|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:45 | |
| Ne uci me ti
Ne uci me da patim, znam kraj tebe to sam bar naucila u tom kavezu zlatnom krila sam izgubila
I ne teraj me na taj greh svoj ponos nikad necu da ti dam otkad nisam sa tobom ljudi kazu, bolje izgledam
Jer ti si ko liker sto opija lako a onda me muci i truje polako da shvatim to, dugo mi je trebalo i najvise boli kad najmanje trazis i uvek se desi bas onda kad pazis al' proci ce i ovo s tobom ludilo
Ref. Ne uci me ti kako se voli koji si najmanje me voleo kraj tebe sam znala samo za suze i samo za bol
Ne uci me ti istina sta je koji si najvise me lagao sa tobom sam bila sama udvoje i dotakla dno | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:45 | |
| Nije hitno
Nocima te nema kazes, s drugovima si zasto mene lazes kad znam da sa njom bio si
S tobom ni minuta pet ma, idi sad kod nje ima da prevrnem sve znaj da dosta mi te je
Ref. Nije hitno, a ni bitno da sa tobom gubim vreme zavaras me, nerviras me bezi, brate, dalje od mene samo napred, budi s drugom pa se lepo sa njom nosi mali, dvojka si
Ne zelim, ne zelim tebe pored sebe sad idi, sad idi muka mi je od tebe i hocu, i hocu da budem malo sama a tebi nek je tama
Hoces opet, to je tebi tako magicno na kraju takve price uvek bude tragicno
Sedis na stolice dve ma, idi sad kod nje cekam da padnes na dno znaj, zasluzio si to
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:46 | |
| Obline
Ja tacno znam sta on na meni voli pogled mu pozuda povrsnost ta me iznad svega boli vodi do ludila
Dusa mi puna tuge kao dima to ga ne zanima nema tu ljubavi, on samo sledi muska pravila
Ref. Za njega samo sam oblina ko neodoljiv ukus vina samo bi moje telo vrelo a dusu ne vidi
Za njega samo sam lepota ukras u sivilu zivota o kakva steta da se u njega bas srce zaljubi
E, da sam znala nikad ne bih pala u njegov zagrljaj ne bih mu nikad svoje srce dala gorak je osecaj
Zbog njega moja nova je adresa ulica kajanja a svaka noc kraj njega provedena vreme plakanja
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Ona dobro zna Ovaj tekst je pregledan 28 772 puta
Ti si mi u srcu trn gledas me a pogled crn onaj pogled koji ispraca s njom si, kazu, svakog dana ne prati me mogu sama dobro poznajem tvoj dom ostavljam te s njom
O, sad smo bivsi a to se uvek voli o, u tvom srcu gde sam bila sad me slomi
Ref. Ona dobro zna zvaces me kad budes sam to joj srce kida uvek te za mene pita ona dobro zna ne gradi se sreca nikada na suzama
Ona dobro zna zvaces me kad budes sam to joj mira ne da kad me sretne za mnom gleda ona dobro zna da se ljubav jednom dogodi a da smo mi vec voleli
Vreme ti je surov sud idi napred, nemas kud idem i ja biram kraci put precicu do sudnjeg dana ne prati me idem sama dobro poznajem tu bol zivela sam s njom
O, sad smo bivsi a to se uvek voli o, u tvom srcu gde sam bila sad me slomi
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Ostala sam sasvim sama
Sama na granici bola ostacu zauvek prokletstva neznijeg pola suze mi nanose
Dok skuplja se inje na staklu u moru patnje ja tonem do dna i gorim kao u paklu bez igde ikoga 2x
Ref. Ostala sam sasvim sama ne treba mi niko a sudbina uplakana odvlaci te tiho
Ostala sam sasvim sama sta ce meni sve kad ne moze mi biti gore nego sto mi je
Zar je morao svako da zna a ti mi i ne kazes u nasoj postelji snova s' njom se prenemazes
Dok skuplja se inje na staklu u moru patnje ja tonem do dna i gorim kao u paklu bez igde ikoga 2x
Ref.
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:47 | |
| Plima
Pogresni me zovu ja se ne javljam veceras cu sama da izadjem u grad
Znam gde cu te naci smislila sam plan sta cu da ti radim dok te ne smuvam
Ref. Podize se plima, skace pritisak momcima u klubu kada zaigram a ja zelim tebe hajde pridji mi koliko sam dobra sam se uveri
Dolazim do kluba momci zevaju sto je dosla sama svi se pitaju
A ja trazim tebe za njih ne hajem sta cu da ti radim kad te zavedem
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:47 | |
| Pogresan broj
Ponovo okreces pogresan broj ovde ne zivi niko tvoj ljubav si zagzio, a mene izdao sta sada trazis, zasto si nazvao
Ref. Isti je broj, al ne i ja ja vise nisam zena ta koja te volela i sve ti prastala isti je broj, al ne i ja
Ponovo okreces pogresan broj pusti da zivim zivot svoj samo ne pitaj, da li jos volim te ne zovi vise, pusti me, molim te
Ref.
Ponovo okreces pogresan broj zasto, kad vise nisi moj dok sam ja patila i dok sam plakala gde si tad bio, to me bas zanima
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:48 | |
| Pola sata
Ne verujem, gledam ali ti si tamo sa njom bio drzao za ruku svoju prevaru i nisi krio
Mislio si, mozda nisam tu pa je ljubis u svom narucju 2x
Ref. 2x A pre pola sata ti si bio na mom ramenu i za pola sata ti mi brze nadje zamenu
Ma, napicu se, razbicu sve da zaboravim i sutra lepo s tobom da se pozdravim
Dok te gledam, zelim da ti pokvarim to lepo lice da vidis kako boli moja kletva, bedna izdajice
Smejem se i pocinjem da ludim jer nema vise sta da izgubim 2x
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:48 | |
| Posle nas
Mislila sam sve ce satati izgubice ptice glas sunce ce se ugasiti posle nas, posle nas
Ref. A sunce idalje greje jutrom budi ptice glas opet moj se svet smeje posle nas, posle nas
Mislila sam sve ce stati svenuce u polju klas nikom srce necu dati posle nas, posle nas
Ref.
Mislila sam tuga preti kad rastanka dodje cas nikog necu zavoleti posle nas, posle nas
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:49 | |
| Rodjena za flert
Sreco, veruj mi na rec nema nista lose tu sto starija sam ja od tebe tu za koju godinu
A ti kao andjeo neodoljiv, zgodan, lep ne mogu da ti odolim zovem te na greh
Ref. Hajde, daj mi okom znak hajde, vodi me u mrak rodjena sam ja za flert bice moje tvoje sve dzabe se tu pravis los trazices mi sutra jos poljubaca za balkanca
Sreco, veruj mi na rec otkinuces za mnom ti ko od pica zestokog neces znati sta ti bi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:49 | |
| Skorpija
Vrelo je, vikend vece i sve vri ko u kosnici tvoja je mala sto me ovde vidi bas u panici
Ko zapeta je puska u svom separeu pogledom zlobno luta svud po mome telu od besa ti je pice prosula u lice na racun svoje bruke sipa varnice
Ref. Nasela je lako, gresi samo tako svesna da je samo moja kopija nadam se da bar je videla u meni kako se za ljubav bori skorpija i da sve sto zeli uvek dobija, skorpija
Da poznaje me malo ta ne bi vreme gubila za utehu bi prvog pored sebe kuci povela
Namerno usne spusticu na usne tvoje da overeno pred njom bude sto je moje pa neka to joj bude kap u punoj casi cik nek mi pridje ako me se ne plasi
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:50 | |
| Smekeru
Ti samo furaj fazon svoj slobodno izbrisi moj broj idi nekoj drugoj, pod prozorom pevaj pretvori se u munju i sevaj
Meni je ponekad dosadno pa te cimam namerno ti si frajer na losem glasu od svake tvoje ribe bolja sam za klasu
Nemoj da si naivan, da pomislis da sam se zaljubila s tobom samo slobodno sam vreme ubila
Ref. Smekeru, sada nemoj da mi zameris neces ni za tri zivota pamet da mi pomeris sladak si ko secer i to se odmah primeti ali steta, bas sam ovih dana na dijeti
Bas sam ovih dana za takve na dijeti bas sam ovih dana za takve na dijeti bas sam ovih dana za takve na dijeti bas sam ovih dana, aha
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:50 | |
| Spremna na sve
Ref. A ona spremna je na sve da nece nikome reci ne to sto sa drugom tesko ide sa njom lako je da voli ona ne ume kad odes to ne boli je da ti pamti makar ime daj zamoli je
Gluvo doba, grad vec spava ti pred mojim vratima uporan si samo zvonis ja ne otvaram
Nisam ti ja kao ona da me imas za tren kod nje se ne zvoni kod nje samo ulaze
Ref.
Sad ce zora ti me smaras zoves, zvonis satima bolje idi, ne vracaj se nocas me ne zanimas
Idi kod nje nek' te tesi vidis necu ja rodjena je nekoj drugoj da bude zamena
Ref. 3x
A ona spremna je na sve | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:51 | |
| Sve je prevara
Ove noci lazem sebe dobro mi je i bez tebe ali srce tajnu krije nikad gore bilo nije 2x
Ref. Bez tebe mi tuga srcem caruje bez tebe me nista ni ne raduje bez tebe mi dosta casa otrova jer sve posle tebe, sve je prevara
Bice bolje kazem sebi al' bez tebe ne znam gde bi sve je puno uspomena nigde srcu mira nema 2x
Ref.
I u losem dobrog ima kazem sebi, kazem svima ali jos ni izdaleka ja ne vidim sebi leka 2x
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:51 | |
| Ti i ja
U koju se ljubav kunes kad voleti ti ne umes nije ljubav za sva srca ista suza bola nikad nece da sija ko suza srece ni u istom oku kad zablista
Ref. 2x Ti i ja, laz i istina jedna ljubav na dva nacina i ne vidim razlog da ostanem s tobom a hiljadu da ti kazem zbogom
O kakvoj mi pricas sreci sve ces drugoj isto reci samo kad mi ledja okrenes prava ljubav, ljubav trazi a laz nadje samo lazi nemoj srecu ni da spomenes
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:52 | |
| Tvoja sam, tvoja
Pred oltarom stojimo, a ja blistam sva dok si me poljubio nagazih te ja
Ref. 2x Tvoja sam, tvoja i rekoh ti da al' igraces ceo vek kako sviram ja
Srecu da nam daruje Boga molimo i bicemo srecni jer se volimo
Ref. 2x
Ja cu tebi, dragi, biti jedina moja rec ce biti uvek poslednja
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Umiri se srce
Srce mi je ranjeno kao leptir zut opet voli pogresnog ko zna koji put (2x)
Ref. 2x Umiri se srce pazi kuda letis poslednje je vreme da se opametis
Srce mi je ranjeno bas je pravi vrag vec je ljubav na njemu ostavila trag (2x)
Ref. 2x
Srce mi je ranjeno kao vatre zar nikad ne zna pravilno da proceni stvar (2x)
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Vezanih ociju
Zivot bez tebe zvuci ko kazna kad nisi sa mnom dusa mi prazna
U vatru i vodu u svako vreme nadji u srcu mesta za mene
Ref. I vezanih bih ociju put do tebe pronasla u hiljadu te poznala i za tebe zivot dala
S tobom do kraja u svakom trenu spremna da platim najskuplju cenu
Dobro i lose s tobom da delim to u zivotu jedino zelim
Ref. | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:53 | |
| Vucica
Nezna, mila, umiljata spremna sve da tebi da tvoje jagnje ja sam bila sad ti vise ne trebam (2x)
Ref. 2x Nisi vise moje sunce ujescu te ja za srce nisam vise jagnje ja postala sam vucica
Dobra, verna, besprekorna nikad nisi bio sam tvoje jagnje ja sam bila sad ti vise ne treba (2x)
Ref. 4x | |
| | | mobile VIP član
| Za nama gleda grada pola
Moj decko ume fino da tepa stalno mi prica kako sam lepa patike nosi i teksas jakne i nikom' neda mene da takne
Ref. 2x Za nama gleda grada pola on vozi samo brza kola curama drugim srce vene moj decko voli samo mene
Moj decko tako slatko se smeje on uvek ima super ideje on moze sunce s' neba da skine pravo je srce, o meni brine
Ref. 2x
Moj decko nebo u oku nosi cesto po kisi trcimo bosi on se na svetu niceg' ne boji voli ga drustvo, vole ga moji
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Zadnji voz
Sve prolazi, sve se menja samo ne, ja u zivotu cesto znam da budem sebi maceha
Sve prolazi al ja tesko jos uvek sam ona sto te ceka kraj praznog perona
Ref. Zadjni voz da mi dolazi ako u njemu nisi ti ako u njemu nisi, ja uci necu necu, umrecu
Zadnji voz da mi dolazi ako u njemu ti ne cujem glasa neka do kraja potonem ako mi nisi slamka spasa
Sve prolazi, samo prave ljubavi se pamte kad bih mogle uspomene u moj zivot da se vrate
Sve prolazi, al te srce zaboravu ne da ja jos ceka voz bez voznog reda
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:54 | |
| Zauvek tvoja
Ref. Jednom tvoja zauvek je tvoja aha, a bicu i ja gorim dok te volim a volim da se borim aha, da ti budem jedina
Da te nisam videla ne bih nikad ni volela ne bih svaki pogled tvoj meni bio blagoslov
Ne mogu da ti odolim tek kad volim postojim bez ljubavi ne zivi se kao ni meni bez tebe
Ref.
Kad te nema u moj san budna zoru docekam s tobom mi je nista sve ja ne mogu bez tebe
Gde god hoces vodi me sta god radis voli me bez sunca leto ne moze kao ni ja bez tebe
Ref. 2x | |
| | | mobile VIP član
| Naslov: Re: Maja marjana 01.05.11 18:54 | |
| Zena zmija
Zena zmija sedi za sankom pije svoj viski s ledom, igra se vatrom zena zmija gleda te krisom i nazdravlja casom prema ljubavi bivsoj
Nevero, veruj mi, sve ces da mi platis neces ti vise meni u oci lagati kad najmanje nadas se, sve cu da ti vratim ko neka zena ces zbog mene plakati
Ref. Zena zmija sedi za sankom pije svoj viski s ledom, igra se vatrom zena zmija gleda te krisom i nazdravlja casom gneva ljubavi bivsoj
Zena zmija osvetu sprema igra na obzir, ali milosti nema zena zmija nece reprize nocas je ovde da te za srce ugrize
Nevero, veruj mi, sve ces da mi platis neces ti vise meni srce lomiti dosta je lutanja do sitnih nocnih sati necu ti vise ja to dozvoliti
Ref. 2x | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Maja marjana | |
| |
| | | | Maja marjana | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 408 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 408 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|