|
| Urban | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Urban 31.05.11 7:43 | |
| Albino
predivno se krećeš prema meni puniš sobu kojom jesam žena s licem svih žena smežurane kože od ljubljenja
sviram i mazim za tebe svaku tipku što me voli zato stavi okvir na moj lik s usana tvojih kaplje jedini mir
bijela poput albino jutra ti liječiš moj glas
držiš mi pogled dok te gledam rasteš dijete dok sam malo sve do prvog sunca što me nosi da potonem u tvoje kosti | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Urban 31.05.11 7:43 | |
| Aroma Satanica
Krevet je tiho gnijezdo mesa Vecera sto nas čeka Već odavno hladi se Napravi najgušći mrak Ugrizi me za vrat Stjeranog u kut Uvijek korak ispred mene Izmakni usne kada krenem Zakrpaj šapat ove sobe Magika naše male kuae Koliko se stavlja soli? ...Odjebi... hoću da me boli
Ja tkao bih tvoju kosu Ali bojim se da Nisam stvaran
Loša gluma Uvijek Dvije, tri riječi Viška kažem Toliko bolje je kada Šutim Zato Ne pokazuj prstom gdje ne vidiš Ne diži pogled svoj na mene Odbijam biti Zaljubljen u tebe...
Tvoj je poljubac u vrat Samo hrpa stanica Samo kaos uredan Samo trzaj vremena I ništa više nikada.
Sada je tako sve dok Ne bude drugačije. | |
| Naslov: Re: Urban 31.05.11 7:43 | |
| Astronaut
mornari na zvijezdama... sa slomljenim jedrima signale salju u noc... do tvojih prozora i boce sa porukom... plutaju svemirom umjesto rijeci ti nose miris mjeseca izadji na prstima i sa usnulih krovova mahni jednom u noc s antenama astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc mornari na zvijezdama... sa slomljenim jedrima signale salju u noc... do tvojih prozora... astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc astronaut pokriven do usiju nebom zove te kroz noc | |
| Naslov: Re: Urban 31.05.11 7:44 | |
| Žito
Putujemo dugo, ti spavaš pod mojom utrnutom rukom licem na staklu plazim jezik ljudima uz cestu
Putujemo dugo, pogledaj šuma nas propušta kroz zube mrak miješa oči noćnih ptica i zvijezda u jedno platno
Zima se šulja podom štipa nožne prste budi bez brige, spavaj pjevat ću u sebi
Da nas barem otmu svijetla letećeg tanjura ili da u žito autom sletimo čini se zanimljivo
Putujemo dugo, ti spavaš pod mojom utrnutom rukom licem na staklu plazim jezik ljudima uz cestu
Zima se šulja podom štipa nožne prste budi bez brige, spavaj pjevat ću u sebi
Da nas barem otmu svijetla letećeg tanjura ili da u žito autom sletimo čini se zanimljivo
Da nas barem otmu svijetla letećeg tanjura ili da u žito autom sletimo čini se zanimljivo | |
| Bambita
Ne sjećam se ničeg prije i ne zamišljam ništa nakon na papiru riječi pjesme gledaju te, ali šute ne daju ni mrvu buke ti ih čuješ
Nama kiša prijetnja nije prašina nam čini tijela poljupcem smo zapisani ispod zvijezda među smrti i rođenja ispaljen sam, ti si meta sa zadatkom da te nađem i pogodim sobom ravno u srce
Svaka bol je meni draga Bambita sve dok je od tebe sve dok je od tebe
U poljima lavande vjetar pelud razvlači u kolo ja svoj život ostavljam za sobom
Nama kiša prijetnja nije prašina nam čini tijela poljupcem smo zapisani ispod zvijezda
Ne sjećam se ničeg prije Bambita ne zamišljam ništa nakon
Nama kiša prijetnja nije prašina nam čini tijela poljupcem smo zapisani ispod zvijezda
Svaka bol je meni draga Bambita sve dok je od tebe sve dok je od tebe | |
| Bespomocno velik
Prdim uz vjetar Svjestan kontrole Nemam Nitko Sasvim mali Nitko Bespomoćno velik Gdje god se skrijem Uvijek me viri Dio U centru grada svi moji Rasuti stranci Love korake U tempu što čini Da izgledamo Deset godina stariji Djeca s brkovima Izgledaju zaljubljeno Kako da probudim Sve Zato se skrivam Svjestan kontrole Nemam Bijele se zubi Skupe navlake Ništa pravo Laž je maska Što teško se skida On zna Svjestan kontrole Nemam Glavu dole Napravi klupko Sebe I otkotrljaj se Dok ne prođe Negdje malo | |
| Naslov: Re: Urban 31.05.11 7:45 | |
| Black tattoo
zemlja kao pauk plete mrezu oko nas hitno trebam zraka, pluca su mi premala jer ja sam crna rupa black tatoo za ovaj grad upijam iz tebe, lose u dobro pretvaram ja idem jer hocu do neba ne mogu ja sam black tatoo u kozi zemlje zauvijek ja sam black tatoo, black tatoo i ostajem i vicem svom snagom tisina krade sad moj glas kazem ovaj svijet je fuckin' ok za njih ali bad za nas... bad za nas ja sam black tatoo u kozi zemlje zauvijek ja sam black tatoo, black tatoo i ostajem the beat fleet rap: svugdi san bija, sve vidija i evo sad sam tu, ovo je black tatoo, urban how do you do? ja sam ok ali hey ti si mi u bedu, baby ne jebi gredu bit ce sve u redu. ide nas milenij pogledaj tamo. gle kreteni, lutaju izgubljeni i vicu jao meni ovo je era rock'n'rolla, droga i sexa i rap modela t.b.f. za popunjavanje teksta ja idem jer hocu do neba ne mogu ja sam black tatoo u kozi zemlje zauvijek ja sam black tatoo, black tatoo i ostajem ja sam black tatoo u kozi zemlje zauvijek ja sam black tatoo, black tatoo i ostajem | |
| Blizina
Čekajući da ti priđem oznojio sam dlanove razvukao glavu u oblake i šutio blizinu
Krio se u magli zadimljene kocke gledao te kako plešeš mislio sam da sam ti
Ja stojim uz tebe i samo blizina dijeli me od istine tvoje
Podijeli malo sline sa mnom skini moje mote slušaj divan zvuk dok te kružim
Ja stojim uz tebe i samo blizina dijeli me od istine tvoje | |
| Budi moja voda
ostao sam sasvim sam, da ležim na suncu... ja zvao sam te da dodjes iz snova i pružiš mi ruku.. ja molio sam da se napune... moja mora i rijeke u sebi još jednom da osjetim novu ljubav da teče budi moja voda...ja sam sada vatra...izgorjet cu prolij se po meni..budi sve šta želim...ja živjet cu X2 Ostao sam sasvim sam da ležim na suncu, ja cekao sam da dodes iz snova i pružiš mi ruku. Ja znao sam da ćeš doći doći i donijeti kišu, ja čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu....... I pjevam ....budi moja voda ja sam sada vatra, izgorjet ću... pa kažem...prolij se po meni, budi sve što želim , ja živjet ću | |
| Duga
pretvorit cu te u perje na vjetru i spustiti te kao jastuk njezno na cestu sunce i kisa moja starija braca neka paze na mene... citav svijet me trazi... svijet me trazi volimo se kao zmije.. kao psi volimo se... kao bogovi ili cigani
iz nasih glava pocinje duga ljubi me svuda ljubi me svuda iz nasih glava pocinje duga ljubi me svuda ljubi me svuda
pretvorit cu te u perje na vjetru i spustiti te kao jastuk njezno na cestu sunce i kisa moja starija braca nek' paze na mene... citav svijet me trazi.. citav svijet me trazi citav svijet me trazi.. citav svijet me trazi volimo se kao zmije.. kao psi volimo se kao bogovi ili cigani iz nasih glava pocinje duga ljubi me svuda ljubi me svuda iz nasih glava pocinje duga ljubi me svuda ljubi me svuda ljubi me svuda ljubi me..ljubi me..ljubi me.. ljubi me..ljubi me..ljubi me.. spustiti te kao jastuk... njezno na cestu | |
| Naslov: Re: Urban 31.05.11 7:46 | |
| Glas jeka
Potonut ću sa ovim brodom tako mi se čini pravo hrabro, poput kapetana jedno zbogom je pred nama
Ti se pusti nek te vodi kišno jutro a ja ostajem do kraja na palubi već valovi plešu, plavo se daruje vjetru
Tvojim imenom šijem jedra, pletem niti oko svijeta al' jedino što izmolim je glas mojih jeka
Sve loše, sve ono što ne valja plima skrije kada dođemo do kraja samo par dragulja zasvijetli na dlanu
Ti se pusti nek te vodi kišno jutro dok more topi bačene riječi tone svo moje blago na dno života jednog oceana
Tvojim imenom šijem jedra, pletem niti oko svijeta al' jedino što izmolim je glas mojih jeka
{je'n, dva, tri}
Tvojim imenom šijem jedra, pletem niti oko svijeta al' jedino što izmolim je glas mojih jeka | |
| Gledaj i vidi
u gradu razmažene djece pod krovom namještene sreće svaki pogled priču skriva dubokih suza
u svakom kutku našeg oka svijetle znakovi i zovu svi pod noge novog boga dišemo dijelove života
jesam li sin svoje majke jesam li sin svoga oca jesam li stvarno ovdje samo da potrošim što novca
gledaj, gledaj i vidi mi stojimo sami pod svijetom reklama gledaj, gledaj i vidi ni blur neće skriti kristal u nama
mislim da me prate čistači otvorene mašte i važu svaku riječ i gestu još uvijek tapkaju u mjestu
jer traže svjetlom ispod svjetla traže u mašti nekog reda traže novcem mjesto srcem traže novcem mjesto srcem...
gledaj, gledaj i vidi mi stojimo sami pod svijetom reklama gledaj, gledaj i vidi ni blur neće skriti kristal u nama | |
| Govorim u snu
smjesnoga lica sami padamo,svatko na drugom kraju svijeta zapetljanih tijela umor skrivamo... koliko potrosenih prica,pune ulice papira.. pokidanih istina snovima trosili smo ceste i mada se ne smije u sebi dugo sutjeli miris prve jeseni... kroz otrovane noci kad je sjecanje na strazi, ja ne prolazim tada vagoni puni srebra i rijeke zlatnog praha nece jutro potkupiti a vjetar nosi na lakim usnama miris prve jeseni govorim u snu govorim u snu koliko potrosenih prica, pune ulice papira... pokidanih istina snovima trosili smo ceste i mada se ne smije u sebi dugo sutjeli a vjetar nosi na lakim usnama miris prve jeseni govorim u snu govorim u snu govorim u snu | |
| Naslov: Re: Urban 31.05.11 7:47 | |
| Hiroshima
Upravo sad ističe moj rok trajanja nije bilo prilike za sve to reći ranije i imam neki dar zauvijek prekinuti stvar taman kada krene kako treba, ja nestajem
Preskačem poljubac za kraj, preskačem hvala i goodbye odlazim prije nego shvatiš što se događa
Ljubav je kao Hiroshima ja sam Enola Gay i ostavljam prašinu i bol Ljubav je kao Hiroshima ja sam Enola Gay i ostavljam prašinu i bol
Nema slike, nema zvuka, samo gorak okus jutra to bi bilo to, pogled u leđa i nema više
Preskačem poljubac za kraj, preskačem hvala i goodbye odlazim prije nego shvatiš što se događa
Ljubav je kao Hiroshima ja sam Enola Gay i ostavljam prašinu i bol Ljubav je kao Hiroshima ja sam Enola Gay i ostavljam prašinu i bol
Ljubav je kao Hiroshima ja sam Enola Gay i ostavljam prašinu i bol Ljubav je kao Hiroshima ja sam Enola Gay i ostavljam prašinu i bol | |
| Insekt
noc pliva u casi vode na usnulome stolu u kutu sobe tesko disem i trazim po sebi onoga sto mi na grudima sjedi insekt u mojim ocima slijepi putnik mojim snovima.. insekt u mojim ocima slijepi putnik mojim snovima.. cudan glas mi klizi s usana vlastiti me jezik ogovara tesko disem i trazim po sebi onoga sto mi na grudima sjedi insekt u mojim ocima slijepi putnik mojim snovima.. insekt u mojim ocima slijepi putnik mojim snovima.. insekt u mojim ocima slijepi putnik mojim snovima.. insekt u mojim ocima insekt u mojim ocima insekt u mojim ocima ineskt u mojim ocima insekt u mojim ocima.. | |
| Jedna od onih bez naslova
Ukradi konop strpljivo, ispleti cvor, po cvor, dobro zaveži tako, svaki pokret moj zicom zategni tanki gospodski vrat
sve sto mozes izbjegni, otmi mi zrak uguraj tijesno u minii kutiju šibica pošalji nas poštom na kraj svijeta
sada me poništi, sve mane izbroji sada me poništi izmisli novoga mene
pa se potrudi da nitko nikad ne sazna gdje vodi naš trag, ni novu adresu, najmanjih ljudi zaljepi nas žešce u vatru šecera i dima ušapni korak nek pršti tišina nek prsne tišina
sada me poništi...
ukleši svijet za mene u mrežu ludila i mjene da zapnem kad krenem i padnem na tebe
sada me poništi... | |
| Kauboji modre niti
Za sreću prije puta u sebe su potrpali tajni šapat tople proljetne kiše među prstima provrtjeli mrve prašine i pijeska i tako saznali novi smjer vjetra
Jahač do jahača, bez pištolja oko pasa oni svoje ruke žrtvuju za jedra nikad ne odustali i nikad ne posustali sloboda ih ovaj put može doći glave
Kauboji modre niti zaspali su nasmješeni usnuli su divne riječi, usnuli su
Kad vide sve što oči vide i svoje srce rane time sve se teže u sedlu drže budni i jedva otrgli se sjeni makar potpuno već sneni još će jednom jurišati na prazno
I tako stvorili su nit, pravu nit, modru nit, što se plete kao koplje, što ne leti, niti tone pravu nit, modru nit, što se plete kao koplje, što ne leti, niti tone i što vezuje nas dvoje
Kauboji modre niti zaspali su nasmješeni usnuli su divne riječi
Kauboji modre niti zaspali su nasmješeni usnuli su divne riječi, usnuli su
I tako stvorili su nit, pravu nit, modru nit, što se plete kao koplje, što ne leti, niti tone pravu nit, modru nit, što se plete kao koplje, što ne leti, niti tone i što vezuje nas dvoje
Kauboji modre niti zaspali su nasmješeni usnuli su divne riječi
Kauboji modre niti zaspali su nasmješeni usnuli su divne riječi, usnuli su | |
| Naslov: Re: Urban 31.05.11 7:48 | |
| Kornjača
Mogu biti gadno strpljiv, čekati do zauvijek, ako to te čini sretnom,hodam poput kornjače Namamljeni smo na svjetlo tko glumi sunce ispred nas kao da smo jedno tijelo još ti čujem srca bat Gdje se dajem sav gdje me imaš svog gdje se krije san san u oku kornjače Sanjam da mi skupljaš srećo, svaki dio slomljenog spustiš me na svoje grudi gdje te ljubim slobodno jer oduvijek te tražim tebe ti što me učiš plakati zato brani se kad dođem želim te zaslužiti Gdje se dajem sav gdje me imaš svog gdje se krije san san u oku kornjače možeš li me vidjeti u licu onog s kojim živiš možeš li me pronaći u sebi... Gdje se dajem sav... Gdje je to,gdje smo mi sve su priče suvišne Prodat ću za dodir tebe, sjećanje u bescijenje | |
| Kralj pola srca
cujem da jos si lijepa poput prvog jesenjeg vjetra ni godine ne mogu tvoje lice da mi izbrisu slusam te u sumskom vjetru,vidim te dok gledam rijeku koja mi te odnosi... sada znam oprosti mi tvoj duh mi ljubi lice i na usne spusta rijeci ja sam kralj pola srca daleko su noci a jos dalje su jutra ja sam kralj pola srca daleko su noci... u mome vrtu rastu cvjetovi sto su tvoj miris dugo cuvali... oni tiho... tiho sapucu izgubio si sada nju... dani su je ukrali u tvoje pjesme sakrili tvoj duh mi ljubi lice i na usne spusta rijeci ja sam kralj pola srca daleko su noci a jos dalje su jutra ja sam kralj pola srca daleko su noci a jos dalje su jutra ja sam kralj pola srca daleko su noci a jos dalje su jutra ja sam kralj pola srca daleko su noci... | |
| Limun
Mislim da ludim Krecem se prebrzo Jednostavno, Ne mogu stati Htio bih reci Ali vec sam daleko... Kišno jutro,miris hotela Tako lijepa u praznom krevetu Malo parfema Ceste pod noge Tako, dok stojim, putujem U zadnjem dzepu broj Telefona,jednom ga mozda Okrenem Postoji li negdje kirurg, Cije su ruke carobne Da tako rastegne moje tijelo da kada odem,ostanem...
Kisno jutro,miris hotela, Tako lijepa u praznom krevetu
Sve sto dajem Suze i saputanja Tesko da mogu vise ja...
...Ono nedostizno nesto... ...Ono prelijepo... ...Ono najdalje... ...ja sam val sto se krece od tocke A do tocke B. | |
| Naslov: Re: Urban 31.05.11 7:49 | |
| Magnet
Ponekad te želim jesti mirisom me kiše ljubiš lovimo se kartama kože prstom tražim tvoje lice dodirom te čujem, dišeš malo straha, malo boli poput papra, poput soli
Budi magnet mome zlu budi magnet mome zlu bezobrazno me uzmi, zalijepi za sebe nema šanse da se odlijepim od tebe
Budi magnet mome zlu budi magnet mome zlu bezobrazno me uzmi, zalijepi za sebe nema šanse da se odlijepim od tebe
Ponekad te želim jesti mirisom me kiše ljubiš lovimo se kartama kože prstom tražim tvoje lice dodirom te čujem, dišeš malo straha, malo boli poput papra, poput soli
Najljepše se stvari dogode u mraku kada moliš srce da ne izda bukom jedva ispruženom rukom zaustavi tijelo, polako klizi dodirom te čujem, dišeš
Budi magnet mome zlu budi magnet mome zlu bezobrazno me uzmi, zalijepi za sebe nema šanse da odlijepim od tebe
Budi magnet mome zlu budi magnet mome zlu bezobrazno me uzmi, zalijepi za sebe nema šanse da se odlijepim od tebe | |
| Mala truba
pogledom pratim let dvije muhe - igraju se dok sjedim sam i cekam vrijeme da se vrati a negdje tamo iz daljine probija se - cujes li je mala truba trazi put za njene rijeci sad je dobro... mala truba svira dalje sad je dobro... ona misli jos na mene i pustam novcice iz ruku neka padnu neka zvone sve je bolje od tisine koja grize a negdje tamo iz daljine probija se - cujes li je mala truba trazi put za njene rijeci sad je dobro... mala truba svira dalje sad je dobro... ona misli jos na mene i pustam novcice iz ruku neka padnu neka zvone sve je bolje od tisine koja grize sad je dobro... mala truba svira dalje sad je dobro... ona misli jos na mene sad je dobro... mala truba svira dalje sad je dobro... ona misli jos na mene ona misli jos na mene ona misli jos na mene | |
| Mjesto
Jedini trik što znam je Dan po dan I sve što einiš mora biti Dan po dan Polako Bez žurbe Jedino tako možda stigneš Do mjesta skojeg puca Divan pogled unatrag Pusti zato što ona kaže Boji se Laže Budi jak za oboje Zagrli je,hodaj uz nju Dišite sinkrono Euvajte san Dan po dan Sve bliže je mjesto S kojeg puca divan pogled unatrag....... Primjetit aeš Ona misli tvoje misli Kradu se rijeei s vrha jezika Dan po dan Sve dok zadnja lekcija ne pro?e Pored vas I tad pogledaj gdje stojiš Mjesto s kojeg puca divan pogled Unatrag S poeetka na poeetak Prije no što je poeelo Bilo je gotovo Dan po dan I kad plivaš struji suprotno Dolaziš sigurno Do mjesta s kojeg puca divan pogled Unatrag..... | |
| Mjesto za mene
Ti zbog mene,ja zbog sebe pitam se ima li te uopće ili me vuče svojoj blizini strah od voljeti s kim još mogu biti voljen može me izbrisati Stoji netko usred mene čistom voljom dodijeljen on me bira svog za sebe sve što nosim kupuje Sad sam spreman da se bacim pod korake tog sna Ima li tu mjesta za mene sasvim mala rupa je dovoljna da se ušuljam u tebe Previše zaokupljen krletkom koju gradim poskivećki super tajno dok te hranim svojom gladi Sad sam spreman da se bacim pod korake tog sna Ima li tu.... | |
| Naslov: Re: Urban 31.05.11 7:50 | |
| Moja
Ponekad ustanem prije nje skuham kavu i gledam je dok spava sunce se tada prikrada lice joj u zlato pretvara
jer sto sagradimo srusimo ponekad vicemo pa sutimo ukrademo pa vratimo malo grijesimo pa shvatimo
neka vjetar nosi glas nista nije, nista nije nista nije vrijedno nas nista nije vrijedno nas
moja vjera u tebe je veca od boga veca od boga... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Urban | |
| |
| | | | Urban | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 216 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 216 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|