|
| Mikrofonija | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Mikrofonija 03.06.11 14:36 | |
| Š.J.T.U.D.H.
Dok sam bio sasvim mali, znam da nisam mario za takve stvari, ali kako starim, primjećujem da marim.
Otac mi kaže:'Sine,sve nas oni gledaju sa visine, Oni gore to su naše noćne more!!!'
Što je trulo u državi smijeha? Previše bola,patnje i grijeha! Što je trulo u državi rada? Stari je pred otkazom,staroj kasni plaća! Što je trulo u državi slobode? Kamo oni žele tamo te i vode! Što je trulo u državi našoj? Oprostite na pogrešci u državi vašoj!
1,2,3, GO!!
Kažu:'bit će svima bolje' Europa nam se smiješi svi su dobre volje. Da li lažu?Da li sve to samo kažu?
Dosta nam je obećanja i gluposti što slušamo svakog dana. Oni gore to su naše noćne more!
Što je trulo u državi smijeha? Previše bola,patnje i grijeha! Što je trulo u državi rada? Stari je pred otkazom,staroj kasni plaća! Što je trulo u državi slobode? Kamo oni žele tamo te i vode! Što je trulo u državi našoj? Oprostite na pogrešci u državi vašoj! | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:37 | |
| Škvadra s potoka
Subota je uvečer, pred Jarunom stojimo. Jedan drugog gledamo neku siću brojimo, čini mi se da je isti svaki dan. Nisam više normalan! Sve je puno šminkera sa prekrasnim modelima, tipova s kravatama i skupim odelima, ali sve to nije,nije naša stvar jer mi smo škvadra s potoka!
Mi smo škvadra s potoka! Jedna jedina! Mi smo škvadra s potoka! I ne znamo za pravila!
Kod kuće nam kažu da smo problematični, ali znamo da smo pravi i fanatični. Neki kažu da smo hrpa ološa, al mi smo škvadra s potoka!
Mi smo škvadra s potoka! Jedna jedina! Mi smo škvadra s potoka! I ne znamo za pravila! | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:37 | |
| Buducnost
Postoji li netko to zna način na koji se tu ostaje Pametniji uče nas da na mladima svijet ostaje A kakav je svijet što ostaje nam što manje znaš sretniji si A oni svi lažljivi psi govore ti Vjeruj u budućnost Dok kradu te i lažu odreda svi Vjeruj u budućnost Jer kažu tako bilo je sve Vjeruj u budućnost Dok gledaš dal sutra postoji Vjeruj u budućnost Jer ionako svejedno je / x1 | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:38 | |
| Kriv!
Hej ti, zašto šutiš? Meni možeš reći sve. Zar je baš tako teško? Opet su ti oteli sne! Sve izdrži, kreni dalje, nikada ne predaj se! Ne dozvoli da te slome! Reci im dosta, reci im ne!
Ref: Kada si iskren ostaješ gol. Tada je teže podnijeti bol. Još uvijek sretan, jer barem si živ, a svi ti kažu sam si si kriv!
Hej ti, zašto šutiš? Još u sebi pitaš se; Gdje su ti prijatelji, kad ih trebaš najviše? Priznaješ da nemaš snage. Svejedno ne štede te. Ne dozvoli da te slome! Reci im dosta, reci im ne!
Ref. | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:38 | |
| Krivi ljudi
Pogledaj malo bolje, još uvijek mnogi ne žele. Tapkaju u mraku, oko sebe ne vide ratove i bijedu, prirodu u mukama. Krivi ljudi drže svijet u svojim rukama! Oduvijek nas dijele na rase i nacije. Mi smo samo žrtve lažne demokracije. Nasiljem i mržnjom uvijek sve se riješava. Krivi ljudi drže svijet u svojim rukama! | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:39 | |
| Meni moja mama neda da sviram pank
Kući kasno vraćam se, tulum je baš bio odvratan, u glavi čujem bumbari još sam uvijek mamuran. Prekopavam džepove, tražim ključeve od stana ne znam što će biti sa mnom kad me vidi moja mama!
Meni moja mama neda da sviram pank!x4
Ujutro sam se probudio, ništa nisam slutio. Kaže:Smrdiš kao pas!Nećeš više svirat pank!
Meni moja mama neda da sviram pank!x12 | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:39 | |
| Nema nikoga
Dolje ispod moga prozora, svira neka čudna muzika. To je samo žubor potoka, to je samo igra vjetrova.
Čuju se teški koraci, odzvanjaju na praznoj ulici, sve me to još više živcira kad znam da NEMA NIKOGA!!! NEMA NIKOGA!!! NEMA NIKOGA!!! NEMA NIKOGA!!!
Dok mi tako vjetar šapuće, Ja uz njega čekam proljeće. Zovem prijatelje oblake, da se spuste dolje do mene.
Da si barem sa mnom sada tu, da si barem tu u naručju Ostao sam i bez imena. Sad znam da NEMA NIKOGA!!! | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:40 | |
| Nemoj za mnom
Prijatelji su mi svi govorili nemoraš sada gluposti raditi Zašto šutiš zašto ne govoriš s tim nećeš ništa postići Svi su mi već postali dosadni treba mi nešto da me ukroti I nije mi bitno s kim si sada ti Samo te molim nemoj plakati
Nemoj za mnom nikad žaliti Nemoj za mnom svoje bistre suze liti Nemoj za mnom nikad plakati Jer ja sam mogao tvoj biti /x1
Još se uvijek nekad prisjetim Pokušavam da zaboravim Kako su ljudi zli i okrutni Uvijek su tu da bi naudili
Mogu mi svi laži govoriti Ništa me to neće boljeti I baš me briga kako ću živjeti Samo te molim nemoj plakati
Nemoj za mnom nikad žaliti Nemoj za mnom svoje bistre suze liti Nemoj za mnom nikad plakati Jer ja sam mogao tvoj biti /x1 | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:40 | |
| Potpuno sami
Željeli smo imati baš sve. Željeli smo biti iznad svega, ali poslije osjetio sam da to nije ono što mi treba.
Sada smo potpuno sami, ostali samo su znanci. Gdje nam je sada sloboda, gdje li su sada junaci?
Jednog dana dogodilo se, nisam sebi mogo lagat više. Sve oko nas izgubilo je sjaj, a i tvoje rijeći sve su tiše.
Sada smo potpuno sami, ostali samo su znanci. Gdje nam je sada sloboda, gdje li su sada junaci? | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:41 | |
| Propast
Ako imaš snage pokaži mi, tako da znam, kamo da krenem kad ostanem sasvim sam? Bez suza i smijeha na putu bez povratka. Još jedan život čini se da propada. Iz očaja pružam ruku dok tonem do dna. Nemam snage za sutra ni nade za spas. Besmislen otpor prelazi u svoj kontrast. Još jedan život postaje totalna propast! | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:42 | |
| Sretno dijete
Ti si bio sretno dijete, imao si uvijek najbolje. Što god treba starci lete, sve ti donose. Prijatelji sa svih strana, svi su se s tobom družili. Radili su što si htio dok te nisu skužili.
Ref: Prijatelje svoje pretvarao si u robove. Oni što su bili s tobom sada više s tobom ni ne govore.
Ti si bio sretno dijete, navikao si na pobjede. Tko pokuša da te dira taj najebe. Ti si sretan, prepotentan. Ti znaš da imaš sve. Imaš auto, imaš para, prijatelje ne!
Ref. | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:42 | |
| Svoga tijela gospodar
Novi vođa na pomolu, još jedan laže očajnom narodu. Kažu da je najbolji, pravi čovjek da uvijek bude tu: Zna da ga slušaju, on upravlja njihovim mislima. On zna da vole ga, on upravlja njihovim srcima!
ref Ja ne želim to, ne želim biti ničiji rob! Možda nisam dovoljno pametan, možda nisam dovoljno star, ali ja sam svoga tijela, svoga tijela gospodar!!! | |
| Naslov: Re: Mikrofonija 03.06.11 14:43 | |
| Uvijek ista sranja
Želim dobro veće svima dobrodošli Za sve što sam dao nemam niti hvala Glavno da su drugi opet dobrodošli Ja na kraju uvijek ispadnem budala Kada ne znam što se zbiva Saznam poslije 5-6 piva Cijena znanja Da ne može manja Kada drugi izlaz nemam Ako želim biti spreman Da podneseš uvijek ista sranja /x3 | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mikrofonija | |
| |
| | | | Mikrofonija | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 85 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 85 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|