|
| Animatori | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Animatori 24.05.11 7:39 | |
| Anđeli nas zovu da im skinemo krila
Zgodne cure se spuštaju kroz grad Kaži tko, kaži tko može htjeti nešto drugo Sjedimo i gledamo u njih Kaži tko, kaži tko može htjeti nešto drugo.
Sunce nas zove da priđemo bliže Anđeli nas zovu da im skinemo krila Zato ne treba ti valjani razlog Zato ne trebaju filozofije One hoće isto što i mi One hoće isto što i mi La la la la la Yeah la la la la la La la la la.
Sjedimo i pijemo, a noć pada Tko, kaži tko može htjeti nešto drugo Mislimo da nismo dosta dobri Ali tko, ali tko može reći nam to.
Mjesec nas zove da priđemo bliže Anđeli nas zovu da im skinemo krila Zato ne treba ti valjani razlog Zato ne trebaju filozofije One hoće isto što i mi One hoće isto što i mi La la la la la Yeah la la la la la La la la la.
Mjesec nas zove da priđemo bliže Anđeli nas zovu da im skinemo krila Zato ne treba ti valjani razlog Zato ne trebaju filozofije One hoće isto što i mi One hoće isto što i mi Jer one hoće isto što i mi One hoće isto što i mi.
La la la la la Yeah la la la la la La la la la. | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Animatori 24.05.11 7:39 | |
| Bijeg
Stali smo na crni pot među kockaste stolnjake Među zažarene tipove i začuđene žene Pošli smo da pijemo, sastav je svirao "Uvelo lišće" Mi smo bili grubi vojnici koji ne briju brkove Aj aj aj aj aj, aj aj aj aj aj aj aj aj Mi smo bili grubi vojnici koji ne briju brkove.
Neka bleda punca na vogalu mi je namignila Mimo druge ko da grem, bila je neodoljiva Sestre je mlatijo, o ljubomori ona mi je pričala Da ima curicu kod kuće i da je bila udana Aj aj aj aj aj, aj aj aj aj aj aj aj aj Da ima curicu kod kuće i da je bila udana.
Govori se mi da je najlepša na svetu, da me ne moti čisto nić Naj me pelje kam drugam, dok veje sekaj perja. Ujutro dok smo trčali u krug, na kapiji je stajala U nekom starom sivom kaputu i nije se smijala.
A ja sam htio bježati od nje da je nikak ne vidim I da pobjegnem od čudnog smijeha mojih drugova Aj aj aj aj aj, aj aj aj aj aj aj aj aj I da pobjegnem od čudnog smijeha mojih drugova Aj aj aj aj aj, aj aj aj aj aj aj aj aj I da pobjegnem od čudnog smijeha mojih drugova Aj aj aj aj aj, aj aj aj aj aj aj aj aj I da pobjegnem od čudnog smijeha mojih drugova. | |
| Naslov: Re: Animatori 24.05.11 7:39 | |
| Dok ležim cijeli dan u sjeni
Ljetno popodne, ptice miruju pospane Nad trulom ulicom žar poskakuje Bijelom zastavom prolaznik se briše A ja ležim cijeli dan u sjeni A ja ležim cijeli dan u sjeni.
Od jutra gledam vrućinu kako dolazi Dal' znojni su i oni nasmijani obrazi Crveni ljudi u izlogu piju A ja ležim cijeli dan u sjeni A ja ležim cijeli dan u sjeni.
Mala, moja mala Nemoj da brineš za mene Mala, moja mala Nemoj da brineš za mene.
Ja mislim na tebe Ja mislim na tebe ...
Ti čekaš večer da budemo hladni Ti čekaš večer da budemo hladni Ti čekaš večer da budemo hladni.
Tvoje su ruke sasvim sigurno nevine Tvoje su oči sasvim sigurno poštene Ja se ne trudim, ja vjerujem u tebe I ležim cijeli dan u sjeni A ja ležim cijeli dan u sjeni.
Mala, moja mala Nemoj da brineš za mene Mala, moja mala Nemoj da brineš za mene Mala, moja mala Nemoj da brineš za mene Mala, moja mala Nemoj da brineš za mene. | |
| Naslov: Re: Animatori 24.05.11 7:40 | |
| Dvije pijane budale
Probudi se kraljice Posjekli su trnje sve Od šanka do ulice je pusto. Ugasili su svjetla sva Kiša je već počela Pronađimo još neki jeftin bar za nas.
I sada lažno tugujemo Prljavim ulicama lutamo U rijetkim autima tražimo drage ljude. A misli nam se razdvajaju Svatko se od nas pita zašto je tu A samo dvije pijane budale smo mi.
Još do autobusne stanice Tamo uz društvo bez granice Buljimo u prazno, opijamo se. Ti kažeš, povedi me Poželio sam i to od tebe U svitanje zore rastajemo se. | |
| Je li to otkrivena Amerika
Koliko košta vrijeme i koliko istina ima li je danas ovdje i koja je istinitija? Da li budni sanjamo ili hodamo u snu? živimo li na zemlji ili na mjesecu?
Je li otkrivena Amerika, o, Amerika?
Mjesec smo pretvorili u tintu i sakrili tragove sad čupamo uz crne anđele i bijele vragove ponekad sjedimo i kartamo moj đavo i moj Bog ja imam loše karte i ništa osim tog
Je li otkrivena Amerika, o, Amerika?
Moj susjed preko puta tvrdi da je Isus Hrist i kaže da je Isus bio prvi komunist a ja još uvek sumnjam da je to istina ni stari mu nije Josip ni mama Marija | |
| Kamo odlazi svjetlo
Rado bježim u svoj svemir Bijelu sobu punu tihog zvuka doduše, pristajem na nemir Na život prepun malih crnih rupa.
Ali ti sad znaš već bježi svjetlost od nas I kamo ide, ne znamo ni mi Ti ćeš prije naći put Sigurna staza je tvoja A ja smirit ću se već za dan il' dva.
Otkrivali smo iste brige Radovali se istoj pjesmi Upoznavali smo ljude Koji se tu i tamo sjete tebe.
Bajke uvijek ostaju u glavi Prije petnaest godina i više Ali ja sad znam da je kraj već bježi svjetlost od nas I kamo ide, ne znamo ni mi Ti ćeš prije naći put Sigurna staza je tvoja A ja smirit ću se već za dan il' dva.
Za dan il' dva Dan il' dva Dan il' dva ... | |
| Naslov: Re: Animatori 24.05.11 7:41 | |
| Kao ogledala
Kao ogledala, mala svjetlucava Tvoje oči, tvoje oči Kao ogledala, mala svjetlucava Tvoje oči, tvoje oči Te tvoje oči.
Kada pogledaš me, vidim sebe u njima I mnogo ljudi kraj sebe, vidim isto u njima Ne napuštaj me, preslab sam da preživim sve sam Jer isto su...
Kao ogledala, malo zamagljena Moje oci, moje oci Kao ogledala, malo zamagljena Moje oci, moje oci Moje oci.
Kada pogledaš me, vidim sebe u njima I mnogo ljudi kraj sebe, vidim isto u njima Ne napuštaj me, preslab sam da preživim sve sam Jer isto su...
Kao ogledala, malo zamagljena Moje oči, moje oči Kao ogledala, mala svjetlucava Tvoje oči, tvoje oči Te tvoje oči.
Kao ogledala, mala svjetlucava Tvoje oči, tvoje oči Kao ogledala, mala svjetlucava Tvoje oči, tvoje oči Te tvoje oči. | |
| Naslov: Re: Animatori 24.05.11 7:41 | |
| Kasno je za prosinac
Dok isli smo u skolu, voljeli smo se Gledali smo zivot, imali ideje Htjeli smo jednom promijeniti svijet Oprali smo ruke, sve naucili za pet.
Bili smo ko jedan, prenosili smo znanje Krcma Kolodvor-Roza, jedino saznanje Pozvali smo more da nam otvori oci More nam je dalo sedam pijanih noci.
Jer kasno je za prosinac i kasno je za srpanj Kasno je za dane sto zivjeli smo sretno Isti su mi sada svih dvanaest mjeseci Skoro cemo mladost pricat svojoj djeci.
Nije tako davno bilo to o cemu pricam Al' mnogi od nas nije vise onom duhu slican Jer mijenjaju se ljudi, drukciji smo svi Od starih ideja ni tocka na i.
Ne bi bilo dobro da pokusamo opet Gimnazijske stvari iznova zapocet Jer drugi su ljudi, interesi drugi Svatko trazi svoje, svatko svoje nudi.
Mozemo se napit opet ispocetka I praviti tulume i ljubit se ko djeca Izmedu nas samo gradi se zid Izgubicemo sluh, izgubicemo vid. | |
| Naslov: Re: Animatori 24.05.11 7:42 | |
| Komarci (Ljeto nam se vratilo)
Svi šareno su odjeveni, lagani i prozračni Mlako pivo, Coca-Cola, privjesci već predbračni A pogledi se kriomice skupljaju u tamnom kutu Neka djeca, novi ljudi ljube se na našem putu.
Ooo, ljeto nam se vratilo Ooo, ljeto nam se vratilo Ooo, ljeto nam se vratilo u grad.
Grmlje se ziba-ziba, rijeke strašno mirišu se propuhava, imaš puno vremena Iz kuća čuješ muziku, ljudi sebi sviraju I maštaju o novom ljetu, starog već se sjećaju.
I bube voljele su ljeto I ptice voljele su ljeto... | |
| Ljetni rendez-vous
Dani postaju sivi Kupaci kostimi su duboko u ormarima I tko da zna Zasto vise ne zivi Ona strast sto nas je palila u ljetnim danima Tko da zna.
Ljetni rendez-vous Dobro zvuci u zimskim danima Ljetni rendez-vous A ti mislis da ja mislim da ti mislis da je kraj.
Vjetar ulicom svira U sobi punoj nemira volimo se ti i ja Do beskraja A nesto u nama dira Tanke zice sto se rastezu gotovo do pucanja Hmm hmm.
Vodit cu te na otoke Na neke mirne tople obale U sretne vesele predjele A ti mislis da ja mislim da ti mislis da je kraj. | |
| Male curice
Mama ju je obukla u čisto bijelo rublje I pustila na ulicu u igru A ona se spustila i u srcu je titrala Jer znala je za mnoge tajne I navečer se vratila prljava i bijesno rekla neću živjeti tu.
Male curice ne poznaju svijet (zato što su) Male curice ne poznaju svijet (zato što su) Male curice ne poznaju svijet reče njen otac i ne vidje da laže sve.
I dalje je živjela u čistom bijelom rublju I radila im štošta iza leđa Nije im govorila o onom što se zbiva Jer znala je da to njih vrijeđa A oni su je gledali ko maleno djetešce uživali što živi uz njih. | |
| Naslov: Re: Animatori 24.05.11 7:43 | |
| Mađarac
Vlak je stao, izlazim i još sam sasvim mlad Jutro, magla, dugi trg, ulazim u grad Napustio sam ljubavi, novi svijet je moj I na drugoj obali sve znam.
Svladao sam pregrade, strugao o zid Učio se živjeti, zaboravio stid Spuštao niz konopac, penjao uz pod
Dio dobrog, ne sve Tek mali dio sam dobio od nje Dio dobrog, ne sve Tek mali dio sam dobio od nje.
Jesen s maglom lagano ulazi u grad Gledam sivim očima, a još sam uvijek mlad Naučio sam sebičnost, prevare kroz svijet Teret... nosim i sve znam. | |
| Nedostaje mi nešto u meni
Ponekad nekog pospanog dana kada soba je puna lica sa ekrana i kad osjećaš bore na koži kad u prsima se kašalj taloži nedostaje mi nešto u meni nešto kraj mene i svud tamo oko mene
I misliš da zaboravljam stvari, da sam malo lud. Jesen i ti, kraj mene jedna sigurno prolazi teško se budim i kroz sklopljene oči tebe slutim. Nedostaje mi nešto u meni, nešto kraj mene i svud oko mene I misliš da zaboravljam stvari, da sam malo lud.
Znam da nešto postoji, negdje u prošlosti. Preda mnom isto već što jest al' htio bih te malo sada kraj sebe imati... dodirnuti! Nedostaje mi nešto u meni, nešto kraj mene i svud oko mene. I misliš da zaboravljam stvari, da sam malo lud. | |
| Neki matori jarci
Neki matori jarci ponasaju se k'o poletarci oni strasno vole nase cure da zavode a to ne volim ja Neki matori jarci zamisljaju si da su djecaci i kazu moja cura kaze bas ste simpaticni ja sam spreman na sve
I uvijek sam se pitao zasto te olupine zanimaju nase djevojke a zute novine kazu da u njima one vide svoje oceve
Ti isti matori jarci sto vrzaraju k'o gimnazijalci kod kuca imaju malene cerkice sto vole starije | |
| Naslov: Re: Animatori 24.05.11 7:44 | |
| Omladinska
Pet vino polutre konjaka toliko mogu popiti onda sam pijan k'o zemlja a koliko si bazdaren ti volim piti i druga pica uz to dobro pojesti volim kad i drugi su sretni kad mozemo mirno zivjeti
I ti isto volis tako znam jer poznajem te volis volis tebi isto prijaju blagodati sve
Vidio sam pristojne ljude kako locu zderu truju se onda sam odlucio da slijedim svijetle primjere | |
| Ona nije ovdje
Moja cura nije ovdje Moja cura nije tu Ona nije tu u Zagrebu. Ja slobodan sam kao ptica Moj je Kalnik, SC, Pljesevica Moja cura nije danas tu.
Gledat sve cu seksi filmove Oblokat stare drugove I zaliti sve gradske parkove Posjetit stare birtije I pocistiti ulice I pregledati male curice.
Ali uskoro ce moja draga opet biti tu I ja cu biti sretan samo s njom Samo s njom Home sweet home. | |
| Ostat ću mlad
Ostat ću mlad, ovaj trenutak sad neka bude vječnost! Zagrli me, svi drugovi su tu, zaboravi na vrijeme!
Ne zanosim se bajkama, ne sanjam o carstvima i znam da prolazi sve, ali u srcu nešto ostaje. Ostat ću mlad, ovaj trenutak sad neka bude vječnost!
Zagrli me, svi drugovi su tu, zaboravi na vrijeme!
I imam vjeru ljude i imam vjeru u sebe i kad si pokraj mene ti znam da mogu napraviti sve.
I ostat ću mlad, ovaj trenutak sad neka bude vječnost! Zagrli me, svi drugovi su tu, zaboravi na vrijeme! | |
| Prvi put ili nikad
Kada kažem prvi put ja hoću da se čuje jer ako nije prvi put to ne čuje se nikada nikad to je drugi put a drugog puta nema ostaje ti samo da vikneš: "prvi put!"
Jer kada kažem prvi put to ostaje za svaki put a govoriš li više puta to ne čuje se nikad zato vikni prvi put ili nikada ostaje ti samo da vikneš: "prvi put!" | |
| Naslov: Re: Animatori 24.05.11 7:45 | |
| Svi momci i djevojke
O, ne slušam te pažljivo, u svijetu sam svom Ali pristajem da govorim o svijetu tvom I kada tražiš mišljenje o nečem što je bilo Ja bezvezno odgovaram da ništa nije bilo.
Zašto ne shvaćamo se O, zašto ne shvaćamo se Zar jedan razlog tvoj i jedan razlog moj Mogu razdvojiti nas O, reci mi.
Svi momci i djevojke Svi momci i djevojke Svi momci i djevojke Imaju svoje svjetove. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Animatori | |
| |
| | | | Animatori | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 246 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 246 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|