada si otisla 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Ko jos voli lutalice
Sta ce tebi moji izgubljeni snovi tuzno srce i prazni drumovi (2x)
Ref. 2x Ko jos voli lutalice te nesrecne ljude ko jos zeli, ko jos zeli ljubav da im bude
Sta ce tebi moje maglovite zore tuzni mornar i nemirno more (2x)
Ref. 2x
Sta ce tebi moja neprolazna zima tuzno srce u bolnim grudima (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Kolo ljubavi
Zasto me bar jednom ne pogledas veruj mi mnogo mi se dopadas dodirni me svojim neznim dodirom zaigrajmo igru, napravimo lom
Ref. 2x Hajdemo pod ruku zaigrajmo svi neka sada spaja igra ljubavi
Pruzi mi cari svoje ljubavi srcu daj malo radosti poljubi me svojim mekim usnama zaigrajmo igru, ritam srca dva
Ref. 2x
Neka ova igra dugo potraje tako srce, srcu tajnu odaje uzmi me pod ruku zaigrajmo svi hajde nocas mala sa mnom ostani
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Acko nezirovic 15.06.11 9:13 | |
| Konobaru daj jos turu
Ovo je nocas moja kuca a tuga ubi me otisla je moja draga vise ne ljubi me
Ref. 2x Konobaru daj jos turu ova mi je casa mala a u meni mnogo tuge daj da pijem iz bokala
Ja imam samo onu casu da manje boli me otisla je moja draga vise ne voli me
Ref. 2x
Nemam kome da se vratim jer kuca prazna je otisla je moja draga moj zivot kazna je
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Kupicu ti zlato
Resio sam da te imam za sva doba i vremena da mi mnogo dece rodis da mi budes verna zena (2x)
Ref. Kupicu ti zlato i haljine bele i sve sto pozelis da budes kraj mene pa da svet poludi i pukne od besa i zvezdece padati pravo sa nebesa
Resio sam da te vodim na put oko belog sveta da za nama deca trce bile zime ili leta (2x)
Ref.
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Lavcina, mangupcina
Pogledo me Bog u dusu i video sve da si zena mog zivota i da volim te (2x)
Ref. Lavcina, muskarcina tebi trebam ja sto si mene izabrala nisi zgresila lavcina, mangupcina, muskarcina sam ja sto si mene izabrala nisi zgresila
Lepoticu za mangupa dace otac tvoj to je ljubav da se pamti to je pravi spoj
Lepoticu za mangupa dace otac tvoj to je ljubav da se pamti to je zivot moj
Ref.
Imao sam zivot buran prosao sam sve sada imam tvoju ljubav i to dosta je (2x)
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Acko nezirovic 15.06.11 9:14 | |
| Lazna ljubav
Vec danima prestao sam da se radujem vec danima ja o tebi nista ne cujem pa se kockam sa zivotom sta da izgubim zar sve nisam izgubio sto te ne ljubim
Ref. Sto sam tako zavoleo grom me ubio zasto nisam kao i ti lazno ljubio ne bi nocas tako jako sve me bolelo samo da sam kao i ti lazno voleo
Vec godinu dana ima kako zivim sam ja bez tebe tugo moja samo za bol znam pa se kockam sa zivotom sta da izgubim zar sve nisam izgubio sto te ne ljubim
Ref.
Sve sam tebi verovao zeno gresnice a ti mene ranila si pravo u srce pa se kockam sa zivotom sta da izgubim zar sve nisam izgubio sto te ne ljubim
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Ljepotica garava
Imala je momka dva ljepotica garava hoce treceg, hoce mene bas su cudne ljepe zene jednog ljube, drugog zele
Ljepotica garava ostavice momka dva svoju ljubav meni nudi hoce za mnom da poludi
Sta mogu da ti dam kad imas momka dva ne bih mogo da te vidim danas s jednim, sutra s drugim zao mi je ali gubis | |
|
| |
mobile VIP član
| Ljubav sarena
Volela si noci lude uz gitaru pesmu staru a pomalo ljubav ljubav sarenu (2x)
Ref. 2x Ljubav sarenu ti si zeljela volim al ne prastam moja malena
Gledala si uvek kradom oci plave i garave a klela se u mene i moje oci zelene (2x)
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Lom na stolu
Nocas sam se napio celu krcmu razbio sve zbog zene sto me nece moje srce poludece
Ref. 2x Lom na stolu, lom u glavi moj andjele plavi ali srce tebe zeli nece s drugim da te deli
Svirajte mi hocu lom poludecu ja za njom sve zbog zene sto me nece moje srce poludece
Ref. 2x
Pesme su mi pevali u srce me dirali sve zbog zene sto me nece moje srce poludece
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Acko nezirovic 15.06.11 9:15 | |
| Mala vestica
Ti u glavi imas neke lude bubice cas me hoces, cas me neces mala vestice
Ref. Srce mi u kvaru, gusi me pomozi mi, pomozi mi i nemoj nemoj me odbiti
Ispred tvoga stana cekam kisa pocela osecam da nocas nisi sama zaspala
Ref.
Ti u glavi imas neke lude bubice slike moje cepas kao stare slicice
Ref.
Opasno me voli ovaj ujed ljubavi dodje mi da trista cuda nocas napravim
Ref.
Ti u glavi imas neke lude bubice sedam dana ti vec me mucis mala vestice
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Malo ja, malo ti
Poceli smo ljubav poceli pa stali da kajanje stize tada nismo znali (2x)
Ref. Malo ja, malo ti sve smo tada mogli mi da sam ja, da si ti da smo dalje krenuli
Cujes s drugim zivis a pitas za mene i ja drugu ljubim a mislim na tebe (2x)
Ref.
Pozelim te cesto uzdahnem za tobom vise ne znam duso sta cu sam sa sobom (2x)
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Mirno spavaj
U zoru kad sve spava, ja gledam k' vratima i mislim sada ces uci, moja malena u zoru kad me zaboli, srce u grudima jer ono jos te voli, nada se cudima
Ref. Sada mirno spavaj ti, ja cu tiho plakati nemoj vise misliti na nas a zasto bi mislila, kad si me ostavila u drugom si nasla spas
U zoru kada svice, ti sanjas lepi san a ja cu jos jedno pice, pijan da docekam dan svako jutro polako, za tobom umirem o, zar je moralo tako, sad da te proklinjem
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Acko nezirovic 15.06.11 9:16 | |
| Mirno spavaj
U zoru kad sve spava, ja gledam k' vratima i mislim sada ces uci, moja malena u zoru kad me zaboli, srce u grudima jer ono jos te voli, nada se cudima
Ref. Sada mirno spavaj ti, ja cu tiho plakati nemoj vise misliti na nas a zasto bi mislila, kad si me ostavila u drugom si nasla spas
U zoru kada svice, ti sanjas lepi san a ja cu jos jedno pice, pijan da docekam dan svako jutro polako, za tobom umirem o, zar je moralo tako, sad da te proklinjem
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Necu da molim
Ova dusa nek je kleta kad te zeli moliti ali ja to necu dati pre cu sebe ubiti
I krv voda da postane umrecu bez tebe ja nek bez tebe sve mi stane kad je takva sudbina
Ref. 2x Necu da molim, necu da klecim necu i necu i ne
Necu da molim, necu i ne i ako zelis potrazi me (2x)
Nek mi ove ruke seku kad bi tebe molile neka reke suza teku makar me potopile
I krv voda da postane umrecu bez tebe ja nek bez tebe sve mi stane kad je takva sudbina
Ref. 2x
Nek su zadnje ove reci kad ti zele prastati za zivota neka bude ja ih necu pustiti
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Nek i tebi zivot sudi
Zbog tebe tugu, tugujem zbog tebe boli, bolujem ljubo moja ljubljena sreco izgubljena (2x)
Ref. 2x Nek i tebi zivot sudi sto mi ceznja para grudi nek i tebe bolom casti sto me mladog upropasti
Zbog tebe case ispijam zbog tebe suze prolivam ljubo moja ljubljena sreco izgubljena
Zbog tebe zalost, zalujem zbog tebe vecnost, samujem ljubo moja ljubljena sreco izgubljena
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Acko nezirovic 15.06.11 9:17 | |
| Nemoj me cekati
Mnogo bola naneo sam dusu svoju trovao sam sebi a i drugima
A reko sam necu vise tudje zene, tudje pice obecao to sam mnogima (2x)
Ref. Idi, nemoj me cekati cekati i zbog mene plakati ja sam sebi izabrao put put sto meni nikad nije drug
Sa zorama drugovao sa djavolom trgovao srecu svoju ja sam prodao
Ti si meni mnogo draga dusa tvoja cista mlada ne bi bili srecni nikada (2x)
Ref. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Acko nezirovic | |
| |
|
| |
| Acko nezirovic | |
|