|
| Jinx | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Jinx 20.05.11 7:32 | |
| Astro party
Krenimo ka nebu Ono zove nas odavno Tamo sve će opet biti stvarno Nema više čekanja jer Neče biti promjena Baš sve je tu isto kao nekada Ostavimo sve na Zemlji Dok još ima vremena Autostopom prema zvijezdama Na Planeti Zaborava Ništa se ne događa Ne postoje planovi za Daljnja zbivanja Svi! Dođite na astro party | |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:33 | |
| Avantura počinje
Svi moji trikovi su bijedni i rijetko koji bude fer sad kada snage imam samo još za kraj avantura počinje Sve moje fore su blamaža i jedva igdje prolaze sad kada snage imam samo još za kraj avantura počinje Avantura, avantura počinje znam da je kasno, ali pristajem na sve Avantura, avantura počinje tek sada ništa više ne razumijem Sve moje fore su blamaže i jedva igdje prolaze sad kada snage imam samo još za kraj avantura počinje Avantura, avantura počinje znam da je kasno ali pristajem na sve Avantura, avantura počinje tek sada ništa više ne razumijem Avantura, avantura počinje znam da je kasno ali pristajem na sve Avantura, avantura počinje tek sada ništa više ne razumijem | |
| Brazil
Sjećam se Dijelili smo sve Sunce, kišu, moje dolare Al prođe sve jer ljubav troši se Treba stati kad je naj Treba stati kad je najbolje Umorni nikad nismo bili mi Umorni ništa neće dobiti Probali smo sve Nismo znali reći ne Svaki dan je bio pomaknuti film Sjeli bi na bike i krenuli na put Nasukan je plovio Brazil Probali smo sve Nismo znali reći ne Svaki dan je bio pomaknuti film Al prođe sve jer ljubav troši se Dolari su otišli u dim | |
| Čuvar močvara i trava
Svaki put kad pomislim da gotovo je sve okrenem se ti si kraj mene
I kada trošim puteve što nigdje ne vode otkriješ mi tajne prolaze
Čuvar močvara i trava budan čak i kada spava otkriva mi tajne prolaze
Svaki put kad pomislim da nemam više gdje okrenem se ti si kraj mene
I kada sanjam opasne i nemoguće sne otkriješ mi tajne prolaze | |
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:34 | |
| Do kraja vremena
Daj mi odgovore neću dole hoću gore Daj mi nešto drugo besmislice slušam dugo
Bili tužni ili happy potpuno svejedno je jer jednom kada krene svima nam se isto piše od svega ostati će rupe i ništa više
Daj mi nove stvari ne diraj me dok se ljutim Daj mi neki drugi kraj od onog koji slutim
Sve do kraja vremena ništa drugo nije važno sve do kraja vremena drži me snažno drži me snažno drži, drži, drži, drži me | |
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:34 | |
| Ruke
Daleko od mraka sakrio si me Daleko od svijeta koji nestaje Daleko od Sunca daleko od sna Ti si bio ja ti si bio ja
Laž je bilo sve, laž je bilo sve Ove noge vode me ove oči tebe ne vide Ove ruke mogu sve
Ove usne mogu sve ljubiti i reći ne Ove usne mogu sve ljubiti i reći ne hvaliti, podvaliti i biti tu kad vratiš se
Ove noge vode me daleko od istine Ove noge vode me daleko od istine Ova glava bori se, ove oči vide sve
Laž je bilo sve daleko od istine Daleko od tebe ove noge vode me Ova glava bori se ove oči tebe ne vide Ove ruke mogu sve | |
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:35 | |
| Smijem se
Otkad tebe nema tu sve je krenulo po zlu i kojim god da putem probam uvijek vrtim se u krug Otkad tebe nema tu više ne znam razliku svijet je siguran od mene sreću nalazim u snu tamo Smijem se i smiješ se i sve je isto kao prije zamišljam da ničega se više ne sjećam
Otkad tebe nema tu gubim svaku priliku i kada Letim kada Sanjam kad se Dižem kada padam samo Smijem se... Smijem se yeah | |
| Sve se jednom mora vratiti
Preko rijeke i planine putujemo u daljine Tragove smo ostavili tamo gdje smo nekad bili Naša srca, naša tijela vatra, voda, zrak i zemlja Sva su naša tajna znanja materijal recikliranja
Sve kad nestane samo mijenja se ništa nije zauvijek i zauvijek je sve Stari razlozi tvoji mirisi Sve se jednom mora vratiti | |
| Vikendboj
Svaki dodir tvoj znači tako malo I sve što mi kažeš prazno je Osjećam da osjećam se dobro Jer znam da sa mnon gubiš sve
Dan je noć i noć je dan Ne znam ni da razmišljam Beskonačno da si moj Ne treba mi vikendboj
Bio je dan kao svaki drugi dan I bila noć kao svaka druga noć Konačno si uspio baš Sve naše pobjede Pretvoriti u oblake Scooby doo bop | |
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:36 | |
| Zar je stvarno došao taj dan
kada ova naša igra bude samo dio varke i kad nestanu svi razlozi za sram bez aduta i bez snova opet ćemo krenuti u dan. kada ove naše riječi velike i jake sruše tako dugo podizani hram bez razmišljanja i muke reći ćeš mi stvari koje znam. zar je stvarno došao taj dan kada ova naša igra bude samo dio varke i kad nestanu svi razlozi za sram bez aduta i bez snova opet ćemo krenuti u dan kada ove naše riječi velike i jake sruše tako dugo podizani hram k'o na kraju svake bajke reći ćeš mi stvari koje znam zar je stvarno došao taj dan | |
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:36 | |
| Zmija & zmaj
Svaka kiša mora stati kosa raste pa se skrati svaka šuša brzo shvati kad je došlo da se plati Svaka furka jednom prođe svemu smrtna vura dođe onaj koji puno bira kupi džemper koji grebe imam tebe Sve se naše tajne znaju svaka priča dođe svome kraju ono što smo vjerovali nije istina Sve se na tom svijetu zbraja svaka zmija nađe svoga zmaja ono što smo vjerovali nije istina
Svaka sila mora pasti kiseline nisu masti onaj koji psuje vlasti sasvim slučajno najebe imam tebe... tebe pored sebe | |
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:37 | |
| Na Zapadu
Hiya, can someone please translate me this song text:
Sve, sve, zaboravi sve, pljuni laž progutaj poruke
Jutro briše tragove, ni'ko ništa ne razumije
Na Zapadu, na Zapadu
Loš dan za karavan, opet gubimo ljude, neka bude kako bude
Na Zapadu, na Zapadu, naši redovi su već u napadu Na Zapadu, na Zapadu, naši redovi su već u napadu
Na Zapadu
Bilo je da bilo je gore, bilo je da bilo je gore Bilo je da bilo je bolje, bilo je da bilo je bolje
Pucnjava za pamćenje, još uvijek se dimi, omamjivo je
Jutro briše tragove, ni'ko nikog ne razumije
Na Zapadu, na Zapadu Naši redovi su već u napadu...
| |
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:38 | |
| Da smo se voljeli manje
Da smo se voljelji manje, bilo bi nas još i sad, u nešto boljem stanju.
Da smo se voljeli manje, ko' bi kome bio drag. Sa zdrave distance nebi pali na detalje.
Da smo se voljeli manje, bilo bi nas još i sad.
REF. Da smo se voljeli racionalno. Da nismo srcem mahali stalno. Da smo se voljeli samo. Da smo se voljeli polufatalno. Da nismo snove primali stvarno. Da smo se voljeli samo.
Da smo se voljeli manje, bilo bi nas još i sad. U nekom drugom stanju.
Da smo se voljeli manje, ko' bi kome bio drag. U labirnintu želja ne bi trošili se tako.
Da smo se voljeli manje, bilo bi nas još i sad.
REF.
REF.
Da smo se voljeli samo. x3 Da smo se voljeli... | |
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:40 | |
| Tamo gdje je sve po mom
Ko je kralj, ko plese sam sve tajne ovog karnevala znam muci me samo da li tu sam gost mozda i moje lice krije lica jos
Al' cemu strah i cemu sram ja necu vise cekati ni dan galama zove, ali necu s njom idem tamo gdje je sve po mom
Ref. Da ne poludim, da ne mislim da ne cujem i ne vidim da ne izgorim u sjaju tom idem tamo gdje je sve po mom
Ko je kralj, ko plese sam sve tajne ovog karnevala znam galama zove, ali necu s njom idem tamo gdje je sve po mom
Ref.
Tamo gdje je davno stao sat i vrijeme broji se na bezbroj nacina tamo gdje jos ima snova tamo gdje je parada ova nema puno smisla vjeruj mi
Ref. | |
| Naslov: Re: Jinx 20.05.11 7:41 | |
| Koliko suza treba za tako malo sna
Za tvoje gladno srce przio se led za samo jedan osmijeh dug je bio red tisucu zvijezda, tisucu prica tebi nije bilo dovoljno
Za tvoje gladno srce premalo je sve za samo jedan osmijeh trazis previse tisucu zvijezda, tisucu cuda tebi nije bilo dovoljno
Ref. 4x Koliko suza treba za tako malo sna
Tisucu zvijezda, tisucu prica tebi nije bilo dovoljno
Ref. 8x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jinx | |
| |
| | | | Jinx | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 285 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 285 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|