|
| Romantika... | |
|
+6Rokerka ivanaa Ary Arwen Blizanka Goran 10 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Romantika... 26.01.09 15:31 | |
| Forumašice i forumaši koliko ste romantični? U kolikoj granici i dokle ste spremni ići s romantikom? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Romantika... 26.01.09 17:32 | |
| Nisam baš romantična romantiku volim ako je iskrena i ako je spontana |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Romantika... 26.01.09 17:47 | |
| Ja i romantika a dobro volim malo,u umjerenim količinama...i ne idem predaleko s njom |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Romantika... 26.01.09 18:52 | |
| volim napraviti neke posebne sitnice za osobu koju volim.... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Romantika... 06.04.09 13:01 | |
| Romantičan sam i volim romantične geste. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Romantika... 06.04.09 13:05 | |
| Jako sam romantična.u kojoj granici..totalno,šta sam spremna učiniti... sve za osobu koju volim....i koja mi ja draga,ja bez romantike ne vidim ljubav,al hebi ga to je moje mišljenje... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Romantika... 06.04.09 13:39 | |
| Ja sam jako romantična, ali izgleda u ovoj sredini u kojoj živim nitko nema pojma što ta riječ uopće znači... Mislim da njima u riječniku uz riječ ROMANTIKA stoji: "blesava" osoba... |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Romantika... 06.04.09 20:05 | |
| romanticna sam ...bila ...i ostala....jos uvijek muz me iznenadi s necim romanticnim ...jest da nije cesto kao nekad ali jos uvijek je u fazonu... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Romantika... 06.04.09 20:11 | |
| Znači svi volimo romantiku i svi smo romantični! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Romantika... 06.04.09 20:18 | |
| ovo je veseloromanticni forum _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Romantika... 07.04.09 10:29 | |
| |
| Naslov: Re: Romantika... 26.06.09 20:59 | |
| S ovim se poprilično slažem, mada bi još mogao nadopuniti popis.
ŠTO JE MUŠKARCIMA ROMANTIČNO? Svoju romantičnu stranu muškarci pokazuju drugačije od žena, pa pogledajmo što to oni smatraju romantičnim...
Komplimenti. Najbrži put do muškarčevog srca je kroz njegov ego. Kažete li mu da je seksi ili pohvalite nešto vezano uz njegove vještine i sposobnosti, imate ga. Pohvale na temu inteligencije, upućenosti u neko područje, hvaljenje njegove spretnosti - samo mu dajte do znanja i vaš je.
Pažljivo birani pokloni. Nije važno koliko ćete love izbrojati, računa se vaš trud i činjenica da ste prokljuvili što on zapravo voli. Ako je stripofil i fali mu neki od prvih brojeva njegovog omiljenog stripa, kupnja istog bit će definitivno vaš konačni 'udarac'. Zaključak – dok su ženama romantični nježni dodiri, muškarci padaju na praktičnost.
Vi, u njegovoj košulji. O, da. Mnogi će to smatrati iznimno romantičnim. Drugog jutra na doručak dođite odjeveni samo u njegovu košulju. I to je dovoljno. Muškarci će samo reći: 'To je romantično!' Zašto? Tko bi to znao? Valjda je opet ego u pitanju.
Smisao za humor. Mnogi će se složiti s tvrdnjom – ne mogu li se s njom dobro nasmijati, to neće ići. Nažalost, ovu vještinu nije lako naučiti. Tu se jednostavno morate podudarati. No ne očajavajte. Vašem izabraniku humor možda nije presudan.
Uspomene. Nijedan muškarac ne bi priznao da mu je najromantičnije to što njegova cura nosi njegovu sliku u novčaniku. Ali istina je ponekad škakljiva. Osim slika, muškarci mogu padati i na sitne predmete koje ste sačuvali s nekog vašeg zajedničkog putovanja, tuluma ili prvog susreta.
Ludi izlazak udvoje. Ne, to nije romantična večera, već naprotiv – to je odlazak na koncert ili party nakon kojeg ćete zajedno trčati na zadnji bus i gladni podijeliti burek. Otprati li vas do kućnih vrata i pozdravi poljupcem za laku noć – to će biti više od romantike (barem za njegove pojmove).
Pogled s vrha zgrade. Jednom mi je jedan prijatelj rekao da mu ništa bolje (tada je vjerojatno mislio - romantičnije) u životu nije bilo od večeri s curom provedene na vrhu najviše zgrade u gradu. 'Ispred nas pucao je odličan pogled na grad. Imali smo ga na dlanu i sve se naspram nas činilo tako malim.' U zaključku se skriva tajna – muškarci su slabi na veličinu. U bilo kojem smislu te riječi.
Iznenađenja. I to ona koja pucaju ravno u sridu njegove intime. Pripremite li mu samo vaše intimno poslijepodne i time ga iznenadite odmah nakon povratka s posla – kupili ste ga. Doručak u krevet, seks u njemu nevjerojatno vrijeme (rano poslijepodne, rano ujutro), pa čak i zajednička kupka mali su testovi njegove mekosti. Nakon jednog od njih točno ćete znati koju crtu smijete prijeći, a da ne zađete u zonu 'cmizdravo', 'mekušasto' i slično.
(preuzeto: t-com) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Arwen Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 547 Godine : 36 Lokacija : Split Datum registracije : 05.07.2009
| Naslov: Re: Romantika... 05.07.09 1:12 | |
| i nisan neki romantik više čvrsto stojin na nogama | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Romantika... 05.07.09 1:29 | |
| JA sam prilično veliki romantičar..... | |
| | | ivanaa Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 169 Godine : 51 Lokacija : daleko... Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Romantika... 07.07.09 11:19 | |
| Nije nikakav stereotip da žene vole romantiku, pogotovo kada taj romatični trenutak vodi ka seksu. Dok su muškarci uglavnom vizualno stimulirani, žene su više emocionalno stimulirane. To znači da se žena mora osjećati cijenjeno i važno prije nego se upusti u seksualni odnos. Evo nekoliko savjeta što i kako učiniti da bi Vašoj partnerici pružili večer ispunjenu romantikom i seksualnim zadovoljstvom. 1. Atmosfera- - prigušite svjetla - upalite nekoliko svijeća (i mirisnih) - napravite krevet sa svilenim plahtama - uključite romantičnu glazbu 2. Raspoloženje- - izmasirajte parnericu - pripremite joj kupku sa pjenom - pripremite romantičnu večeru sa svijećama - kupite partnerici privlačno donje rublje - nova igračka ili igra u spavaćoj sobi (edusex) | |
| Naslov: Re: Romantika... 07.07.09 14:53 | |
| Dobri savjeti; ja sam često i vizualno i emocionalno stimuliran. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Romantika... 17.04.10 14:46 | |
| Romanticna sam uvijek bila i ostala. Volim i vidjeti romanticne ljude oko sebe, i romantika me cini jako sretnom. Ne razumijem one koji kazu da nisuu romanticni, mozda nikad nisu nista voljeli. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Romantika... 17.04.10 23:21 | |
| a ne znam...okej mi je to...al smara ponekad... Jesam romantična, al što kaže neko...ne znam ko...sviđa mi se ukoliko je spontano... | |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Romantika... 17.04.10 23:26 | |
| Pogled s vrha zgrade. Jednom mi je jedan prijatelj rekao da mu ništa bolje (tada je vjerojatno mislio - romantičnije) u životu nije bilo od večeri s curom provedene na vrhu najviše zgrade u gradu. 'Ispred nas pucao je odličan pogled na grad. Imali smo ga na dlanu i sve se naspram nas činilo tako malim.' U zaključku se skriva tajna – muškarci su slabi na veličinu. U bilo kojem smislu te riječi. Sa 14 kata puca odličan pogled na Brač i Šoltu.Inače je to bila moja ideja. Da sam baš neki romantik...eh...i nisam.Volim kad nešto muško smisli,neko iznenađenje,neki dodir koji baš paše u nekom momentu.Pažljivost i osjećajnost. | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Romantika... 19.04.10 9:54 | |
| Volim romantiku i sve te sitinice kojima pokazuješ pažnju prema dragoj osobi, prijatelju. Ne trebaju to biti velike stvari , ponekad je dovoljna samo riječ, dodir, pogled. | |
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Romantika... 02.05.11 18:18 | |
| 1. Romantika nije u materijalnim stvarima, nego u samom cinu. Romanticno je sve sto napravite za voljenu osobu s namjerom da je razveselite... 2. Romanticni mozete biti bilo koji dan! Ne cekajte godisnjice, rodjendane i sl. Pokazite svoju ljubav prema partneru vec danas! 3. Da bi bili romanticni, ne morate znati pisati pjesme niti biti specijalno talentirani. Ne radjate se romanticni. Romanticni postajete kada volite i kada to svojem partneru zelite pokazati. 4. Romantika nije rezervirana samo za muskarce ili samo za zene. Nije cak rezervirana ni samo za ljubavne parove. Romantika je za SVE koje volite. 5. I ako vam nesto zvuci kao klisej, ne uzimajte to kao nesto loše. Kliseji nisu uzalud postali kliseji, zar ne? Kad volis sve je romanticno pa cak i ono sto je drugima smijesno _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Romantika... 02.05.11 21:09 | |
| romantika je kad spustis devojku maltene do poda na ruku i poljubis je to je filmski poljubac | |
| | | Dusan Ljubitelj foruma
Broj postova : 5696 Godine : 29 Lokacija : Relax Forum Datum registracije : 10.09.2010
| Naslov: Re: Romantika... 03.05.11 1:10 | |
| To mobile | |
| | | mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Romantika... 03.05.11 21:22 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Romantika... | |
| |
| | | | Romantika... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 57 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 57 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943450. in 18075 subjects
|
|