|
| Aerodrom | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Aerodrom 24.05.11 7:30 | |
| 24 sata
Priznajem, griješio sam baš kao i svi Znam da sam prepun mana, ali vjeruj mi Moja ljubav oduvijek je bila Čista i tebe dostojna.
Zbog nje sam bio spreman se pokoriti I protiv razuma se onda boriti I napustit svoje staro društvo Tebi je bilo svejedno.
Ti nikad nisi saznala Koliko mi je do tebe stalo Dvadeset i četri sata dnevno S tobom je bilo premalo.
Ti uvijek imaš pravo se potužiti Možda su ti drugi mogli više pružiti Ali, vjeruj, kunem ti se Nikad nisam za cijenu pitao.
Koliko sam puta te na kiši čekao Kasnila si sate, nisam ništa rekao Za tebe sam htio sve na svijetu Tebi je bilo svejedno.
Ti nikad nisi saznala Koliko mi je do tebe stalo Dvadeset i četri sata dnevno S tobom je bilo premalo. | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:31 | |
| A do Splita pet
Sanjam crveni alfa romeo koji bi na cesti sve kante pomeo lajsne i branici zasljepi te krom k'o milion ogledala kada bljesne grom
Kad ja kupim kabriolet dva džoksa do Plitvica a do Splita pet kad ja kupim kabriolet malenoj zatrubicu blenuti ce svijet
Nabacimo cvike model cynemascope vjetar u kosi a u kazicu piči ZZ Top | |
| Badnja noć
Pada snijeg mirisi bakalar Ispod bora zamotan je dar Ali po taj dar Ona nece doc Prijatelju bit ce tuzna ova Badnja noc Ova Badnja noc
S neba klizi osvijetljeni vlak Drijema u njemu djed Bozicnjak Kralj siromasnih Mahnut ce i proc Nekoj djeci bit ce tuzna ova Badnja noc Ova Badnja noc
Tiranin Herod U frci je bio, skroz ljut Kad tri mudraca Za zvijezdom su posla na put
Zagreb cakli se kao kristal Svi ste nocas pozvani na bal Ceka vas bombon, koji ima moc Svakome ce biti sretna Ova Badnja noc Ova Badnja noc... | |
| Digni me visoko
Uzmi me sa sobom i povedi me I povedi me, i povedi me Digni me visoko da ti ispričam Svoje snove sve, svoje snove sve.
Odvedi me do mora gdje su djevojke Gdje su djevojke, gdje su djevojke Koje nikad nikom nisu rekle ne Nisu rekle ne, nisu rekle ne.
Al' ja ipak nisam luda Koja vjeruje u čuda Što se kriju iza mora I gora dalekih.
Spusti me na zemlju, ali oprezno Ali oprezno, ali oprezno Hrabar sam, ali neću izazivat zlo Izazivat zlo, izazivat zlo.
Možda jednog dana ipak uspijem Ipak uspijem ipak uspijem Samo ako prije se ne napijem Se ne napijem, se ne napijem.
Jer ja ipak nisam luda Koja vjeruje u čuda Što se kriju iza mora I gora dalekih. | |
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:32 | |
| Dobro se zabavljaj
Nemoj mi priznati Kad posumnjam da si s drugim otišla Nemoj mi priznati Čak ni kada vidim svojim očima.
Dobro se zabavljaj Dobro se zabavljaj Dobro se zabavljaj Malo je vremena.
U tihom nedjelu Najdraži je ipak svatko sebi Bog Ne daj se smetati Pusti neka ljudi svoje pričaju.
Dobro se zabavljaj Dobro se zabavljaj Dobro se zabavljaj Malo je vremena.
Kad prođe zadnji ples I kad nikog više nema kraj tebe Uključi radio Slušaj svoju najdražu melodiju Jer ja ne marim.
Dobro se zabavljaj Dobro se zabavljaj Dobro se zabavljaj Malo je vremena. | |
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:32 | |
| Fratello
Dolje u luci barka me čeka Neka pričeka jer Amerika je zemlja daleka Zbogom maslinici, zbogom toplo more Zbogom crno vino, zbogom serafino i ostala braćo
Piši mi brate, piši mi fratello Poslat ću ti što ti srce bude htjelo
A na kraju samo jedno te molim Preklinjem te krvlju čuvaj ono što najviše volim čuvaj mi rozi i uvijek joj pomozi Mi smo kalabrezi sicilijanezi siamo cosa nostra | |
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:33 | |
| Kad je sa mnom kvari sve
Budi me prije jutra Javlja mi, stizem sutra Dolazi, baca stvari Tjera me, hajde stari.
Bojim se da joj kazem Kako me boli glava A zapravo, nije mi nista Meni se samo spava.
Kad je sa mnom, kvari sve Kad je nema, ne mogu bez nje.
Dovodi svoje drustvo Sarene i cudne ljude Sto gledaju prema nebu Stalno me necim nude.
Ne znam gdje mi je pocetak Pitam je, a kad ce kraj Ona se samo smije I sapuce, sad si high.
Kad je sa mnom, kvari sve Kad je nema, ne mogu bez nje. | |
| Kad misli mi vrludaju
U kafiću stojim, hladnu coca-colu pijem Prolaznike brojim Zrak je vruć i težak, al' ne gubim nadu Dobro je dok sam u hladu.
Jer ja ne marim za sve te stvari Meni je najbolje kad misli mi vrludaju Jer ja ne marim za sve te stvari Meni je najbolje kad misli mi vrludaju.
Svi se žure nekud, trče jer umjesto srca Kucaju im ure Za to vrijeme ja već ko zna kuda plovim Isti ... po džepu lovim.
Jer ja ne marim za sve te stvari Meni je najbolje kad misli mi vrludaju Jer ja ne marim za sve te stvari Meni je najbolje kad misli mi vrludaju.
Jer ja ne marim za sve te stvari Meni je najbolje kad misli mi vrludaju Jer ja ne marim za sve te stvari Meni je najbolje kad misli mi vrludaju Misli mi vrludaju, mi vrludaju. | |
| Kvari sve
Budi me prije jutra Javlja mi, stižem sutra Dolazi, baca stvari Tjera me, hajde stari.
Bojim se da joj kažem Kako me boli glava A zapravo, nije mi ništa Meni se samo spava.
Dovodi svoje društvo Šarene i čudne ljude Što gledaju prema nebu Stalno me nečim nude.
Ne znam gdje mi je početak Pitam je, a kad će kraj Ona se samo smije I šapuće, sad si high.
Kad je sa mnom, kvari sve Kad je nema, ne mogu bez nje. | |
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:34 | |
| Laž
Laž, stoljećima caruje Svoje sluge daruje bogato i besramno Laž, zmija je u njedrima Plovi punim jedrima, vješto kamuflirana.
Istina je glupi način da navučeš nevolju Ne izazivaj zlo Svako u njoj vidi samo iskrivljeno zrcalo Da li ti je jako stalo da pred sobom budeš čist Kakva je draž Ljudi puno više vole dobro odmjerenu laž.
Laž, stoljećima caruje Svoje sluge daruje bogato i besramno Laž, zmija je u njedrima Plovi punim jedrima, vješto kamuflirana.
Reci ono sve što misliš, zadovolji krvnika Zaradujem Bezbolnom i brzom smrću, istinom nagrađujem Priča kaže, jednog dana svi će biti jednaki Svako imat će sve Samo treba biti strpljiv i vjerovat u drugove.
Laž, stoljećima caruje Svoje sluge daruje bogato i besramno Laž, zmija je u njedrima Plovi punim jedrima, vjesto kamuflirana. | |
| Ljubav nije knjiga
Kapci od olova, tonem u prvi san Al' izgleda u krivo vrijeme, tebi se ide van Vristis po stanu da te ne razumijem A ja ne znam dal' da spavam ili da te ubijem.
Duso, prestani me muciti Znas da ljubav nije kao knjiga koja moze se nauciti Ona uvijek nosi nesto novo Poput vjetra koji nikada niko nije uspio uloviti.
U tvojim ocima trza se noc Tek sa leptirom zore ponovo ces doc' Ruz ti je na usnama, ne smijem te ljubiti Plasis me kad sve naucim, da cu te izgubiti.
Duso, prestani me muciti Znas da ljubav nije kao knjiga koja moze se nauciti Ona uvijek nosi nesto novo ... | |
| Metar vina
Popio sam noćas metar vina Kaže doktor da mi fali vitamina Smotao sam poslije jednu dobru pljugu Baš je legla na tu silnu cugu.
Pa kaže... Hu hu, hu hu hu hu hu.
Što je fino kad ti veče krene Još da mi je samo dobre žene Što je fino puno kad ti veče krene Još da mi je samo dobre žene.
Kaže... Hu hu, hu hu hu hu hu.
Popio sam noćas metar vina Kaže doktor da mi fali vitamina Smotao sam poslije jednu dobru pljugu Baš je legla na tu silnu cugu.
Pa kaže... Hu hu, hu hu hu hu hu. | |
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:35 | |
| Obična ljubavna pjesma
Ako zelis, zamisli da pjevam ti o necem drugom O necem sto si vec odavno mozda htjela cuti O ljubavi sto traje cijeli zivot O vjernosti, o braku i o sreci Odnosu gdje nikad nista ne pokvari netko treci.
Ja nikad nisam znao pisat ljubavne romane Jer draze mi je ono sto u dvije-tri rijeci stane I zato me ne gledaj tako i ne zijevaj Znam da ti je dosadna, al'' ipak sa mnom pjevaj.
Obicnu ljubavnu pjesmu, obicnu ljubavnu stvar Sto kraja nema, a ni pocetka A ja ja ja ja ja ja ja.
Ja znam da ova pjesma nece nikada promijenit svijet I isto tako znam da od nje ljudi nece zivjet bolje Al'' mozda ipak nekom bit ce draga I sigurno zaboravit je nitko nece Jer u njoj nema nista sto na neku drugu stranu skrece.
Odavno vec nestali su nasi ulicni heroji Svako gleda svoje, svako tjera svoje, svak se boji
I zato me ne gledaj tako i ne zijevaj Znam da ti je dosadna, al'' ipak sa mnom pjevaj.
Obicnu ljubavnu pjesmu, obicnu ljubavnu stvar Sto kraja nema, a ni pocetka A ja ja ja ja ja ja ja | |
| Otkazani let
Taj teret kome da dam, taj teret podnijet ću sam Jer tebi nije stalo, nije nimalo do mene Ti si moj otkazani let, izgubljeni ključ za bolji svijet Bez tebe sve vazno nestaje, bez tebe bol ne prestaje
Mi isti dijelimo zrak, mi isti nosimo znak Probao sam srcem svim da zaboravim, srcem svim | |
| Pogled sa bardo ravni
"Svako stoji sam U srcu svijeta Proboden jednom zrakom sunca I vecer je vec tu."
Ja nisam proslost, ja nisam ni buducnost Ja sam mir i tuga zamagljenog pogleda Plavi na obzoru dim.
Ja se ne smijem, ja ni ne placem Ja ne postojim u sjenci rascvjetalih bagrema Spreman na zaborav.
Sumorne ceste iz klupka raspletene vode me Vode me niotkuda, nikuda Kroz mracni smijeh ponora.
Prozirno lice odaje premorenog ratnika Sto pozdrav nosi bakljom obasjan Sa Bardo ravni.
Dolazim kao sapat Dolazim ... | |
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:36 | |
| Stavi pravu stvar na pravo mjesto
Sve sto ti se svida, mislis da i smijes Osjecaje nikada ne krijes U zivotu nista ne prepustas sreci Zena si od akcije i znas mi reci.
Stavi pravu stvar na pravo mjesto, cini to cesto Stavi pravu stvar na pravo mjesto, cini, cini to cesto Stavi pravu stvar na pravo mjesto.
Prezires tradiciju, neces biti dama Sva pica sto popijes, placas sama U zivotu nista ne prepustas sreci Zena si od akcije i znas mi reci.
Stavi pravu stvar na pravo mjesto Stavi pravu stvar na pravo mjesto Stavi pravu stvar na pravo mjesto.
Stavi pravu stvar na pravo mjesto Stavi pravu stvar na pravo mjesto, cini to cesto Stavi pravu stvar na pravo mjesto Stavi pravu stvar na pravo mjesto Cini to cesto. | |
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:36 | |
| Stranac
Osjećam se kao stranac Gdje sam nekad bio na svom Očito, nešto se promijenilo.
Postala si nekako daleka Teško te prepoznajem Tako me je strah da gubim te.
Da li sam te ikada povrijedio Koliko sam puta zbog tebe Vlastiti ponos pobijedio.
Žao ti je što si tako Umorna i zbunjena Moliš me za samo malo vremena.
Pomalo postaje mi jasno Da u tvojim planovima Nema više mjesta za mene.
Da li sam te ikada povrijedio Koliko sam puta zbog tebe Vlastiti ponos pobijedio. | |
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:37 | |
| Tvoje lice
Uvijek kad jako zelim da te cujem Uzalud zvoni telefon Jer nikad ne znas da li ja te zovem Il' se opet javlja on.
Malo mi vrijedi to sto vec unaprijed Isprike sve tvoje znam Jer one utjeha su vrlo slaba Nocu, kad ostanem sam.
Pokazi mi vec jednom svoje pravo lice Pokazi mi vec jednom Pokazi mi vec jednom svoje pravo lice Pokazi mi vec jednom.
Vidjeli su te s drugim kako juris U limuzini kroz noc Ne mogu se otet dojmu da ti sluzim Samo kao ispomoc.
Malo mi vrijedi to sto vec unaprijed Isprike sve tvoje znam Jer one utjeha su vrlo slaba Nocu, kad ostanem sam. | |
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 7:37 | |
| Vatra je na nebu
Vodili te svijetom srce ili glava Ili ne znaš koja je od svih staza prava.
Bilo kuda kreni, pogrešni su svi Osim puta ljubavi Bilo kuda kreni, pogrešni su svi Osim puta ljubavi.
Osveti i mržnji zakračunaj vrata I najavi osmijehu, dosta svetog rata.
Bilo kuda kreni, pogrešni su svi Osim puta ljubavi Bilo kuda kreni, pogrešni su svi Osim puta ljubavi.
Vatra je na nebu Ispod sunca prolaze jata flaminga U lagunu svoju dolaze.
Vodili te svijetom srce ili glava Ili ne znaš koja je od svih staza prava.
Bilo kuda kreni, pogrešni su svi Osim puta ljubavi Bilo kuda kreni, pogrešni su svi Osim puta ljubavi. | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Aerodrom 24.05.11 8:35 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Aerodrom | |
| |
| | | | Aerodrom | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 218 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 218 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|