|
| Ajs Nigrutin | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Ajs Nigrutin 16.05.11 12:47 | |
| Ajzakov titanik
Suncam se na ostrvu krenu, trazim vino da se zabava ne bi prekinula na plazi hindo simo
Cadim svuda okolo od miline sam se sav rasplin'o od dima ne vidim kuda idem pa sam se srusio i usino
Pao sam na peskir prsate ribe i nisam se izvin'o odmah raspalio po prici i narucio pivo
Prvi predlog mi je bio da odemo u otvoreni kino upicanih se to vece i Silvestre fino
Gledali smo film od Dzonsona Dona sutra me je zvala preko mobil-telefona
Mislio sam da je Timbe al' to je bila ona kaze, pravi zur na svojoj jahti od sto sezdeset tona
Ne razmisljajuci pazarim paket senzitiv kondoma neku tekilu da ne idem praznih ruku i stoes rizlona
Na zurci je bilo gomilu ujdo morona i riba s boljim guzama nego sto ima Ivona
Sve pice sljaste od minica i prozirnih najlona tri, dva, jedan, startujem na keca poput Dzeremi Rona
Sve su bile smorene tad se setim nje i vidim je na palubi s drugarice dve
Otisle su svojim putem da nas same ostave bila je u tankoj haljini bez brusa i postave
Bacam neku spiku sanker sprema bum tekilu popio sam sest i jos pet na silu
Al' nikad nisam izjavljiv'o ljubav u tehnikoloru pogotovo ne na jahti okeanima i moru
Pokrenuo me miris leta i talasa zvuk prebih se ko bulja usiko se ko smuk
Neke erogene rime mi je bacila na uvo nije mogla dvaput da mi kaze jer sam odmah cuo
DJ vrti dobar haus neki skacu s pramca neke ribe se lizu u dva pomocna chamca
Uhvatila me za ruku i krenusmo ka njenoj sobi sve to bese predivno jer oplodnja je meni hobi
Namazani uljem na njenom vodenom krevetu jos je bilo rano za pozu sezdeset devetu
Tako krenulo je lepo kako ide vec sve redom u pola seksa me prekinu zalutali torpedo
Odleteli smo svi u vazduh, more, nebo nisam isprsko al' sam ipak jeb`o | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ajs Nigrutin 16.05.11 12:48 | |
| Bekam
Ref. 2x Svi biste hteli da vas jebe Bekam u cmar i u picku
Sta cu sad, ne znam svaka riba hoce da je jebe Bekam mrs, bre, drkaj klitoris kuci na postere devet, devet, devet, osam, devet, devet pozovite Bekama da prska vam u krevet
Ovim putem pozdravljam Siska sto kad vidi Bekama kroz dzep k**** stiska i ne vadi sliku iz svog novcanika
Kar'o bi se s njim za cokoladu Milka lesnakom i rizom, u bulji sa virslom posle jede eksere from disco to disco
Ref. 2x
Da li sanjas da te plodi Bekam novinari, spremite cmar i vazelin kad Bekam opet dodje u nas grad beli recite, kucke, zar ne bi bilo strava da vam je u ustima Bekamova kara Bruklin da vam bude u stomaku onda sve stavimo u sutrasnju stampu
Da je prva srpkinja uspela da dudla u Hajatu lize od engleza muda da je ostala trudna, to bi bila bruka polako, brate, kurve, da vam ne bude muka
Vidi sto je sladak, kakva mu je zurka dala bi mu picke iako nisam pukla
Ref. 2x
Avion sa piste odlece za Madrid nijedna nije uspela da ga scepa za glavic ostale su ocajne beogradske dame uplakane sirovine, novinarke same
Nastala je propast srpske estrade u Hajatu je ostavio samo svoje dlake kupite Pepsi sa njegovom slikom uzmete flasicu i igrate se s pickom to mu otprilike onda dodje isto
Oprale bi zube s Bekamovom kitom posto nema njega, eto vam ga Sisko jedite eksere from disco to disco
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ajs Nigrutin 16.05.11 12:48 | |
| Kilo granja lesim (duet Seven & Eufrat)
Pocinjem da trokiram, opet mozak puce daj vamo te rizle i pojacaj bas da tuce crne misli me muce, 15 dana sam kod kuce imam karirane papuce
Kupio jos juce, slusam Snup Doga takozvanog kuce po rerni mi skacu pogacice vruce
Ne pominji pivo nisam pomenuo pivo necu da pominjem pivo u celom tekstu pivo
A vino, a vino ni to brate necu od zdrepceve krvi sam peglirao u vrecu
Celu noc, ceo dan, utonuo u san mamuran se probudio, greskom cirko vinobran zato imam resenje zvano Klod Van Dam Zan prazan mi je stan, a bas sam odmoran
Dobio sam platu, ciji najveci sam fan zato imam kesa da varim ceo dan
Ref. 2x Zato imam kesa da varim ceo dan da varim ceo dan, da varim ceo dan
Sad ukrstene reci ne mogu da resim ne pitaj me nista, kilo granja lesim rolam buksnu sita, pa se pitam da li gresim ne pitaj me nista, kilo granja lesim
Ne mogu da vidim, spurnjah keta pola i sada kad se setim kako vozim kola jesi upao u kostac s tekstovima pravim 'frate, brate, dodaj buksne, necu da te davim
Dok citam High Times u smokin' nigga stilu vozim Kadilak, locem Sombrero tekilu ne, ne mogu da verujem da sam se uduv'o vidim oblak dima izlazi na uvo
Ispadoh iz takta, ja dolazim iz sahta umesto hromagija, savili smo plakta bela rizla nije cela, zato nove kupuj pusim sita buksnu, radujem se, kuku
A onda ispred mene pojavi se pub rekoh mu da nemam, reko, rekoh mu da nemam liricki zub
Dosao sam kuci uplakan sav jer nisam im'o kesa da varim ceo dan uzeo sam pare, sto gurn'o sam u stek cuvao sam ih za neki dobar krek
Zavija dek, jer to mi je stek i od celog' tog' tripa meni brzo posta muka jer pojeo sam danas ja bez pljeskavice luka trcim prema cilju i zili mi ruka
Dobicu infarkt jer mi pumpa cuka uzeo sam dzoint i poceo da puhtam prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam kesa da varim ceo dan
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ajs Nigrutin 16.05.11 12:49 | |
| Nachos
Popio tekilu i odmah sam pao boli me stomak ko da nikad nisam srao ne mogu da prdim od hemoroida pece me bulja od nachosa ljutina
U apoteku upadam, trazim medicina za divno cudo, doktorka bese mnogo fina dala mi je kreme, jedno pola kila jer je hemoroid bio kao krigla
Masno manje jedem i ne pijem vinjak nedostaje mi paprika i rakija od sljiva sada kada repujem, stil mi je ziljav ulozite po dinar za lecenje MC-a
Ziro racun, cekovi i devize primam popio sam cajeve marke potamija lecenje u banji mnogo meni prija ne pomaze mi nista, pocinjem da divljam
Moracu da idem na presadjivanje cmara ali zato treba mnogo vise para jer necu da mi ugrade cmar od mrtvaka ili da donator bude neka baka
Ref. 2x Ljuti nachos sve je sjeb'o skroz ljuti nachos, ljuti nachos
Doktor mi je rek'o da ce da mi nabavi cmar od jedne ribe koji je u isti primala kar reko necu rcma, sto bi rek'o Futo ja bi samo da opet jedem ljuto
Da kenjam ko nekad i da prdim dugo ta ce te operacija izaci skupo donatori, donatori, dajte neke pare da ugradim nove kolutice cmarne
Da ispustam gasove ko masine parne uplatite mi pare, pare, pare, pare sta ce meni pare kad ne mogu da njamke dojce bundes banke, danke, danke, danke
Dobio sam pomoc od Demokratske stranke preko racuna Raiffeisen banke doktor je hteo neke pare lake pa mi je presadio cmar od svrake
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ajs Nigrutin 16.05.11 12:49 | |
| Pajp
Ja sam veoma opasna figura ja zavrsavam gudru od pandura sisata se kurvetina svakog dana fura sto pedest rkema, kosta mi fruzura
A ti godinu mi dana radis za spojler vode nemas nikad nisi video bojler sastavni sam deo snova svake kurve prave jer j**** samo krem nikad drogirane krave
Koje puse govnjav k**** za pola keta trave svejedno da l' na stajgi il' na dnu save kako takvom stvoru da das da ti ga pljuga kol'ko su joj kvarni zubi ah, hvata me tuga
Nikad, nikad ne dam k**** takvoj svinji zagnojenim kutnjakom resu da mi kinji ali dobroj ribi dam i do 4-5 soma ako posle sexa sam u socku cepa koma
Samo kad mi posrce spermu svu tek tada padam u komu
Ref. Napravio sam pajp, dosta mi je muke ne mogu da rolam vise jer me bole ruke pola kile hedova varim pola cuke zato lozim pajp jer me bole ruke
Dosao sam navaren kasno kuci jedne noci keva mi je isprzila pet jaja na oci iz friza vadim jogurt, uzeo da tocim u hudu sam zbog plavih kurvi morao da kocim
Rekao sam deste, svez nigrutin hejt vam baca nikad vozio skejt, al' sam za mikrofonom faca sve su posle sa mnom u moju zelenu sobu izvadio sam krek, rizle i njima ujdo robu
Da imaju da smrcu dok ih razsvlacim k'o besan kurtoni su mi bajati, truli kao plesan e kako cu sad da plodim, frka mi zbog trise zapalio sam pajp da mogu bolje da disem
Predlozio sam odma da mi svaka k**** sise jer nisam hteo da plodim zbog navedene trise purnjajte mi kobas sve vise i vise geto protuva nigrutin na sisama im pise
Dobro su ga blajvile i zasluzile su dopa dao im po kvoter i otis'o da klopam vratih se u sobu posle dobrog jela opet mi se digao kobas kao strela
Jedna od njih vadi tri kurtona cela samo sto sam zalegao vec na k**** mi je sela pricala mi kako se na planine pela i kako je dobro smrsala jer je dopa jela
Bilo je k'o Bog, prskam druga blajvi dve mi lizu sisu dok se trudim da ga stavim otis'o pod tus pored kade mi nargila u korpi za ves imam sita pola kila
Ref.
Stigao je vasar, ajdemo na vasar na vasaru cepace i Sinan i Jasar ringispil je popravljen klopace se prase i da cemo se balzamovati unapred znase
Povescemo najbolje iz sela djevojke furacemo Gucci svike, a i Air Max dvojke svi u soku bice ima pamet da im stane kada vide obrijane noge od ristane
Najveca cu faca biti kad udjem pod sator jer kupio sam juce novi motokultivator napuhacu se bicu zelen kao lale gator cvarci, beli luk, slaninica i kobaja
Kiselina, ekseri, kokice i paja kaktuse smo iscedili za priliku ovu i picu caj od maka nikako od zovu
Ref.
Pohito sam kuci k'o u filmovima starim izpazarim weed sednem motam onda varim pokretima brzim sada pravim novu spravu nadrk'o sam k**** i lupam je o glavu
Isprskala je ona sada zna da sam pravi u pitanje ne dovodi kurtone na spravi jer zbog takvih k'o sto je ona, ne mogu ni da j**** sve pare od dzeparca na kurtone ja sjebem
Kad neka dobra rava, sedne mi na karu osecam se k'o da sam na kilimandzaru iako si gaborka lepa si mi bila jer cimao sam petnaest kila iz nargila kila iz nargila, kila iz nargila
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ajs Nigrutin 16.05.11 12:50 | |
| Skrec po guzi jedan
Odrah se k'o Cecen, na suncu se pecem bacao sam pegle celo madafakin vece potrosio sam cimbet, Eufrat mi rece krivi rastaman buksnom male klice sece
Tu mi je vec ispalo jedno oko iz glave varim sprave, j**** cave, silikonske il' prave uzo sam kanister od mog ortaka Cave rastaman otkljucava rezervoar lade
Crevo uzmem srcem, corbaluci se vade sipamo u Golfa da se loze picke mlade na trafici pazarili siti klub slicice da lepimo po dupetu kad vacarimo pickice
Izvuk'o sam duplikate Danijela Djokica neverovatna slicnost pored mene bas ista zub mi je prso od tvrdih kokica vid mi se pokvario od njenih sljokica
A bese to jedna divna mini suknjica rastaman rece znam je prava kurvica popih Civas regal pa mi kriva ulica a umesto air bag-a, njena guzica
Ref. 2x Skrec po guzi jedan, skrec po guzi dva skrec tri, cetri preko klitorisa skrec pet, ses preko sisica ostala je nula od njenih gacica
To je bilo juce, danas je drugacije kao pravi bacje izlazim iz Dacije konektujem vunu, valjda danas dace ali ima frku kuci, krenula mi place
Iz bledih pantalona mi vire bokser gace vadim halo karticu, pritisak mi skace cu, ces, ce, cemo, cete, ce danas su mi sudjene zene debele
A sta drugo da radim jer one uvek hoce u predigri pojedemo ceo leb i moce al' danas je vrucina kad masno mi ne prija oprao sam Daciju, k'o psece mudo sija
Nista od oplodnje, moju glavu stize smor iza mene zastoj, a zelen semafor jer zapalio sam buksnu i cadim hardkor nabavio kod crnca sto sluzi Unprofor
Panduri me pitali sto ne vozim, sta radim reko motor se pregrejo, pa se malo sladim iz dzepa dvaes evra vadim znam jednu drolju sto ga mnogo dobro blajvi
Uplatim tretman, posle ga i stavim s njom je uvek dobro, necu da vas davim dobijem sta zelim bez smaranja i drami s ribama sto misle da u sobi nismo sami
Ref. 3x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Ajs Nigrutin 16.05.11 12:50 | |
| Space Nigrutin
Space Nigrutin, yeah, ja
Seo sam u kola i krenuo na Mars poneo sam sendvice i jedan paradajz javi se Nigrutine da l' si u orbiti ponesi sa zemlje hashisa i rizli
Poneo sam vise nego prosli put vi spremite kentor i 2g zljut jer klamtor je jak za moj organizam na benzinskoj pumpi sipam kerozina
Svi misle da su Marsovci zeleni u stvari su metalik roze i debeli usput sam svratio na planetu wikler gde se zene setaju gole i sa stikle
Imaju tri sise i po cet'ri picke dolazim u miru i donosim virsle tu nema vegetacije samo raste zbidelj to je biljka koja leci i od side
U kola se vratio, krenuo dalje idem meteori lete jedva da se vide ukljucio sam mod svetlosne brzine Ajzace barabchino kada ces da stignes
Posle 4 dana slecem u svemirsku bazu jesi lepo putov'o, jel si don'o travu doneo sam sve moj metalik brate bongove, pajpove, zemaljske opijate
Ref. 2x Volimo hasis oci nam se cakle volim i ja zljut, kentor i mespatle
Tu sam ost'o godinu i nekoliko dana spakov'o mespatle za ortake iz kraja dovidjenja Ajzace dodji nama opet marsovci mi masu dok spremam se za pokret
Podelio im diskove od gazda Valderame a sledeci put donecu im sarme masinu palim, krecem ka planeti zemlji pon'o sam i zljut da dam malo Velji
Slecem u Kotez na basket terene signal mi ometale satelitske antene sa planete wikler doneo sam zbidelj da ukrainke imaju da lece se od side
Bese lose vreme, nais'o je i Timbe na Marsu sam nabavio i plazma 8 sistem da mozemo da igramo zajebane igre Sony je dosadio, bacam zljut u rizle
To je laka droga kakve ovde nema nigde cepanjem atoma, parcica na kriske dobija se kristal koji predivno mirise marsovci mi salju sms gde pise
Ref. 4x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ajs Nigrutin | |
| |
| | | | Ajs Nigrutin | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 195 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 195 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|