|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Snezana savic 25.05.11 7:27 | |
| Topim se
Zasto se pravis da ne znas i zasto neces da gledas kako se polako topim kad oci pred tobom sklopim kako nestajem sva, kako umirem ja za tobom, za tobom
Ref. Topim se, nestajem u prah se pretvaram beo neka me odnesu vetrovi nebeski neka me pokriju ledeni snegovi kad me ti nisi hteo
Kako si hladan i kamen kako si okrut i malen kako te ljubav izdaje srce ti ljubit' prestaje a ja nestajem sva, a ja umirem znaj za tobom, za tobom
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Snezana savic 25.05.11 7:27 | |
| Topolska 18
Nocas zvone neki sitni sati izgubljeni lutaju mi snovi svi zivimo neki zivot novi a molimo stari da se vrati
Ref. Topolska 18, soba podstanara njena vrata samo secanje otvara Topolska 18, na vratima pise na staroj adresi mene nema vise
Nocas sijaju one iste zvezde sto sjale su i za ljubav nasu kad imali smo samo jednu sobu jedan krevet i jednu casu
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Snezana savic 25.05.11 7:28 | |
| Tri poljupca za srecu
Suvise sam ljuta i nemoj da se smesis desice se zlo, desice se zlo poljupcem bi jednim hteo sve da resis ja ne zelim to, ja ne zelim to
Ref. 2x Tri poljupca hocu ja necu jedan, necu dva nista manje necu jer tri su za srecu tri poljupca hocu ja
Ne gledaj me tako, ne zovi me mila lagao si sve, lagao si sve s drugima si bio dok sam tvoja bila saznala sam sve, saznala sam sve
Ref. 2x
Srce nije kamen, zato sme da place al' ja necu to, al' ja necu to poljupci od uvek lek za srce znace sad upamti to, sad upamti to
Ref.
Tri poljupca hocu tri poljupca hocu tri poljupca hocu ja | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Snezana savic | |
| |
| | | | Snezana savic | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 284 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 284 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|