|
| Laufer | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Laufer 31.05.11 7:33 | |
| Balerina
Sjedila je u kutu sobe Sigurna da loše u dobro pretvara Trošila je zadnji dim I smijala se satima Mojim nijemim pričama
Mislila je da je dovoljno Samo okrenuti uši Prema mojim ustima
Nikad neće saznati O čemu pričam Nikad neće saznati O čemu pričam
Otvorila je kutiju, al' balerina Nije više izašla Mislila je da je dovoljno Samo okrenuti uši Prema mojim ustima
Nikad neće saznati O čemu pričam Nikad neće saznati O čemu pričam | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Laufer 31.05.11 7:34 | |
| Bio sam kisa
Probudio sam se izgubljenog jezika Nijem poput kamena i zatvorenih knjiga U jedinom kutu okruglog stola bio sam prazno mjesto za tvoju pricu
U tudjoj zemlji bio sam kisa Samo poljubac tebi prije spavanja Probudio sam se u tijelu gomile na kozi tudje zemlje bio sam kisa
Probudio sam se izgubljenog jezika Nijem poput kamena i zatvorenih knjiga Poljubio sam noc u usta Poljubio sam noc u usta
U tudjoj zemlji bio sam kisa samo poljubac tebi prije spavanja probudio sam se izgubljenog jezika nijem poput kamena i zatvorenih knjiga
Oooo poljubio sam noc u usta Poljubio sam noc u usta Poljubio sam noc u usta Poljubio sam noc u usta... | |
| Blizanac
Moja sjena nema slobodan dan Blizanac što mi u ??? upada Brzo mijenja lica i s leđa napada Umjesto mene u pomoć doziva
Moja sjena moje riječi govori Zauzima mi mjesto, ja ne postojim
Ona još izgleda isto Ona još miriše isto Ona još govori isto Isto, isto, isto, isto
Moja sjena sa mnom nekad prespava Priznaje da se smrti boji više nego ja Brzo mijenja lica da s leđa napadne I dok ne gledam u njih krila zabije
Ona još izgleda isto Ona još miriše isto Ona još govori isto Isto, isto, isto, isto
Moja sjena moje riječi govori Zauzima mi mjesto, i ja ne postojim Ona laže isto, možda i bolje nego ja Namješta sliku, kao da sam sebe ubijam | |
| Budi moja voda
Ostao sam sasvim sam da lezim na suncu Ja zvao sam te da dodes iz snova i pruzis mi ruku Ja molio sam da se napune moja mora i rijeke U njima jos jednom da osjetim novu ljubav da tece.
I pjevam Budi moja voda, ja sam sada vatra Izgorjecu. Prolij se po meni, budi sve sto zelim Ja zivjecu.
Ostao sam sasvim sam da lezim na suncu Ja zvao sam te da dodes iz snova i pruzis mi ruku Ja znao sam da ces doci, doci i donijeti kisu Ja cekao sam kao suha zemlja kad ceka svoju vodu.
I pjevam Budi moja voda, ja sam sada vatra Izgorjecu. I kazem Prolij se po meni, budi sve sto zelim Ja zivjecu. | |
| Naslov: Re: Laufer 31.05.11 7:35 | |
| Dio tebe
Srce puno rijeci, suze govore Nestali snovi ljube kao koprive Koliko na svijetu ima malo mostova Sami kao otoci sto more razdvaja Kazes, uvijek ovdje blizu mene Postoji jos dio tebe.
Kilometri pricaju najtuznije price Greske kao pijesak vjetar nosi u lice Tisina postaje moj jedini zvuk Kao prazna boca ostavljen na dnu Kazes, uvijek ovdje blizu mene Postoji jos dio tebe.
Cijeli svijet stane na moj dlan Tonem dublje za jos jedan dan Dublje za jos jedan dan. Na zlatnom tepihu prosutih zvijezda Zelje nam postaju glasnije od smijeha Koliko na svijetu ima malo mostova Sami kao otoci sto more razdvaja Kazes, uvijek ovdje blizu mene Postoji jos dio tebe.
Cijeli svijet stane na moj dlan Tonem dublje za jos jedan dan Dublje za jos jedan dan. | |
| Funkomatik
Baby, ja ne mogu vise Ja ne mogu vise biti tu Baby, ja ne mogu vise Ja ne mogu vise biti tu Jer sada dobro znam Ti mi krades san Sada dobro znam Ti mi krades san
Funkomatic Funkomatic Funkomatic | |
| Govorim u snu
U gradu smiješnoga lica sami padamo Svatko na drugom kraju svijeta Zapetljanih tijela umor skrivamo
Koliko potrošenih priča, pune ulice papira Pokidanih istina Snovima trošili smo ceste I ma da se ne smije u sebi dugo šutjeli
Miris prve jeseni... Kroz otrovane noći kad je sjećanje na straži, Ja ne prolazim... Tada vagoni puni srebra ni rijeke zlatnog praha Neće jutro potkupiti, A vjetar nosi na lakim usnama Miris prve jeseni...
Ooooo, govorim u snu...
Koliko potrošenih priča, pune ulice papira Pokidanih istina Snovima trošili smo ceste I ma da se ne smije u sebi dugo šutjeli, A vjetar nosi na lakim usnama Miris prve jeseni...
Ooooo, govorim u snu... | |
| Hej tata
U podrumu je čuvao Njega dječaka Batinom ga ljubio, A otrovom ga liječio
Debeli mu zidovi Od oka sunce sakrili, A prozore je sanjao I noktima ih crtao
I kaže... Hej tata, oprosti mi Što izgledam kao pas Hej tata, želiš li Da sjednem na tvoj znak?
U podrumu je čuvao Izgubljeno sjeme Jezik mu zazidao Zaustavio vrijeme
Debeli mu zidovi Od oka sunce sakrili, A prozore je sanjao I noktima ih crtao
I kaže... Hej tata, oprosti mi Što izgledam kao pas Hej tata, želiš li Da sjednem na tvoj znak? | |
| Naslov: Re: Laufer 31.05.11 7:36 | |
| Izmedju neba i mora
Ti si ona tajna rijec Sto zivi ispod moje koze Provucena kroz moje srce Ti si zalijepljena kao sjena Za moje noge.
Zato uvijek prije nego Oci otvori i zlatna zora Ja pruzam svoju ruku negdje Negdje izmedu neba i mora.
Poznam svoju bol Sve vrijeme je da krene Jer ja ne vidim te Dok ti prolazis kroz mene Mi smo izmedu neba i mora Mi smo izmedu neba i mora.
Ja sam bijeli dan Ja sam vojnik tvojih noci Zatvoren u nasem snu Ja pruzam ruku, trazim te Gdje nebo more postaje.
Poznam svoju bol Sve vrijeme je da krene Jer ja ne vidim te Dok ti prolazis kroz mene Mi smo izmedu neba i mora Mi smo izmedu neba i mora.
Nikada mi nismo bili dalje nego sad I kaze noc Nikada mi nismo bili blize nego sad I kaze dan Mi smo izmedu neba i mora Mi smo izmedu neba i mora. | |
| Jedini sto zna
Sva moja vrata otvorena stoje Jer u meni nema nista sto se ukrasti moze Ne znam hodas li uz mene Mozda je vrijeme da padnem Zar nama previse nije bilo dovoljno
Ja samo trazim od tebe Vjetar za svoja jedra I pitam te da li sam jedini sto zna I pitam te da li sam jedini sto zna
Svaki novi dan za mene je isti, znam Kao tvoja dozvola da budem sam Pustila si me da udem, da udem i saznam Reci mi zasto, reci mi zasto Kad ne mogu da mijenjam
Ja samo trazim od tebe Vjetar za svoja jedra I pitam te da li sam jedini sto zna I pitam te da li sam jedini sto zna
Kao da mi je sama tuga Dala ruku, ruku i rekla Mi smo jedno Ne ne ne, ne ne ne Ne ne ne, ne ne ne I pitam te da li sam jedini sto zna I pitam te da li sam jedini sto zna | |
| Jezik otkinutih ruža
Večeras, ne prljajmo seksom ruke Makar izgledalo ko jučer Nije isto Mi nismo isti
Najbolje će biti Da kada kleknem ispred tebe Tri puta pljuneš i potjeraš zlo Duboko od sebe
Prizivam tamnu stranu sreće Govorim jezikom otkinutih ruža Ne trudi se razumjeti Pokušat ću umrijeti na neko vrijeme
Riječi fale Pa se šuti Ionako, čitamo si misli Kada pukne srce Ni zvuka nečeš čuti Al' bole uši
I usne trnu od samoće | |
| Naslov: Re: Laufer 31.05.11 7:37 | |
| Ljubav kao heroin
Jos jedan lud noc i dan Iste greske stalno ponavljam Putujem kroz godine Lazi su moje istine.
Tvoj jezik ja ne govorim To sto gledas, mozda ne vidim I tvoje pobjede su tako male A tvoja ljubav samo mi daje Kartu do moga ludila.
Lazi su moje istine Ha ha ha ha ha ha ha Jer tvoja ljubav je kao ... heroin Ti je imas samo dok te ne potrosim.
Tvoj jezik ja ne govorim To sto gledas, mozda ne vidim I tvoje pobjede su tako male A tvoja ljubav samo mi daje Kartu do moga ludila.
Lazi su moje istine Ha ha ha ha ha ha ha Jer tvoja ljubav je kao ... heroin Ti je imas samo dok te ne potrosim. | |
| Lopov Jack
Novac je u gradu skriven da ga ne ukradu Daleko je od nasih ruku, skriven je u nekom kutu Novac kao da mi kaze, otmi me od ruke pravde Odvedi me izvan grada i bit cu samo tvoja mlada
Uuu je je, lopov Jack, lopov Jack Uuu je je, lopov Jack, lopov Jack On bolji je od svake zene s njime mozes kupit vrijeme On ti moze dati sve, brdo droge i Porsche Ako nemas zenu nemas dom, sve sto trebas to je on Banke zato neka paze, policajci nek me traze
Uuu je je, lopov Jack, lopov Jack Uuu je je, lopov Jack, lopov Jack
Isti je kao svi, neces ga prepoznati Da, lopov Jack je medju vama, crne duse kao tama Novcem mozes kupit sve, kupit sve al' ljubav ne Al' to je ono sto ti treba, voljet cu ga sve do neba. | |
| Matematička
Negjde pod haljinama noći, Između raširenih nogu On baš prolazi kroz tebe I prati te dok hodaš U usta gleda ti dok jedeš I dok spavaš sama On leži pored tebe
I ljulja se na rubu Možda čeka svoje vrijeme, A možda baš noćas Spreman je da krene
Mrzi ili voli Riječi su vagi.
On je, on je, on je Kao tempirana bomba, Zaljubljeni vojnik, Navijen je i čeka. (x2)
U parkiranom autu On sjedi pored tebe Oči gube boju Ne odgovaraj mu glasno
Ljulja se na rubu Čeka svoje vrijeme A možda baš noćas Spreman je da krene
On je, on je, on je Kao tempirana bomba, Zaljubljeni vojnik, Navijen je i čeka. (x2) | |
| Mišolovka
Sanjao sam nasukane Žive brodove Sanjao sam kako tonem U mišolovci zarobljen Čujem te, šutiš, Ne pamtim riječi
Hodao sam tvojim putem Ne okreći mi leđa Ne okreći mi leđa
Sanjao sam kako vučem Pokidane konce Sanjao sam gorjela je Moja kruna od papira
Čujem te, šutiš, Hodao sam tvojim putem Ne okreći mi leđa I vidio sam u mišolovci Mirne ruke i prazno lice
Hodao sam tvojim putem Ne okreći mi leđa Ne okreći mi leđa | |
| Naslov: Re: Laufer 31.05.11 7:38 | |
| Mjesečev rog
Trazio sam te u sumama Gdje vile ukrale mi dah I poput gluhe porote Navukle omchu na vrat
Trazio sam te u lukama Svakoj krcmi presao prag Al' rijeci zute od prljavih kisa Isprale mi trag
Trazio sam te na ledjima Tamnih oblaka Molio kisu da te spusti Na jastuke mojih dlanova
Od noci sam naslijedio Samo glad u mislima ...
Ja, mogao sam pasti Sa mjesecevog roga Ispred tvojih nogu Poput laznog Boga!
Trazio sam te u mirisu Divljih livada Placao suhim zlatom Za cvijet iz tvojih vrtova
Od noci sam naslijedio Samo glad u mislima ...
Ja, mogao sam pasti Sa mjesecevog roga Ispred tvojih nogu Poput laznog Boga!
Ja, zelio sam biti Palac tvoje ruke Slika tvoga oka Pauk tvoje mreze
Mogao sam pasti Sa mjesecevog roga Ispred tvojih nogu Poput laznog Boga! | |
| Možda
Možda... glava mi je spužva što te upija Vjetrovi... nek napune mi ruke tvojim grudima
Odgovor... čini mi se već mi dugo putuje Možda... moja pisma nikad nisu poslana
Moje kosti gore Ponoć je
Možda... znam ko me čeka, ne postoji Možda... mi paučina cijela usta ispuni
Moje kosti gore Ponoć je | |
| Pustinje
Bosih nogu kroz sapat dimnjaka Propela se zora iznad praznih kreveta Sagradila nam lica, pokrenula valove Pretvorila oblake u zlatne kocije Izgubimo imena, sjene i govore Potrosimo se kao glavne uloge
Kada neprijatelj utone u san Pomjesajmo granice, nasim usnama Poljubi mi oci su nam kao pustinje Jer, bez i jedne rijeci sve razumijem
Napuni me pricom, zvona spavaju S' tisucu zacina sve lazi nestaju Pobjedi bi mogli sve izgubiti Ujutro te necu ni prepoznati
Kada neprijatelj utone u san Pomjesajmo granice, nasim usnama Poljubi mi oci su nam kao pustinje Jer, bez i jedne rijeci sve razumijem | |
| Sa dlana boga pala si
Pusti neka svijetlost tece niz lica nam i lazi sve Mreza bacena na oci sakrila je slike te Poput pijeska rasuti smo ostali I vjetrom noseni kroz godine duge povijesti
Skriven u kutu bola opijam se rijecima sto citaju mi suze i govore nam sapatom Poput pijeska rasuti smo ostali I vjetrom noseni kroz godine duge povijesti
Sa dlana Boga pala si I andelu si krala mir Kao kisa rasula kapi sve U pehar skupljam tvoje rijeci i pogled i tvoj prah | |
| Naslov: Re: Laufer 31.05.11 7:39 | |
| Strašila
Probali smo što se nije smjelo probati Nosili nas ispod duge slijepi koraci Dobili smo ime što se tiho šapuće I prenosi do uha poput tajne poruke
Mi smo bili djeca koja vrijeme tjeraju Spalili smo tragove U prah pretvorili Nevidljivi za oko U ljude se zatvorili
Mi smo bili djeca koja vrijeme tjeraju Mi smo bili mladi kao strašila sa oblaka Kao dah sa tvoga jastuka Mi smo bili mladi kao...
Opili mi svi u isti tren Držali smo se za ruke, izgubili smo pamćenje
Mi smo bili djeca koja vrijeme tjeraju Mi smo bili mladi kao strašila sa oblaka Kao dah sa tvoga jastuka Mi smo bili mladi kao san Kao san...
Imali smo dobru vijest Postali smo bogati Izgubili smo pamćenje
Mi smo bili djeca koja vrijeme tjeraju Mi smo bili mladi kao strašila sa oblaka Kao dah sa tvoga jastuka Mi smo bili mladi kao san | |
| Sve je laž
Postoji staza po kojoj, kojoj smo hodali Postoji zrak koji smo, koji smo disali Postoje rijeci koje, koje smo pricali, da Sve to postoji samo ti vise ne postojis
Postoje ruke koje, sam ti stiskao Postoje suze koje, sam ti brisao Postoji nesto sto ti, nisam rekao, da Sve to postoji samo ti vise ne postojis
Tvoja je ljubav bila laz Tvoje su rijeci bile laz Tvoja je ljubav bila laz Tvoje su rijeci laz
Nista nije kao sto je bilo, sve to proslo je Ako mislis da me mozes preci, grdno varas se Jerbo to bas dobro znas, nikad ne zaboravljas Mozes reci zbogom sreci, tu je svemu kraj
Znam, znam, znam, ja tako dobro znam Znam, znam, znam, za mene nema van
Svaki put u sebi kazem, bolje drugi dan Da nacinim stati mogu, kad se sjetim znam Mali svijet za male ljude, tako slatko je Reci cu ti bas me briga, lagat cu ti sve
Znam, znam, znam, ja tako dobro znam Znam, znam, znam, za mene nema van Znam, znam, znam, ja tako dobro znam Znam, znam, znam, za mene nema van
O.K.
Znam, znam, znam, ja tako dobro znam Znam, znam, znam, za mene nema van Znam, znam, znam, ja tako dobro znam Znam, znam, znam, za mene nema van
STOP ! | |
| Svijet za nas
U tvom sam gradu jednu noc A zelim tu i ostati Kazes, naci cemo lijek Dopusti da ti pomognem.
Mogu li prespavati Uz tebe sve te godine Prve suze s lica tvog Ne zelim da me probude.
Ne daj mi da vidim Ovo nije svijet za nas Ne daj mi da znam Ovo nije svijet za nas.
Na tvojim toplim usnama Zelim da se izgubim Sa licem svojim pokrij me I ne daj da me pokvare.
Mogu li prespavati Uz tebe sve te godine Prve suze s lica tvog Ne zelim da me probude.
Ne daj mi da vidim Ovo nije svijet za nas Ne daj mi da znam Ovo nije svijet za nas. | |
| Naslov: Re: Laufer 31.05.11 7:40 | |
| Umorni kompas
Najskuplje riječi, najljepša jutra Ona je ukrala za sebe I prosula pred mene Sve strane svijeta
Ja ne znam više Gdje da krenem U mojoj glavi spava Umorni kompas Što svojim snom krije Svaki njen glas
Stojim kao putnik Vezanih nogu I pitam svoju bol Zašto dok bježim Noćima od nje Ja uvijek bježim u njoj
U mojoj glavi spava Umorni kompas Što svojim snom krije Svaki njen glas
Pijesak mojih satova Slio se u jednu rijeku Zašto mislim? Zašto sanjam? Zalutao sam u tvoje Kamene vrtove Gdje luna tiho ljubi usne Gdje nema više smjeha Pa dvorskoj ludi treba Za kaznu - pojesti srce
U mojoj glavi spava Umorni kompas Što svojim snom krije Svaki njen glas
Pijesak mojih satova Slio se u jednu rijeku Zašto mislim? Zašto sanjam? | |
| Vampir
Cijelu noć sam jahao Snenim morima, mrtvim poljima, Gradove zapalio, sluge premorio Svojim željama
Od ponoći do svitanja Brišem kazaljke, vrijeme izmišljam. Reci mi Što će se dogoditi Prestanem li disati?
Kofere pune stoljeća Nosio sam na svojim leđima Sav u teškom oklopu Trčim sobama, bježim od zrcala
Od ponoći do svitanja Brišem kazaljke, vrijeme izmišljam. Reci mi Što će se dogoditi Prestanem li disati?
Opijen sam tvojim dodirom, Zaražen sam tvojim pogledaom, Smijem li te čekati, Van iz moje glave - želim spavati!
Jao ja... Što će se dogoditi Prestanem li disati? | |
| Viđeno
Jednom sam već bio ovdje, Skrivao mjesec u svojim rukama. U svakom kutu čuči dječja kazna, Jedu se laži sa tvojih stolova.
Nananananana, nikad više slijep i gluh Bio sam dovoljno dugo. Svjetlo ulazi u srce i otvara mi oči, Gdje je moj mač, kako da se borim?
Jednom sam već bio ovdje, Pregažen od tebe zbog običnog sna U uniformi izvezenoj od suza Vjerno ti služio tisuće godina.
Nikad više slijep i gluh Bio sam dovoljno dugo Svjetlo ulazi u srce i otvara mi oči Gdje je moj mač, kako da se borim? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Laufer | |
| |
| | | | Laufer | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 376 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 376 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|