|
| Jura Stublić & Film | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Jura Stublić & Film 29.04.11 10:02 | |
| Boje su u nama
Deset dugih godina, Slijep sam hodao zemljom, Sa zatvorenim očima, Sanjao sam da te sretnem.
Tražio sam te između zvijezda, One se bile nijeme, Cijelim tijelom sam drhtao te noći, I moja zvjezda je pala.
Drugovi su mi rekli: "Bježimo noćas, Sada je vrijeme na put, na put." Sa srcem punih hladnih kristala, Mi smo sijali u srcu sivog grada, Sa srcem punih hladnih kristala, Mi smo sijali kao reklama, Boje su u nama. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jura Stublić & Film 29.04.11 10:02 | |
| Doći ću ti u snovima
Jedina Ponoć odzvanja Jesi li zaspala Na ruci dragoga
Znaš li, tu sam i ja Provodim noć bez sna Ispod tvog prozora Kraj tvojih uzdaha
Hajde, sklopi oči Nestani u san Doći ću ti u snovima Kad noć proguta dan
Doći ću ti u snovima Da ti ukradem poljupce Neka vrijeme samo leti Još uvijek volim te
A onda jutro je Tiho budiš se Pogledas čovjeka Što spava kraj tebe
Onda zaplačeš Jer to nisam ja Koga si voljela Prekasno jedina
Ali ne plači Čekaj do večeri Kad zvijezde Na nebu zasjaju Mi ćemo se ljubiti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jura Stublić & Film 29.04.11 10:03 | |
| Zamisli život u ritmu muzike za ples
Zamisli život u ritmu muzike za ples Zamisli život u ritmu muzike za ples Zamisli život drugačiji od ovog I igraj igraj igraj igraj Zamisli život u ritmu muzike za ples
Ako zamisliš život u ritmu muzike za ples Ako zamisliš život u ritmu muzike za ples Doći će do promjene u tvojoj glavi I vjerovat ćeš da postoji nada Ako zamisliš život u ritmu muzike za ples
Sjeti se kako smo živjeli nekad Jedan žeton u jukebox i žeton u fliper I pet piva u sebe To je bilo riješenje Riješenje za osvježenje A sad je sve drugačije
Pogledaj ulice su pune ljudi Dječaci koraćaju s tranzistorom na uhu Muzika dolazi iz podruma i krova I čitav grad pleše kao da je lud lud lud I ja sam lud |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Jura Stublić & Film 29.04.11 10:04 | |
| Srce na cesti
Vozio sam prema gradu sto dvadeset na sat Nisam bio pijan ni napusen Cist kao ruza sa suncem u ocima Vozio sam prema gradu sto dvadeset na sat
Vidio sam kako mases i oduzeo gas Usla si u moja kola i svezala pojas Na radiju je bila ljubavna pjesma Moja ruka na tvom ramenu Tamo na cesti mi je ostalo srce Na vrucem asfaltu
Milion kilometara od nigdje Na auto-putu bratstva i jedinstva Kod hiljadu prve rupe Osjetim miris krvi benzina
A na radiju je bila ljubavna pjesma Moja ruka na tvom ramenu Tamo na cesti mi je ostalo srce Na vrucem asfaltu |
| | | Zgubidan Totalno relaxiran
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Jura Stublić & Film 13.05.11 13:55 | |
| Ivana
Ivana, zašto si lagala, Nesretni broj svojih godina. Ivana, zašto si lagala, Kad te vidim u očima Nježnu srnu što se boji, Da ostvari mlade snove, I da plati još večeras, Povratnu kartu do slobode.
Ivana, nisam od kamena, Dodirujem te usnama. Ivana, ti si se slomila, Svojim ramenom umjesto uzglavlja.
Ljudi su rekli da smo ludi, Nije važno, kad idemo gradom, Ljubav hoda, između nas.
Ivana, bilo je prekasno, Previše da bi dugo trajalo. Ivana, nisi izdržala, Osudu njihovih lažnih osmijeha.
Ljudi su rekli da smo ludi, Nije važno, kad idemo gradom, Ljubav hoda, između nas.
Ivana, čuda su moguća, Ljubav je hodala u našim stopama, Ljubav je hodala, više ne hoda, Sjećam se samo tvoga imena | |
Broj postova : 1942 Godine : 47 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 13.04.2011
| Naslov: Re: Jura Stublić & Film 13.05.11 13:56 | |
| Valovi
Sezdeset osme pobjegoh od kuce, Bila je jesen i bilo je vruce. Nisam bio zreo ni za brijanje, Stari rece: Hajde na sisanje! Sezdeset osme pobjegoh od kuce, Bila je jesen i bilo je vruce. Sezdeset osme pobjegoh od kuce, Govorim stvari od juce.
Deset godina kasnije, Sve mi je bilo jasnije, Kosu dugu pola metra, Skratio sam na dva centimetra. Stari rece: Hvala ti Boze! Ukrao sam mu jaknu od koze, Nakon samo 52 tjedna, Dosla je sedamdeset sedma.
Sve nas nosi isti val, Nasa su vesla gitare, Imamo neke nove snove I pjesme stare.
Deset godina sam proveo u dimu, Nove odluke su donjeli u SIV-u, Dolazi netko, ja neznam tko, Ali jako, jako osjecam to. Osamdeset sedma mi se smije, Sve sam ovo vidio prije. | |
| Naslov: Re: Jura Stublić & Film 13.05.11 13:57 | |
| Zagreb je hladan grad
Zagreb je hladan grad Svi smo izasli van Asfalt je vruc u suncano popodne A Zagreb je ipak hladan grad.
Mi smo njegovi stanovnici I ima nas oko milion Stojimo u gomilama, grijemo se tijelima Tijela su tako topla.
Hiljadu kola na ulici Na ulici stotinu kafea U svakom kafeu stotinu ljudi I sto ruku sa sto casa.
Stotinu usta ispija sto casa Usta zele da se smiju Ljudi zele da se zagriju i zaborave Da je Zagreb hladan grad.
U tvome tijelu djevojko Zelim da se izgubim I da zaboravim da je Zagreb hladan grad Djevojko Zelim da se izgubim I da zaboravim da je Zagreb hladan grad Hladan grad.
Tisucu kola na ulici I plavi neon sjaj To nije ljubav, to nije mrznja Osjecam samo prazninu.
Stotinu usta ispija sto casa Usta zele da se smiju Ljudi zele da se zagriju i zaborave Da je Zagreb hladan grad.
Zagreb je hladan grad Svi smo izasli van Asfalt je vruc u suncano popodne A Zagreb je ipak hladan grad.
Mi smo njegovi stanovnici I ima nas oko milion Stojimo u gomilama, grijemo se tijelima Tijela su tako topla.
U tvome tijelu djevojko Zelim da se izgubim I da zaboravim da je Zagreb hladan grad Djevojko Zelim da se izgubim I da zaboravim da je Zagreb hladan grad Hladan grad. | |
| Naslov: Re: Jura Stublić & Film 13.05.11 13:59 | |
| Signali u noći
Mrezama za ljude, lancima za ribe Privukla si me Okovima od zlata, rukama oko vrata Konopcima ljubavi Svezala si me radosti draga Okovima od zlata, rukama oko vrata Konopcima ljubavi.
I sad hodam kao mjesecar Po zlatnoj stazi sto na vodi sja Ostavljam svoj camac Da potone do dna I trcim po vodi Mokrih stopala U svjetioniku nasred mora.
Tvoji signali u noci Dragi, kada ces doci Tvoji signali u noci Dragi, kada ces doci
Mrezama za ljude, lancima za ribe Vezani su ljudi svi Oni disu kao jedan, citav svijet je svezan Konopcima ljubavi. | |
| Naslov: Re: Jura Stublić & Film 13.05.11 14:00 | |
| Dobre vibracije
Kad bih bio radio antena Slao bih valove s vrha Sljemena
Na sve strane ove zemlje ludi ritam neka krene Neka struje melodije za ljubav generacije Dobre vibracije
Kad bih bio studio B Slao bih samo dobre vibracije
Na sve strane ove zemlje ludi ritam neka krene Neka struje melodije za zaljubljene nacije Dobre vibracije
Na sve strane ove zemlje ludi ritam neka krene Neka struje melodije za zaljubljene nacije Na sve strane ove zemlje ludi ritam neka krene Neka struje melodije nada generacije Dobre vibracije | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jura Stublić & Film | |
| |
| | | | Jura Stublić & Film | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 412 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 412 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|