Volim te uvijek I kad se budiš I kad na licu šminke nemš I kad si ljuta i kad se čudiš I kad bez mene na ples se spremaš Uvijek te volim Hoću da znaš
Volim te ne znam kako da odolim U svakom slučaju te volim U svakom slučaju te volim Volim te kada si blijeda i sjetna I kada bore imaš na licu Volim te kad si divlja i sretna I kad u ruci držiš pticu Kada ništa nećeš da mi daš
Volim te ne znam kako da odolim U svakom slučaju te volim U svakom slučaju te volim
Volim te uvijek I kada sanjaš Kada ne pišeš mi kad te nema Kada od mene stalno se sklanjaš Volim te kad si posve njema Kada šutiš poput ribe baš
Volim te ne znam kako da odolim U svakom slučaju te volim U svakom slučaju te volim
Volim te uvijek Čak i tada Kad ne volim te Kad si sama Kad večer pada iznad grada Volim te kada se praviš dama Kad ne voliš me kao sada U tome i jest život naš U svakom slučaju te volim U svakom slučaju te volim
Zadnja promjena: Yana-Ratnica svjetlosti; 29.04.11 9:55; ukupno mijenjano 1 put.
Gost Gost
Naslov: Re: Ibrica Jusić 29.04.11 9:55
Jubi san vašu 'ćer
Tili ste drugog od prvog trena Čestitog momka iz najboje kuće Niste joj dali da postane žena Niste joj dali da je srce vuče.
Tili ste drugog, to ste joj rekli I to da šoldi ne rastu na grani Nego nek čuva sve ča ste stekli I ča ste za nju čuvali na strani.
Jubi sam, jubi vašu 'ćer Ma niste tili marinera Tili ste momka na svom mistu Tili ste zeta inžinjera. Jubi sam, jubi vašu 'ćer Ja koji ne znam di bi sada Sad kad je davno tuđa žena Ča vridi srcu da se nada.
Niste joj dali ni da mi piše Kako se budi kad se svega siti I kako more priča sve tiše I kako često zaladi i liti.
Niste joj dali da sriću krije A niste znali da u mraku plače Za vas sam osta isto ka prije Susidov mali sa četvero braće.
Gost Gost
Naslov: Re: Ibrica Jusić 29.04.11 9:56
Sutra bit će prekasno
Sutra bit' ce prekasno podji sa mnom sada na peronu ceka nas vlak k'o zadnja nada. Ne razmisljaj suvise preko svega prijedji sretni dani pred nama postaju sve rjedji.
Sutra bit' ce prekasno nocas moja budi sami smo na otoku usred mora ljudi. Pozovi me pogledom bilo sto mi kazi vise bole istine nego dobre lazi.
Sutra bit' ce prekasno trostruko da dajes ostat' ce ti jedino vrijeme da se kajes. I neces me poznati ni ime mi znati, i pokraj mene proci ces a ja necu stati.
Sitra bit' ce prekasno pobjegnimo sada zagrljeni svijetlima nepoznatog grada. Ne ocekuj previse, spusti glavu dolje izabrat ces losije propustajuci bolje.