|
| Let 3 | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Let 3 20.05.11 7:47 | |
| Bosa noga
Zovu ga bosa noga Ide gradom, dijeli cvijeće Jede kruh koji nitko neće Cvjetovi su njegove priče Ljubavna revolucija koju nitko neće
Po glavi njega lupaju ding ding dong On baš nije za neku ljubav Kažu da nema ljubav Kad jede u usta stavlja trnje Pa ponekad ozlijedi desni
O damo blijede puti Što krv ti za mnom vri Ja krvarim iz usta I ne želim s tobom bit Zato gurni me kroz prozor Da osjetim zvučnu strast Nek cestice kisika burno struje kroz mene
Cvjetovi su njegove priče On pjeva za svakog od nas Ljubavna revolucija koju nitko neće Grade pokloni mu osmijeh Bosa noga je vreća smrti Tebi na dar
O damo blijede puti Što krv ti za mnom vri Ja krvarim iz usta I ne želim s tobom bit Zato gurni me kroz prozor Da osjetim zračnu strast Nek cestice kisika burno struje kroz mene
Zračna masa ima moć Na njoj plovi cijeli svijet Kad jako mahnem rukom Ja čujem Ma sto čujem?? | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 7:47 | |
| Dijete u vremenu
Gledam u tuznu jesenju noc s pokisle grane lisce otpada u daljini cujem muziku neku i pitam sebe, gdje li si sada
Ja svakog dana proklinjem sebe zasto te drugom prepustih lako pjevao sam pjesme, nad'o se boljem i bezbroj puta uz gitaru plak'o
Nisi me voljela u ono vrijeme a ja sam zelio samo jedno sad kada nismo mi mladi k'o nekada dodji da ostarimo zajedno
Da li jos pamtis ljubavi moja kako smo ruze zajedno brali gdje li si sada mladosti moja zasto su tebe od mene ukrali
Achtung, Achtung ein animalischen sex mit die zwei penzioneren sport und elegantisch
Oder extravagantisch atention, atention für die grosse erektion liebe Penis, liebe zwei liebe sex abnormal
Nisi me voljela u ono vrijeme a ja sam zelio samo jedno | |
| Disneyland
Bila jednom jedna krava Niti bijela niti plava Zaljubila se je u vola Dok su skupa vukli kola
Gleda krava gleda vola Al se stidi jer je gola Jednom krava reće volu Neću da me gledaš golu
Jadni volo ne zna šta će Pa joj kupi svemir gaće A kroz svemir sve se vidi Pa se krava opet stidi E moj volo pusti krave Već ti gutni ljute trave | |
| Dobri Miki
Dobri Miki je tvoja dobra struja Kroz zidove vodovima luta Koke ga vole krave ga mole Da ih toplom strujom poji i blago muze Djeca se ne boje doktora Baka to im uho bode Jer im elektrode gode
Dobri Miki je tvoja dobra struja Kroz zidove vodovima luta Koke ga vole, krave ga mole Djeca se ne boje Elektrode gode
Hvala Miki hvala zahvaljuju mu svi Pa se ljube grle, bistra djeca, mama, tata Zahvaljuju mu koke, šarene krave Osisane ovce U školi svi bolje uče Električna rokacina na učenje ih vuće | |
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 7:48 | |
| Droga
Ča ti je, ča ti je, ča ti je Niš mi ni, niš mi ni Svi me pitaju ča mi je A ja im kroz pismu prićam Droga me je, droga me je zela | |
| Ja bih se ljubio
Ljubav nestaje, u tebi sve prestaje Ja ti dajem svim onim što imam S mojim se nebom igraju grubo Umrli su svi, ja se budim Ja bih se ljubio, ja bih se ljubio Sa zaljubljenom djevojčicom
Na mogu biti dio kamiona Ni vrata tvog ormara Bez tebe na vrhu nebodera Bez odjeće sa ženama Obuci ono što volim Pljuni u vjetar Da osjetim miris Ja bih se ljubio Ja bih se ljubio Sa zaljubljenom djevojčicom | |
| Kontinentio
Mi mozemo gasiti svjetla i paliti mrak A vrijeme je nase i samo za nas Novac je fuj, on ne treba nam Ne zeli ga nitko, ne poznaje ga
Niotkud i nigdje ne idemo Nista nam ne treba ne Od ljubavi su bombe nase Iscupat cu srce ono je vase
Kada te ponude uzmi, jedi i pij Uvijek je bilo i svega ce bit Jer mi mozemo gasiti svjetla i paliti mrak A vrijeme je nase i samo za nas
Budi sto jesi, nema zakona jaceg od nas Utvare su uvijek bile vlast Ne mrzi nikog lijepo se smij i pjevaj: Gdje se sakrio sedmi kontinentio Tko zna gdje se sakrio sedmi kontinentio
Na sedmi kontinentio! | |
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 7:49 | |
| Luna cinquina
Ovih je dana poginula kisa Mi smo snazni popili more Zauvijek, zauvijek Brda smo snazna gori nam kosa Cuvaju nas duse vatrene sume Sve divlje u nama ostaje nase Drustvo mrtvih budi se uz prepune case
Mjesecev nosimo znak Bilo nam je svijet Nasi su koraci milje Svi putovi vode do nas Ne pricamo puno Iza mora cujem na dah Zato lezim i sutim Sve ovo sto nema kraj
Zivi i mrtvi, zemlja i zrak Suma, nebo, mjesecev znak Zivi u nama zauvijek znam Gdjegod da bili ja cujem taj znak
Hej ja hej Kazem zauvijek, zauvijek za nas Ha, chihuahua, cinquina, Chopin | |
| Nafta
Rukama pokrivam oci i nestajem iz sobe Vise ne cujem kucanje na vrata Ne traze me jer me nema, sjecam se Pokrivenih ociju tata se igrao sa kisom Na velikom spremniku benzina To je stara naftna igra Kapi zvone ding dong, kap po kap, ding dong
Kopali smo ispred kuce nista nismo nasli A busenje na kolodvoru zabranjeno je Mi smo krisom gutali zemlju da ne Ostavimo trag Nismo nasli izvor sto je nama drag Niti napravili novi tank Stari spremnik je bio trul i klimav Pa je tata pljusnuo kroz okno Sazivio se s naftom i nestao u njoj I tko zna tko se sve vozio na tatu Kapi zvone ding dong, kap po kap ding dong
Rukama pokrivam oci, grcim se ... Da bolje osjetim miris vina To je stara grcka igra koju me mama naucila Pokrivenih ociju mama se igrala s kisom Na velikoj bacvi vina Udaraju kapljice slatkog soka, ding dong
Sadili smo lozu svuda U dolcu tete roze iza brda U dzepovima dobrih ljudi koji nisu prali muda Sto blatniji su bili to su biljke bile vece Zakrcili su grad, sirio se smrad Zabranili su uzgoj dzepne loze I posjekli nam grane sve Nema vina, nema muda u gradu Placu svi i svuda Stara bacva je bila prazna Nismo ubrali ni grozd | |
| Oči
Oci u djevojcice crvene su boje Rukom trazi andele Muce je utvare, sti oci velike Rukom trazi toplo sunce i poljupce Usne traze poljupce
Ne boj se djevojko Ja cuvam te I cijelo nebo veselo zelim ti Ne boj se djevojko Ja cuvam te I cijelo nebo veselo, ne zaboravi
Ti sve to ne bi Ti bi srecu veliku Na drugoj strani ulice Ti sve to ne bi Ti bi srecu veliku Na tuznoj strani ulice | |
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 7:50 | |
| Srničica
Kraj potoka dva bunara U nijednom vode nema A jedna je srna zedna Pa se ona nekud sprema Potocicu potocicu daj napoji srnicicu Ako sada nema vode Zauvijek mi ona ode Potocicu potocicu daj napoji srnicicu | |
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 7:50 | |
| Golub Dinko
Ja sam jedan od najbolesnijih u gradu od kuge otpadaju mi prsti s ruku u sobi ustajalog srca sa snovima u nesvijesti ja i moj golub Dinko cistimo nokte
Ref. Spavaj, Dinko, golube bijeli dobrim ljudima pozdrave odnesi sanjaj, Dinko, golube bijeli dobrim ljudima pozdrave odnesi
Ja sam sretan, disem, pjevam, placem ispisavam krug oko kuce vezujem se lancem, lajem krv ispaljujem strujom
Andjeo me skriva, nosi svuda ponekad me iz torbe pusti da se igram, pokazujem pravo lice i da radim cuda
Ref. | |
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 7:55 | |
| Riječke pičke
Podravina, Posavina, Banat, Bačka, Srijem Panonija, Slavonija, Pelagonija Pomoravlje, Povardarje, Podunavlje, Posavlje Kordun, Lika, Boka, Vranje Gorenjsko, Dolenjsko
Šumadija, Dalmacija, Istra, Kosovo Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina Štajerska, Koruška, Kvarner, Sandžak
Nigdje takvog grada nisam vidio Nigdje takvog grada nema
Riječke najbolje su čke, čke Vole svoje de?čke I daju meni pičke pičke , čke
Šumadija, Dalmacija, Istra, Kosovo Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina Štajerska, Koruška, Kvarner, Sandžak
Riječke najbolje su čke, čke Vole svoje dečke I daju meni pičke pičke , čke
(x2)
Moja Rijeka je najljepši grad U njoj vlada rokerski sklad Gitaru svira i star i mlad I dok na lukobranu galebovi klikču Ja najviše štujem Riječku pičku
Nigdje takvog grada nisam vidio Nigdje takvog grada nema
Riječke najbolje su čke, čke ... | |
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 7:57 | |
| Profesor Jakov
Gospodin Jakov je profesor dobar svakog jutra se ustane rano, pa se uređuje, pere, brije. I dok još kuća miriše na jutarnje pranje na vrata mu zvoni učenik prvi Hello Sandro, how do you do? Very well thank you, and you?
Imaš dobar parfem Io sono je t'aime
Sandro ode, a na vratima nepoznata žena Hello, I am Mara Pogibejčić Please to meet you, I am Jakov
Crnomasna Mara ima jezik bez dlake, pa Jakova pozove da uz kavu odmore.
Imaš dobar parfem Io sono je t'aime
Mara Pogibejčić je najbolji pupil sve tajne zna, daleko je Pensilvanija Na kraju dana da uljepša veče ona kecelju stavlja, palačinke peče
Ljubi, ljubi, ljubi, ljubi me Volim, volim, volim, volim te
Imaš dobar parfem Io sono je t'aime | |
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 7:57 | |
| Vjeran pas
svašta nam se događa mozgove nam tupe u život kreće samo dio nas u životu prolazi samo vjeran pas učim da naučim da nauka je sranje uče me u školi u životu prolazi
u životu prolazi samo vjeran pas u životu prolazi samo dio nas
doći će i takav dan kad će ljudi umjesto umjesto da govore početi da laju
u životu prolazi samo vjeran pas u životu prolazi samo dio nas | |
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 7:58 | |
| Izgubljeni
1,2,3,4 Izgubljeni! Ima nas jos
Godinama pricaju nema nas puno a sve nas je vise, sve nas je vise Godinama pricaju ima nas malo a sve nas je vise
1,2,3,4 Izgubljeni! Ima nas jos ...
Godinama pricaju nema nas puno a sve nas je vise, sve nas je vise Godinama pricaju sve nas je manje a sve nas je vise
1,2,3,4 Izgubljeni! Ima nas jos ... | |
| Naslov: Re: Let 3 20.05.11 8:01 | |
| Tazi-Tazi
Eh da je meni anđeo čuvar, rekli su mi da ne mogu ja u raj. Uze me čemer, velika žalost Na zemlji život jedina radost.
Da dušu spasim ja se jutrom molim, jer noću lumpam, lijepe žene volim. Pa ih gledam stalno, svoju glavu gubim, i vjerujte mi sve ih jako ljubim.
E moj Tazi-Tazi Tarzane Ti poznaješ moje namjere I zato gazi, gazi, gazi, Tarzane Tijelo je moje samo za tebe
Velike oći, netko voli crne, A netko voli kosu plave boje, hmm baš su slatke kad su one moje, jer jako volim, volim obadvoje.
Mladost puna vrline Moj glas čuju planine, Na te gledam, razum gubim, vjeruj draga tebe ljubim.
E moj Tazi-Tazi Tarzane Ti poznaješ moje namjere I zato gazi, gazi, gazi, Tarzane Tijelo je moje samo za tebe | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Let 3 | |
| |
| | | | Let 3 | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 89 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 89 gostiju. :: 3 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943559. in 18087 subjects
|
|