|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 19:41 | |
| totalno mi je bilo šuplje bez ovog |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 19:42 | |
| Ode ja papati pa se vratim... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 19:43 | |
| Dobar tek Kate |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 19:43 | |
| odo i ja...vrnem se malo kasnije... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 19:44 | |
| ostadoh sama ...šmrc :rida: |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 20:16 | |
| E nisi ti sama nego ja! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 20:33 | |
| E nisi ti nego sam ja |
| | | Gost Gost
| | | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 20:47 | |
| U prolazu!
Jednom nogom tu, drugom prema izlazu... | |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 20:55 | |
| Pozdrav kic. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:02 | |
| Dobro vece svima. Gorane hvala ti na kolacima, ali nisam mogla na vrijeme doci, sigurno su pojedeni .Kako sam nasla ovaj vas forum stalno sam u svadi sa djecom :rida: nemogu doci nikako na red ali sad sam tu pa da popijemo jednu s nogu dok me nisu otjerali : : | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:05 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:09 | |
| dobra večer svima još jednom....evo, uzmem sam kuhano vino... i sjednem u separe i prolistam novine... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:10 | |
| Veče korny, zašto se separiraš, imaš vremena kasnije listati novine. : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:13 | |
| kasnije je odlazak u krpe... ili me kate vodi doma...ne mogu kod nje čitati... ubila bi me da vidi ovo... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:15 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:17 | |
| dobra večer blizanka..... ma...ajde, nek bude....: : što više, veselije.... |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:27 | |
| Ha ha korni, fora si. Nema šanse blizanko da dame plačaju, plačam ja! : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:27 | |
| ljudeki jel' ima ovdje kakva rakijica da me leči |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:30 | |
| Tana dobro vece Goran placa fali nam Kate, : : | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:32 | |
| Veče blizanka si se dočepala kompa? Ako gazda plaća onda odma duplu |
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:37 | |
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:39 | |
| Brzo dok nije dosao drunker1 | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 26.01.09 21:40 | |
| Veče Tana, evo rakije ekipo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
| |
| | | | Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :)
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 266 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 266 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943557. in 18087 subjects
|
|