| Dobrivoje Topavlovic | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mobile VIP član
Broj postova : 17288 Godine : 34 Datum registracije : 23.04.2011
| Naslov: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:34 | |
| a ja sam kriv
Imas samo tugu uspomenu praznu osudi te zivot na vecitu kaznu
Ref. 2x A ja sam kriv a ja sam kriv
Pricaju mi da te teske brige more osudi te zivot da ne moze gore
Ref. 2x
Proleca ti lice k'o na jesen ruznu osudi te zivot ni krivu, ni duznu
Zadnja promjena: mobile; 27.04.11 17:36; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:35 | |
| ah sto nisam jasmin beli
Ah sto nisam jasmin beli da me beru cure plave otkrio bih mnoge tajne saznao bih sve sta rade krasio bih njima kose gledao im grudi bele znao sve sto cure zele znao sve sto cure zele
Ah sto nisam izvor voda da se cure u njoj miju kvasio bih nezna tela sto cudesnu vatru kriju ljubio bih bujna nedra milovao gola bedra niz polja zemlju lijo samo kad bih voda bio samo kad bih voda bio
Ah sto nisam meka svila da haljine od nje siju skrivao bih zenske drazi od ociju sto se kriju u narucju mom bi bile sve mi drazi, tako mile svaka cura moja bi bila samo da sam meka svila | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:36 | |
| Ako me budes volela Ovaj tekst je pregledan 1 480 puta
Plase me ove godine sto brzo prolaze plasim se neces me voleti kada me starost oseti
Ref. 2x Al' ako me budes volela k'o sto me volis sad ja necu reci nikome da zalim sto nisam mlad
Plase me zimski vetrovi i kisne jeseni kad tiho redom umire sve plasim se da nas ne rastave
Ref. 2x
Plase me noci buduce sto brzo dolaze plasim se trazices radosti u oku neke mladosti | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:37 | |
| Ali mi je Ovaj tekst je pregledan 1 462 puta
Nije meni zbog rastanka svako bira svoju srecu nije meni sto je gubim zbog toga je kleti necu
Ali mi je sto iskrena nije sto iskrena nije sada to mi tesko pada
Nije meni sto mi zivot mesto srece tugom preti nije meni sto odlazi i bez nje cu ja ziveti
Ref. Ali mi je sto iskrena nije sto iskrena nije sada to mi tesko pada
Nije meni neka ide sama hoce nek joj bude a mi cemo srce dalje u te noci, noci lude | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:37 | |
| Andjele plavi Ovaj tekst je pregledan 1 281 puta
Drugovi kazu k'o da ja ne znam da nikad nisi volela mene necu da slusam i nikom ne dam da kvari moje uspomene
Ref. 2x Sta koga briga kako je meni sto tebe neko drugi zeni sta koga briga, andjele plavi sto smo se mi rastali
Kad drugi bude stao kraj tebe znam da ce suza za mnom da krene iako lazem, lazem sam sebe ne kvarite mi uspomene
Ref. 2x
Ljubice njega te usne tvoje k'o sto su nekad ljubile mene uzece drugi sve sto je moje al' ja mu ne dam uspomene | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:38 | |
| vaj tekst je pregledan 2 415 puta
Tece Ibar pored stena sumi, sumi kroz vremena teci reko, reci pesmo sta smo bili, a sta jesmo
Ref. Ibar, Ibar, Lepenica Sopocani, Studenica Stalac, Cacak i Kraljevo Kragujevac i Valjevo to su moji zumbuli i lale ja sam rodjen u Srbiji, brale
Zuri Ibar u ravnice sa planine Smiljenice da poljubi verenicu plavooku Moravicu
Ref.
Tek sa Ibrom kad se spoji zna Morava sto postoji sta bi bila bez Dragana iz doline jorgovana | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:39 | |
| Blago vodi sto te mije Ovaj tekst je pregledan 2 326 puta
Kosa ti je meka svila lepsa si n'o gorska vila k'o pupoljak usne su ti tvoj poljubac pamet muti
Lice ti je secer beli oci su ti badem zreli u oku ti vatra plamti bices moja, to upamti
Vitka si k'o breza bela lepse nema u sto sela slatka si k'o tresnja rana ubracu te ovih dana
Ref. Blago vodi sto te mije bluzi sto ti grudi krije blago meni, blago meni usne su ti med medeni | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:40 | |
| Cigancicu mali Ovaj tekst je pregledan 685 puta
Violina kad zasvira moju pesmu staru a u meni srce igra dajem zadnju paru
Ref. 2x Cigancicu mali, zasviraj u sali dajem banku, dve, samo nadji me
Dok ne pukne jedna zica nema, nema banka vidis, pokraj mene igra cura vragolanka
Ref. 2x
Rasplela je guste kose pa je djavo pravi sviraj, sviraj, cigancicu mangupe garavi
Ref. 2x
Pogledaj je i ti malo kolo ne okrati al' pritegni zice stare da se dobro plati 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| A tebi se ne zuri Ovaj tekst je pregledan 1 499 puta
Ne mogu vise da cekam jer zivot ne ceka mene odlazi negde daleko i razdvaja zaljubljene
Ref. 2x A tebi se ne zuri ti imas godina malo a meni je jos toliko od zivota ostalo
Ne mogu vise da cekam jer mnogo godina prodje svega je bilo i proslo a samo ti mi ne dodje
Ref. 2x
Ne mogu vise da cekam da noci uzalud pijem tebi je vreme da zivis a ja da godine krijem | |
|
| |
mobile VIP član
| Da rastanak nas se blizi rekle su mi tvoje suze nisam znao da te cuvam i zato te drugi uze
Ref. 2x Ko te gleda dok se svlacis dok niz bedra klizi svila cija li si ove noci do juce si moja bila
Ja jos pamtim nase noci i u masti tebe gledam ti me dade zaboravu al' ja tebe, sreco, ne dam
Ref. 2x
Jos te voli srce moje to nikada nece kriti ja cu naci ljubav drugu al' u srcu ti ces biti | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:41 | |
| Crno vino Ovaj tekst je pregledan 12 248 puta
Daj mi da pijem, nocas tugo ne pitaj gde sam, i s kim bio nalij mi samo crnog vina odavno nisam pijan bio
Ref. Crno vino crne oci sve je crno oko mene tek ponekad njene oci u plamenu zatrepere
Oprosti tugo same teku te suze sto sam dugo krio ne pitaj sta se sa mnom zbilo ne pitaj s kim sam nocas bio | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:41 | |
| Da se moze bolov'o bih za te Ovaj tekst je pregledan 2 624 puta
Prve laste se gnezde ispod streha mirisu noci i jutra prolecna a na tvom licu nema vise smeha sta da cinim, mila, da ti budes srecna
Ref. Da se moze voleo bih za te da se moze goreo bih za te da se moze bolov'o bih za te sreco moja, i umro bih za te
Nasloni glavu tu na moje grudi volim kad mi tako na grudima dises reci, mila, al' iskrena budi reci sta te boli i za cim uzdises
Ref.
Oblaci prete da ugase ljubav pogled mi luta nad poljem psenice ako te izgubim tvoj lik cu da cuvam negde u dnu duse i u dnu zenice | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:42 | |
| Dal' ces Ovaj tekst je pregledan 1 707 puta
Dal' cu nekad ja imati tebe dal' cu nekad tvoja ljubav biti dal' ces nekad u stvarnosti doci ili vecno u snu dolaziti
Ref. 2x Dal' ces, dal' ces pita srce zeljno dal' ces, dal' ces pita dusa brizna dal' ces nekad biti samo moja il' ostati vecno nedostizna
Dal' cu nekad da ti ljubim lice dal' cu nekad da ti mrsim kose dal' ce nekad meni da potrce da potrce tvoje noge bose
Ref. 2x
Dal' ces nekad grejati me sunce ispod tvog oka lepotu sto sija dal' cu, dal' cu tebe sada pitam dal'cu nekad biti srecan ja | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 17:42 | |
| Daleko je moj zavicaj mio Ovaj tekst je pregledan 1 449 puta
Daleko je moj zavicaj mio mesto moje gde sam se rodio daleko je plavi Dunav, Sava i Morava moja krivudava
Ref. Beograde i Avalo plava srce mi se s' vama nadigrava svakog dana, i jutro i vece Morava mi pored srca tece
Cesto sanjam da Moravom plovim camac vozim i da ribu lovim u snu vidim kike i uvojke kraj Morave najlepse devojke
Ref.
Jos da mi je da se kod njih stvorim da rec koju s' njima progovorim da prozivim u mom zavicaju devojackom toplom zagrljaju | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 22:33 | |
| Dugo se nismo videli Ovaj tekst je pregledan 303 puta
Daleko si, daleko mnogo, mnogo dana deli nas kako zivis, kako zivis da l' si vitak sacuvala stas
Ref. 2x Dugo se nismo videli a vreme ide, ide o da li ce oci moje ikad vise da te vide
Daleko si, daleko pisi, pisi kao zivis sad koga ljubis, koga ljubis da l' na mene bar pomislis kad
Ref. 2x
Daleko si, daleko moram, moram s lastama na jug da te nadjem, da te nadjem ovaj zivot nije tako dug | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 22:36 | |
| Ej da mi je Ovaj tekst je pregledan 3 009 puta
Ej da mi je da jutarnja budem rosa ti po rosi gazis bosa da ti gledam bela bedra i milujem topla nedra
Ej da mi je da kraj mene vecno stojis rujnim vinom da me pojis da si moja cvetna basta moja ljubav, moja masta ej da mi je, ej da mi je
Ej da mi je da u sunce se pretvoris da mi zore zorom zoris da mi budes sjajna zvezda ptica sokolovog gnezda
Ej da mi je da livadska budes trava tu gde dragi s'dragom spava da ja travu zrelu kosim u narucju da te nosim ej da mi je, ej da mi je
Ej da mi je da imam krila da okrilatim kud god ides da te pratim da poglede pratim tvoje da ispunim zelje svoje
Ej da mi je da u srcu budem tvome da odoli srcu mome da vecito budes moja i ja vecna ljubav tvoja ej da mi je, ej da mi je | |
|
| |
mobile VIP član
| Idi mala, idi Ovaj tekst je pregledan 1 434 puta
Volela je zivot u veceri rane casu crnog vina, pesmu i kafane (2x)
Volela je, volela je
Ref. 2x Idi mala, idi, nisam drustvo tvoje sa tobom bih povredio uspomene svoje
Volela je cvece, ruze bele boje volela je sa mnom, volela sve moje (2x)
Volela je, volela je
Ref. 2x
Volela je ljubav, tihe, kasne sate volela je kad je pogledima prate (2x)
Volela je, volela je
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Imali smo bascu sljiva Ovaj tekst je pregledan 1 386 puta
Imali smo bascu sljiva livadu i par njiva orah tvojom rukom zasadjen topli dom za hladne dane kad mirise caj od nane bagremovim medom zasladjen
Ref. Zar je zivot samo slika crno bela fotografija kada nema dragog lika ko da nema sunca da mi sja
Da li pamtis one dane ko s proleca tresnje rane miris zemlje koja zito nedri da li cuvas nase tajne da li su ti oci sjajne posle kise nebo kad se vedri (2x)
Bela kuca i ognjiste cvetna basca i dvoriste dobar bunar bistre hladne vode i rakija ona stara, zuta dunja sa ormara mladost koja svojim putem ide
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 22:37 | |
| Kad se lampe pogase u selu Ovaj tekst je pregledan 909 puta
Krajevi su pokriveni snegom pobelele kucice pod bregom zima stigla, zelenila nema sad su prela u selu vesela
Ref. 2x Saren jelek i tkanice dodji moja jaranice kad se lampe pogase u selu dodji, dodji, ispuni mi zelju
Na kraj sela pokraj vodenice tu je kuca stare udovice tu su prela i zimska posela tu se zora docekuje bela
Ref. 2x
Sve dok petli zoru ne objave prelo traje, kolo ne prestaje divna pesma daleko se cuje i u zimskoj noci odjekuje | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 22:37 | |
| Kajes li se jos Ovaj tekst je pregledan 580 puta
Kajes li se jos suzom kajanja il' me kunes nocima za sva cekanja i nespavanja
Kajes li se jos suzom kajanja onaj ko se ne kaje taj ne priznaje da je ljubio
Kajes li se jos suzom kajanja il' me kunes nocima za sva cekanja i nespavanja | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 22:38 | |
| Ko te budi u svitanja bela Ovaj tekst je pregledan 622 puta
Ispred mene prazna casa zagledan sam u dno njeno i pitam se s' kim si sada uvek meni draga zeno
Ref. 2x Kome si kose u prste uplela ko te budi u svitanja bela kome zorom sapces sa jastuka tvrd je jastuk, meksa tvoja ruka
Ti si bila poput vina moja varka i istina i otisla neosetno tako tiho, zagonetno
Ref. 2x
Ova bolna dusa moja uspomene davne broji u njoj pored teskog bola tvoje mesto prazno stoji | |
|
| |
mobile VIP član
| Mesecina nad Moravom Ovaj tekst je pregledan 1 085 puta
Ti si bila jedan mali pupoljak u travi rasla si i procvetala od moje ljubavi 2x
Ref. 2x Mesecina nad Moravom kao nekad sja tebe nocas neko ljubi al' to nisam ja (eh, sto nisam ja)
Zaronio mesec zuti u talase reke i doneo slatki miris mladosti daleke 2x
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Na mramornoj steni Ovaj tekst je pregledan 1 820 puta
Ref. Na mramornoj steni zlatna slova pisu bila jedna ljubav uzeli se nisu
Bogatstvom se sreca ne moze da kupi i lisce za suncem od tuge pozuti
Najlepse godine svoje ljubljena tebi sam dao al' tudja si bila zena ja to nisam znao
Prosto nek je tebi draga ma gde bila sada hej sudbino teska i prepuna jada
Ref.
Spalila pisma si moja slomila meni si krila a najdraze bice moje ti si samo bila
Prosto nek je tebi draga ma gde bila sada hej sudbino teska i prepuna jada
Ref. | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 22:40 | |
| Ne pitaj me, zeno Ovaj tekst je pregledan 1 450 puta
Svako jutro kad osvane ja se vracam iz kafane u dzepove gledam svoje da l' jos nesto ostalo je
Ref. 2x Ne, ne, ne pitaj me, zeno ne pitaj me gde su pare moje eno dole u kafani konobari broje
Sve dok ima, sve dok ima u kafani placam svima kad nestane, krenem kuci u dzepove gledajuci
Ref. 2x
Zena pita dokle tako dokle tako naopako zato resih necu vise jer na dobro ne mirise
Ref. 2x | |
|
| |
mobile VIP član
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic 27.04.11 22:40 | |
| Ne zalite mene Ovaj tekst je pregledan 1 491 puta
Imao sam jednu ljubav a sad imam uspomenu od kad ode ona drugom ne volim ni jednu zenu
Ref. 2x Ne, ne, ne zalite mene ne, ne, necu suze njene suze neverne zene ne, ne, ne zalite mene
Od tog dana nisam vise upoznao ljubav sta je sve su lazi, sve je varka sto je lepo, kratko traje
Ref. 2x
Ostavljam je neka ide neka zivi kako hoce u zivotu nista teze nema ipak od samoce
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Dobrivoje Topavlovic | |
| |
|
| |
| Dobrivoje Topavlovic | |
|