|
| Kawasaki 3P | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Kawasaki 3P 31.05.11 7:28 | |
| Antonija
Više nemam glave svoje Više nemam kose ja Više nemam oči svoje Te nemam više usta ja I nemam jezik I nemam zube I nemam više uši svoje Više ništa više nemam Ništa više nemam ja
Ali na ormaru tvoja slika stoji Ali na ormaru kao dunje žute
Antonija ljubavi moja jedina Antonija vrati se da bude ko nekada
Nemam više ruke svoje Nemam više pazuha ja Nemam više torso svoj Nemam više oblaka Nemam pupka i nemam sala I nemam više cica svoje Nemam više dlake na, dlake na prsima
Ali na tom ormaru tvoja slika stoji Ali na tom ormaru kao dunja žuta
Antonija ljubavi moja jedina Antonija vrati se da bude ko nekada
I nemam više nogu svojih I nemam oba koljena I nemam više bute svoje I nemam više gležnjeva I nemam dlake i duge prste I više nemam ničega Imam još tvrde pete Još od igmana
Ali na ormaru tvoja slika stoji Ali na tom ormaru kao dunja žuta
Antonija ljubavi moja jedina Antonija vrati se da bude ko nekada | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Kawasaki 3P 31.05.11 7:28 | |
| Branko Vs Mate
Dragi dame i gospodo, dobro došli na finalnu večer, konačnog obračuna u poluteškoj kategoriji.
U lijevome kutu u crveno-bijelo-plavoj kombinaciji, do sada bez zabilježenih pobjeda izazivač Branko Uvodić Udav.
A u desnoj europski, svjetski prvak, olimpijski pobjednik gospodin | |
| Naslov: Re: Kawasaki 3P 31.05.11 7:28 | |
| Brže Pavloviću - Mašina
Sjedila sam za mašinom šila sam Pitali me oficiri čija sam Ne pitajte oficiri čija sam Vodite me vašoj kući vaša sam | |
| Naslov: Re: Kawasaki 3P 31.05.11 7:29 | |
| Fantom
Ja živim na petom katu sa pogledom na zid. Uvalio sam se bratu i sada živim sa njim!
Dal' da se bacim il' objesim? Ne seri,Tomfa, nisi ti kriv! Dal' da se bacim il' objesim? Odjebi Tomfa nemaš ništa sa tim!
A volio sam je vrlo. Zbog nje sam prest'o pušit i pit. Ja sam joj puštao "Duboko grlo", a ona meni neki francuski shit!
Dal' da se bacim il' objesim? Ne seri,Tomfa, nemaš ništa sa tim! Dal' da se bacim il' objesim?! Reko sam ti, odjebi Tomfa...
Ja živim na petom katu! (pušiš bratu!) S pogledom na zid! (k**** zid,to je,speed) Uvalio sam ga bratu! (Pozovi i tatu) I sada živim sa njim! (heheh)
A volio sam je vrlo. Zbog budvice sam prest'o pušit i pit! Ja sam joj puštao "Duboko grlo", a ona meni neki francuski shit!
Dal' da se bacim il' objesim? Ne seri,Tomfa, nisi ti kriv! Dal' da se bacim il' objesim? Reko sam: "Odjebi Tomfa nemaš ništa sa tim!"
Dal' da se bacim i poletim? Ne seri,Tomfa, nisi ti kriv! Dal' da se bacim i poletim?! ...odjebi Tomfa,nemaš ništa sa tim! | |
| Mate Parlov
Mate Parlov!
Mate Parlov najjači je čovjek na svijetu, Mate Parlov najjači je.
Mate Parlov! Ne okreći mu leđa!
A Mate Parlov kaže: Tuć ću te, lupit ću te! Tuć ću, puknut ću te! Tuć ću te, lupit ću te!
Mate Parlov! Ne okreći mu leđa! | |
| Mupov-ska
Ulazim u teren, zabijem dva gola Murija je spora, murija je spora Pola table tripa prodao za soma Murija je troma, murija je troma Šprihericom gađam muriju sa krova Totalna kontrola, totalna kontrola U nacionalnom parku oprao sam kola Murija je spora, murija je spora
Ulazim u teren, skidam se do gola Zabijem tri gola, murija je spora Kawasaki vozim bez dozvole i broja Murija me ganja, murija je spora Bježim iz birtije, ukrao sam stoljnjak Prodao sam stoljnjak, kupio sam konjak Murija me lovi, hoće da me šora Zovu pojačanje, murija je spora
Ulazim u teren, skidam se do gola Totalna kontrola, totalna kontrola Ulazim u teren skidam se do gola Stupido karabinjeros... Totalna kontrola, totalna kontrola Stupido karabinjeros...
La la la la la la la la la la la la la la Stupido karabinjeros... | |
| Naslov: Re: Kawasaki 3P 31.05.11 7:30 | |
| Ni da ni ne
Ovo je pjesma koja ne govori o ničem Ali ima odgovor na sva pitanja
Ni da, ni ne x14
Je li ikad itko stao u Karlovcu? Ja jesam, da, da A ti bogami ne x2
Ni da, ni ne x14
Znaš li na kolko rijeka leži Karlovac grad? Na Mrežnici se Kupa Korana Dobra bila si tad x2
Ni da, ni ne x14
Moja djevojka nosiu jaknu s resama dugim Ako je iz Karlovca zašto me pravi ludim x2
Ni da, ni ne x14 Ni da, ni ne x14
(Je li itko ikad..) | |
| Niskarastaman
Divan dan je svanuo Čizmice sam obuo Brzi potez povuko Jer ja sam niskarastaman Ja ne hodam nego letim... Read More Budem tamo gdje se sjetim Tako brže prođe dan Jer ja sam niskarastaman!
Iza ugla živi Lojtra Ima bijeloga Pežota Pa ga zovem dođi van Ja sam niskarastaman Uvijek smišljam neku spaćku Pa u džepu nosim praćku Ganjam gradom crnu mačku Ja sam niskarastaman!
Divan dan je svanuo Čizmice sam obuo Brzi potez povuko Jer ja sam niskarastaman Ja ne hodam nego letim Budem tamo gdje se sjetim Tako brže prođe dan Ja sam niskarastaman!
Dolje mogu, gore ne Da narastem jedem dature Kratke ruke, visok stan Perem prozor trebam kran
Niskarastaman-man-man Ja sam niskarastaman Niskarastaman-man-man Ja sam niskarastaman
Niskarastaman!! x50 | |
| Puta madre
Un, dos, tres x4
Prazan stan A ti me tjeraš van Zato kaj te žicam svaki dan Mrziš me Jebi se Hoćeš da ti platim režije Zbog tebe se oblačim ko budala Zbog mene se nisi udala Tvojoj mlađoj sestri sam odolio Znaj da sam te uvijek volio volio, volio, volio
Puta madre Quesque se Puta madre
Kriviš me Što pijem sve Konjak, votku, lozu, vecchie Do birtije Ja selim se I dečko ti je buraz s Knežije Prazan stan A tako divan dan Još mi fali Boško Balaban Rekla si da sam najgori A daj me primi natrag, ljubavi
Ti si meni cvijeće donijela Ja sam tebi vodu prolio Sa balkona kad si mahnula Ja sam se s motora sasuo sasuo, sasuo, sasuo
Puta madre Quesque se Puta madre | |
| Snifa san glu
Večeras umiru zvijezde Večeras umirem i ja Večeras tope se zvijezde Ja i moja vrećica I zebru i dabra Ja vidio sam I konja i noja, hahahahahaha
Snifa san glu, ja snifa san glu 4 kile ako treba Samo ona da je tu
Večeras vrećice šušte Večeras kante se ljušte Kao nekada, kao nekada
I zebru i dabra Ja vidio sam I konja i noja, hahahahahaha
Snifa san glu, ja snifa san glu 4 kile ako treba Samo ona da je tu | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Kawasaki 3P 31.05.11 8:44 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kawasaki 3P | |
| |
| | | | Kawasaki 3P | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 381 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 381 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|