|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:44 | |
| :boobs: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:46 | |
| Društvo ja odoh...ljubim vas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:47 | |
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:47 | |
| - Kate je napisao/la:
- Društvo ja odoh...ljubim vas
noć pozz... : : |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:48 | |
| Laku noć Kate! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:49 | |
| sada pokušavam uplodati sliku za jednu drugu temu na ovom forumu... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:50 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:50 | |
| idem i ja pomalo noć |
| | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:56 | |
| Laku noć Tana! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 22:57 | |
| laku noć svima koji odlaze..... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 23:08 | |
| Laku noć kokicama i pijetliću, ostali su samo pravi bečari i noćne ptice u birtiji! :afro: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 23:11 | |
| jedna noćna ptica napušta svoje jato...odo i ja spavati.... gorane...laka ti noć... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 25.01.09 23:14 | |
| Dobro spavaj, laku noć korny! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:01 | |
| veče.... ja ću kaficu.. trebaće mi-radim seminarski pa da ne bi zaspala..... :kavica: |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:12 | |
| Dobro veče Minchyce, evo kave, biraj koju hočeš, Bonnie pridruži nam se i ti! :zabava: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Bonnie Ljubitelj foruma
Broj postova : 3003 Godine : 38 Datum registracije : 25.11.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:16 | |
| fala, fala, ali ne konzumiram kavu samo ću pravit društvo | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:17 | |
| Pa gdje si ti Bonnice, dugo te nije bilo, svi smo te se poželjeli! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:21 | |
| e da mi je vidjeti koliki ti je sada nos malo sam se bacila na faks, učenje i odlazak na spavanje u neko normalno vrijeme i tako, ne stigne se sve : : | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:24 | |
| Daj ne zezaj, ti si stvarno simpa biće i normalno je da nam fališ kad te nema Bonnie! Neka, neka, u učenju i radu je spas! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:30 | |
| ako ti to tako veliš, jedino me onaj pederko ne voli ma vraga spas, dobit ću sijede prije nego završim faks | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:33 | |
| Ma što te briga za one koji te ne vole! : : Znam da je jebeno, ali moraš se prisiliti da riješiš faks i onda si kasnije faca! : : Jel piješ što večeras? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:38 | |
| znam ja to, al treba pokrenuti ovakvo tvrdoglavo i lijeno biće jednu žuju : : | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 0:45 | |
| Imamo nas dvoje neke zajedničke vrline, izvoliš žuju, živila ti meni! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
| |
| | | | Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :)
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 357 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 357 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|