|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 21:26 | |
| dobra večer gorane.... evo..ide pomalo...bolest ne prestaje... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 21:42 | |
| Prihvati se bjelog luka i rakije korny! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 21:47 | |
| zašto bijelog luka ne kužim? |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 22:05 | |
| Bijeli luk je dobar protiv simptoma prehlade, ali je i dobra preventiva. Znanstveno je dokazano da djeluje bolje od aspirina. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 22:08 | |
| A to ja nisam skopčao valjda zbog toga jer si napisao i rakije |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 22:14 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 22:19 | |
| da mojoj baki dobra je za masiranje vena na nogama |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 22:22 | |
| Dobra je za svašta! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 22:26 | |
| Jesi primjetio da nema osim nas nikog. Di su svi ostali kate, tana minch |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 22:48 | |
| idem ja noć kad nema nikog |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 29.01.09 22:49 | |
| Svi otišli u život, samo ti i ja ostali na forumu Teo. Odoh i ja sad na spavanje, dobro spavaj, laku noć prika! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 8:58 | |
| dobro jutro svima.... evo, malo pospremio kafić od jučer, idem sada staviti vodu za kavicu, izmijesiti koju buhtlicu, krafnicu... ako neko naleti, nek donese novine... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:14 | |
| jutreco korn evo novina ... :kavica: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:16 | |
| jutro tančica... dobro se naspavala? ja imam onu naviku buđenja u 6.30....pa malo kratim vrijeme na netu... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:17 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:21 | |
| oooo bravo korn ... svaka ti dala ja obišla doktoricu, odnijela doznake ... sad malo foruma, pa onda opet moram biti ozbiljna i funkcionalna Kako zdravlje? Jel' bolje? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:24 | |
| sinoć sam grlio školjku....ne znam...malo dobro, onda malo loše.... ležim i tipkam sada...natačem se čajem... moraš učiti kasnije? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:28 | |
| uf loše ... školjka ne zna uzvratiti zagrljaj, možda i bolje ... bit će da te neka viroza napala... ajde, proć će i to učiti, seminar imam neki koji ne smijem propustit ... ma jedva čekam da prođe ovaj drugi mjesec i onu nedelju 22. tako da mogu malo opustit na karnevalu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:29 | |
| ma hajde, proći će sve ok..... jedva čekam i ja maškare da se malo opustimmmmmm.... |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:37 | |
| naravno da idem...ti? a masku ne smijem reći...to je još tajna grupe... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:42 | |
| idem i jaaaaaa tajna grupe ... to mi zvuči ko ono "tajna vjere" ...a vidjet ću onda na karnevalu Odo ja pomalo kornač, ozdravi brzo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 10:43 | |
| hvala... odo i ja....dosadno je biti sam na forumu... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 11:07 | |
| Dobro jutro narode! :hy: :kavica: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 30.01.09 12:35 | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
| |
| | | | Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :)
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 379 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 379 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|