|
| Smatrate li da je život velika nepravda ? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
CVIJET 82 Početnik
Broj postova : 47 Godine : 42 Lokacija : Hrvatska , Slavonija Datum registracije : 24.05.2011
| Naslov: Smatrate li da je život velika nepravda ? 01.06.11 0:38 | |
| Mislite li da je život pravedan ? Mislite li da su neki ljudi zaslužili da žive onako kako žive ?(Npr. ako imaju veliku količinu novca da li su oni to zaista zaslužili na pošteni način itd ? ) Da li je moguće u današnje vrijeme pošteno zaraditi veliku količinu novca i u tome pošteno uživati ? | |
| | | markisa Početnik
Broj postova : 29 Godine : 37 Lokacija : Karavukovo Datum registracije : 31.05.2011
| Naslov: Re: Smatrate li da je život velika nepravda ? 01.06.11 8:49 | |
| Mislim da je zivot na neki nacin nepravedan ali i pravedan .... Samo ako znas i uspes da zivis zivot punim plucima bez obzira na materijalno stanje tada ces pobediti tu nepravdu ... znam i imam drugova koji imaju kola , novce i lepo izgledaju ali opet im nesto fali , dok ja npr. za sve sto uradim moram dobro promisliti , i to me cini mnogo uspesnijim od njih , samo treba znati prilagoditi se jer nepravdu nemozes ispraviti | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Smatrate li da je život velika nepravda ? 01.06.11 9:09 | |
| | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Smatrate li da je život velika nepravda ? 02.06.11 21:14 | |
| Dobro kažeš Markis i pravedan je i nepravedan. s jedne strane pravedan jer svi smo mi u hranidbenom lancu isti, a s druge strane je nepravedan jer nije u redu da neki uživaju tolika bogatstva, a drugi da nemaju ni za poštene madrace da im djeca ne spavaju na tepisima, iako crnče za kruh ne mogu si ga priuštiti, jer im je rad obezvrijeđen do te mjere da nikoga ne zanima jesu li tamo ti takvi ljudi živi i imaju li što za jesti. Jako nepravedno je raspoređeno bogatstvo na svijetu i ja iskreno ne vjerujem da će to ovako moći unedogled, jer kad tada će puknuti film tima što nemaju djeci što da daju za jesti. | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Smatrate li da je život velika nepravda ? 02.06.11 22:41 | |
| svaki covek je takav zar je to razlog da mi ne zivimo zasto da ne zivi i uzivaj u zivotu. | |
| | | SafarI7 Početnik
Broj postova : 76 Godine : 32 Lokacija : Velika Gorica Datum registracije : 13.07.2011
| Naslov: Re: Smatrate li da je život velika nepravda ? 20.07.11 15:39 | |
| Smatram da život nije nepravedan. Svijet je. I ovaj sustav u kojem živimo je nepravedan. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Smatrate li da je život velika nepravda ? 20.07.11 15:56 | |
| Slažem se s tobom Safari | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Smatrate li da je život velika nepravda ? | |
| |
| | | | Smatrate li da je život velika nepravda ? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 403 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 403 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|